Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] -- start piątek 31.01 godz. 17-17.30

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do licznika serwerowego pokazuje on faktyczną liczbę graczy. Może jedynie pokazać +20/30 z powodu iż aktualizuje się co jakiś czas ale to wszystko :). Eq z navi żadnego nie było osobiscie sprawdziłem przed chwilą logi komend administracji ^^.

Pozdrawiam

Admin aka Rafal

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do licznika serwerowego pokazuje on faktyczną liczbę graczy. Może jedynie pokazać +20/30 z powodu iż aktualizuje się co jakiś czas ale to wszystko :). Eq z navi żadnego nie było osobiscie sprawdziłem przed chwilą logi komend administracji ^^.

Pozdrawiam

Admin aka Rafal

o navi to chodzi o poprzednie Twoje(nie do konca ale w pewnym sensie) serwery

pozdrawiam

i moge wiedziec skad kd 5 bo nie ma w prezce oraz czy boty pod handlarka mozna stawiac czy jakies ograniczenie jest co do ich ilosci na jedno ip ?^^

zhda.png

Opublikowano

Kilka małych błędów które zostały poprawione:

- Drop z ducha drzew

- Usunięte moby z 7 pietra DT ( lagowały graczą )

- Naprawiony zwój zmiany płci

Jak lagowały graczą no to ładnie tam macie narobione. Mi i innym graczom nic nigdy nie laguje.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Już pobieram, szykuje się kozacki serwerek. Moje pytanie, jak z ulepszeniami ??

Trzeba będzie chodzić na DT (bardzo to lubie) czy perły będą łatwodostępne co mnie irytuje :D

25pl1sh.jpg

Opublikowano

Jak lagowały graczą no to ładnie tam macie narobione. Mi i innym graczom nic nigdy nie laguje.

Ta logowały graczy bo jadą na kompach sprzed 5-6 lat :D

Napisał typek że go laguje a potem zapodał swoje parametry kompa - procek 2x 2.3, ram 512, karta graficzna 256 - tyle co podał bez żadnych dokładniejszych danych,

Niby serwer fajny, ale exp jest zdeka trudny ninją np. bez PD, drop z metków 85/90 do poprawy, na 7 metków 2 ulepy i 1 broń 65 a tak to poty :)

Opublikowano

prosze o odbugowanie postaci: Zaczarowany i Enchanted zbugowane podczas ślubu...

Zrobione :) Śluby naprawimy

Nie chodzi o to że lagowało przez serwer tylko ludzie mają słabe komputery ^^ znawco

Pozdrawiam

Admin aka Rafał

Opublikowano

slabe moze ludzie maja kompy ale mozna moby na pieski zmienic robilem to juz nie raz;]

ale ten serw stoi na slabej maszynie bo nawet na psach laguje jak ...

Opublikowano

Laguje? Ani razu człowieku doznałem większego laga, więc skończ mówić że laguje. Serwer jak najbardziej polecam, administracja pomaga w każdej sprawie nic tylko grać :)

Opublikowano

Tylko drop lecz zostanie on podniesiony.

na takim serwerze marmury tylko z dropu to za mało, w m2 expi się 10 min i wątpię żeby ktoś chciał je sprzedawać

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Opublikowano

Zobaczycie że Fakel uzbiera kase i zamknie interes :D

Jeszcze ukradł panel Forgame :)

Skończ pierdolić lamusie już

Ile można wałkować jeden temat ja pierdole

Pysk

x

Opublikowano

Jakby się wzięli za te lagi... W m1 nie miałem lagów,ale w czerwonym lesie masakra...

tylko ty masz lagi, i to z twojej winy a nie serwera.

TqL

6dIB3s_s2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...