Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deliner.pl [Dedyk] [Medium] -- start piątek 31.01 godz. 17-17.30

Deliner

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ponawiam pytanie w strone administracji :)

@ Zacny serwer :) zapewne zawitam :) Czy bodziak bedzie miał tu rowne szanse z innymi klasami w pvm jak i pvp ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Każda administracja powie że nie będzie, lecz ja powiem tak. Każdy kto grał w czasie bety wie jakie mamy podejście do graczy i jak ich traktujemy. Postaramy się dalej utrzymać dobrą reputacje i jak najbardziej możesz liczyć na nas.

Kurde, to admini nie umieją nawet po polsku mówić? O_o Bo ten bełkot to mi na polski nie wygląda... No i omg, mój ulubiony bit: "lecz ja powiem tak" - z tą konkretną interpunkcją twierdzisz, że będziecie olewać serwer. Huehue. Serce mnie boli, jak patrzę na poziom wypowiedzi graczy metina ;__;.

Dobra, nie łapię już za słówka (bełkot) i za interpunkcję, bo jak się chce, to da się zrozumieć, co masz do przekazania, trochę jak z obcokrajowcami, którzy łażą po mieście ze słownikami i próbują spytać cię o drogę. Niby czaisz, co do ciebie mówią, niby nie...

Wbiję na serwer, bo mi się nudzi. Pełna kolejnej dawki bełkotu prezka jest taka sobie, admin nawet nie wie, w ile czasu przeciętny gracz (przez "przeciętny" mam na myśli kogoś, kto grał na wielu privkach, wie, jakie wsadzać bony i tak dalej) wbije setny poziom, imho fryzy w isie są totalnym parciem na kasę, pierwszy boss wygląda jak jeden wielki piksel (nawet jak na metina), przynajmniej system ulepszeń jest w miarę. Ale głównie i tak zagram dla jednego uroczego peta.

Opublikowano

Dlatego czyta sie cala wypowiedz, a nie jedno zdanie :) Nie mialas sie juz chyba do czego przyczepic, ale coz, bywa i tak. Ponawiam pytanie - Beda na serverze kupony do handlu SM? Licze na udany, bezproblemowy start :)

Unlucky :>

Opublikowano

Kurde, to admini nie umieją nawet po polsku mówić? O_o Bo ten bełkot to mi na polski nie wygląda... No i omg, mój ulubiony bit: "lecz ja powiem tak" - z tą konkretną interpunkcją twierdzisz, że będziecie olewać serwer. Huehue. Serce mnie boli, jak patrzę na poziom wypowiedzi graczy metina ;__;.

Daj mu spokój... Pomylił tylko interpunkcje i w złym miejscu zaczął zdanie... "lecz ja powiem tak: każdy..." lepiej?!

Opublikowano

Dlatego czyta sie cala wypowiedz, a nie jedno zdanie :) Nie mialas sie juz chyba do czego przyczepic, ale coz, bywa i tak. Ponawiam pytanie - Beda na serverze kupony do handlu SM? Licze na udany, bezproblemowy start :)

Z czasem tak na chwile obecną nie, lecz będzie można handlować przedmiotami z IS

Opublikowano

Dobra, nie łapię już za słówka (bełkot) i za interpunkcję, bo jak się chce, to da się zrozumieć, co masz do przekazania, trochę jak z obcokrajowcami, którzy łażą po mieście ze słownikami i próbują spytać cię o drogę. Niby czaisz, co do ciebie mówią, niby nie...

Wbiję na serwer, bo mi się nudzi. Pełna kolejnej dawki bełkotu prezka jest taka sobie, admin nawet nie wie, w ile czasu przeciętny gracz (przez "przeciętny" mam na myśli kogoś, kto grał na wielu privkach, wie, jakie wsadzać bony i tak dalej) wbije setny poziom, imho fryzy w isie są totalnym parciem na kasę, pierwszy boss wygląda jak jeden wielki piksel (nawet jak na metina), przynajmniej system ulepszeń jest w miarę. Ale głównie i tak zagram dla jednego uroczego peta.

