Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] -- start piątek 31.01 godz. 17-17.30

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fakel? Oooo to i ja się wypowiem. xDxDxDxDxDxDxDxDxD

Więc tak, serwera nie polecam, będzie tak jak z ventrisem wszystko w is (sam mi kazał wszystko tam pakować;p) a gdy zdobędzie wymagany hajs to po prostu zamknie serwer, z pewnej serwerowni go wywalili to oburzył się chłopczyk:-)

ps, nie miałeś mnie zabić?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Start mieli fajny ;p

Powiedział bym nawet bardzo fajny :) Maszyna stoi nie ugięta a gracze cieszą się z gry z czego jesteśmy bardzo zadowoleni. Pora na zasłużony odpoczynek a jutro startujemy z reklamami w końcu trzeba zbierać gracz :)

Opublikowano

ktoś się wypowie czy fajny server :D? mam zamiar pobrać ale potrzebuje czyjejś opinii czy warto :)

Opinni masz sporo :D a liczba osób nie jest mała szczególnie jak na tą godzinę :D

bez linków zewn.

Opublikowano

No jak to jest serwer Fakela, to nie spodziewajcie się nawet czegoś takiego jak ''poprawki'' albo ''update'' on to zlewa, tu liczy się tylko $! Pamiętajcie, im więcej wpakujecie $ w serwer Fakela, tym szybciej go zamknie. :)

~ Czyli gra nie ma sensu. ( będzie tak jak w ventrisem )

Nie polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ile graczy w godzinach szczytu? Mają forum? :-)

No jak to jest serwer Fakela, to nie spodziewajcie się nawet czegoś takiego jak ''poprawki'' albo ''update'' on to zlewa, tu liczy się tylko $! Pamiętajcie, im więcej wpakujecie $ w serwer Fakela, tym szybciej go zamknie. :)

Nie polecam.

A Ty akurat tutaj najmniej wiesz, więc się nie wypowiadaj. :)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Kont coraz wiecej a zadowolenie graczy z gry nie spada. Wyszło kilka mini błędów typu nie działający zwój zmiany płci lecz zostanie to jutro naprawione, zostanie takze dodany drop do ducha drzew.

Pozdrawiam

Admin aka Rafal

Opublikowano

Ile graczy w godzinach szczytu? Mają forum? :-)

A Ty akurat tutaj najmniej wiesz, więc się nie wypowiadaj. :)

Akurat ja swoje wiem, wracaj do kolegów robić serwer na tydzień, bo tyle potrafisz ''pseudo GM'ie''

Co do serwera, cieszcie się dużą liczbą graczy, nie ma co. Wejdę za miesiąc pograć ( o ile będzie stał )

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie polecam.

Fakel szukałby Technika? nie sądze..

A co do serwera..

Gra sie zaje*iscie, graczy jest duzo (powiedzial bym ze w ch*j) nie idzie znalesc nigdzie wolnego spota;)

Serwer na dluzsza mete :)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

Nom, tak jak juz mowilem czym wiecej stawiający serwa ma wrogów tym lepszy serwer mu wychodzi, typek, ktory mial prezke wypchana hejtem i nienawiscia mial najlepszego mediuma z 1k+ osob, szkoda, ze nie zyje xD( Pozdro dla kumatych) I to wlasnie minus - te swietne serwery sa zamykane po kilku msc bo te osoby są "złe".

Na serw pewnie wbije ale po jakims czasie.. :)

zhda.png

Opublikowano

01.02.2014

Kilka małych błędów które zostały poprawione:

- Drop z ducha drzew

- Usunięte moby z 7 pietra DT ( lagowały graczom przez słabe parametry komputera )

- Naprawiony zwój zmiany płci

03.02.2014

- Naprawione wojny

- Naprawione śluby

- Poprawiona Loza władców

- Zmniejszone spoty w av2

- Poprawa mapy 100 lvl ( Moby mniej biją )

Opublikowano

Licznik podkrecony o kilka razy, pozatym calkiem spoko.

I skad KDki +5 czy 4 max?

Skoro bs jest dozwolony to nie bd problemu jesli postawie bota pod handlarka?

zhda.png

Opublikowano

Licznik podkrecony o kilka razy, pozatym calkiem spoko.

I skad KDki +5 czy 4 max?

Skoro bs jest dozwolony to nie bd problemu jesli postawie bota pod handlarka?

Podkręcony? To że na liczniku pokazuje, że na serwerze gra 400 osób, to nie oznacza, że jest podkręcony...

Bo tak w rzeczywistości jest...

Opublikowano

Podkręcony? To że na liczniku pokazuje, że na serwerze gra 400 osób, to nie oznacza, że jest podkręcony...

Bo tak w rzeczywistości jest...

Dobra to jak juz zebralo Ci sie na tlumaczenie serwera to jeszcze wytlumacz go z administratora, ktory rozdawal Navi lets playerom i kumplom typu zatrute +9 gdy trzeba bylo na nie ulepki od 6 i dropily only rip.

zhda.png

Opublikowano

Dobra to jak juz zebralo Ci sie na tlumaczenie serwera to jeszcze wytlumacz go z administratora, ktory rozdawal Navi lets playerom i kumplom typu zatrute +9 gdy trzeba bylo na nie ulepki od 6 i dropily only rip.

Tłumaczyłem tylko to, ponieważ licznik na 100% nie jest podkręcony.

Do tego się nie wypowiem, bo nie znam sytuacji i nie wiem czy to co piszesz jest na pewno prawdziwe.

Opublikowano

A ty moze skoncz oczerniac serwer?

Skad mozesz wiedzieć że to Fakel?

Rozmawiales z nim przynajmniej na tsie?

Takie nieuzasadnione osadzanie mnie najbardziej wkur*ia.

Nie pozdrawiam.

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...