Pojebało Cie? Gościu od tygodnia pracuje przy serwie, a Ty sie przypierdalasz o interpunkcje? Rozumiem że denerwuje Cie niezrozumiały bełkot gimbazjum, ale to Ty chyba masz problem z naszym językiem, skoro nie potrafisz zrozumieć dwóch prostych zdań bez przecinka w odpowiednim miejscu. Jeśli jesteś cywilizowanym człowiekiem na poziomie rozwoju wyższym niż w afryce, to serio nie jesteś w stanie domyślić się kontekstu zdania? Ja pierdole, pewnie human.

a.w Jaki drop z metka bitwy

Opublikowano

Nie wiem jakie umiejętności prezentujesz ale można ten lvl osiągnąć szybko

Każda administracja powie że nie będzie, lecz ja powiem tak. Każdy kto grał w czasie bety wie jakie mamy podejście do graczy i jak ich traktujemy. Postaramy się dalej utrzymać dobrą reputacje i jak najbardziej możesz liczyć na nas.

Z podejściem z Waszej strony jest bardzo dobrze.Rafał się stara,można z nim porozmawiać.Nie miałem jedynie okazji porozmawiać z technikiem,ale mam nadzieję ,że mi się uda. Polecam i widzimy się na starcie :)

Uczeń
Opublikowano

ponawiam pytanie w strone administracji :)

@ Zacny serwer :) zapewne zawitam :) Czy bodziak bedzie miał tu rowne szanse z innymi klasami w pvm jak i pvp ?

Nie myśl sobie że bedzie tak rowny w pvp jak bm ktorym sie expi trudno...

Opublikowano

Start 17;30-18;00? Zróbcie start o 17, gra wtedy pewnie najwięcej graczy. Nie każcie tyle czekać :D

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

Pewnie i tak jest dopięte tylko chodzi im o to, że o 18 będzie więcej ludzi :) Choć moim zdaniem zarówno o 17 jak i o 18 będzie ich tyle samo :)

Zbieram + i 5 :P

" Nie powiemy nigdy STOP , bo kochamy Hip - Hop "

Opublikowano

Serwer wygląda super :D

Chętnie zagram już zasysam clienta ^-^

Ciekawe czy stroje itd tylko z IS

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajebiście. Mnóstwo ludzi czeka już na ts'ie także wbijajcie i lecimy.

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

No no ciekawy.. :O może zagram. Aczkolwiek trzymam kciuki i życze udanego startu powodzenia ;)

17.jpg?1419710460     \

Ab alio exspectes, alteri quod feceris

Opublikowano

Pojebało Cie? Gościu od tygodnia pracuje przy serwie, a Ty sie przypierdalasz o interpunkcje? Rozumiem że denerwuje Cie niezrozumiały bełkot gimbazjum, ale to Ty chyba masz problem z naszym językiem, skoro nie potrafisz zrozumieć dwóch prostych zdań bez przecinka w odpowiednim miejscu. Jeśli jesteś cywilizowanym człowiekiem na poziomie rozwoju wyższym niż w afryce, to serio nie jesteś w stanie domyślić się kontekstu zdania? Ja pierdole, pewnie human.

a.w Jaki drop z metka bitwy

Ojejciu, od tygodnia pracuje na serwie, no masakra. Poświęcanie czemuś czasu nie zwalnia ludzi od porozumiewania się językiem, który w miarę przypomina ojczysty. Szczególnie, że koleś powinien prezentować sobą jakiś poziom, w końcu admin, nie? Nie, nie przypierdalam się tylko do interpunkcji, przypierdalam się też do żałosnej imitacji składni, nieznajomości podstaw konstruowania zdań, które opanował przeciętny dzieciak z podstawówki - przecież ten koleś gada trzy po trzy jak potłuczony. Kto wie, może dzięki mnie przejrzy na oczy i zapragnie wysławiać się w inny sposób niż neandertalczyk, coby sobie wstydu nie narobić. Dzięki za wiele wnoszący do sprawy przytyk osobisty. Niestety nie trafiłeś, nie jestem po humanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...