Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ankieta dodana o krolestwa !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

@UP

Skile na 80 lvl ( dostaje się na P ) Wyskakuje informacja osiągnąłeś 80 poziom oto twoje skile ;)

Pozdrawiamy Ekipa VictoriaMT2 ( jeszcze 3dni ^^ )

Opublikowano

Nie będzie tego i tego na magię ponieważ na  beta testach zostały wody wycofane .

Zielonych rosek, które są na prezentacji u npc? Coś z nimi nie tak? ;)

@@@

Proponuje zrobić jeszcze ankiete co do skilli :)

Niepotrzebne. Łatwość wbicia skilli na P od razu po osiągnięciu danego lv na serwerze easy, jest tak bardzo łatwo osiągnąć.. W niczym nie przypomina starego globala (chuj z nowym, nie interesuje mnie, choć też nie przypomina). Głupie ułatwienia, psujące klimat i wszystko. 

; )

Opublikowano

ale skile właśnie najbardziej potrzebne są na małych lvl a nie na jakimś 80... Najlepiej niech skile bd na 5 lv odrazu na P lub jak kiedyś z czytaniem ku potem kamoli ale tak by cena była odpowiednia np na 30lv bd nas stać na 1 skill n a P

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

W is bd zwój zmiany klasy postaci? Przydał by się. Moim zdaniem niepotrzebne są te roski ,psują całą grę.Dajcie to w ankietę.No to widzimy się w sobote,nocka nasza pora robić zapas piwka:) Pozdro Quattro.

67ba115e66b3.png

Opublikowano

W is bd zwój zmiany klasy postaci? Przydał by się. Moim zdaniem niepotrzebne są te roski ,psują całą grę.Dajcie to w ankietę.No to widzimy się w sobote,nocka nasza pora robić zapas piwka:) Pozdro Quattro.

Zwoju statusu z tego co wyczytałem tutaj ma nie być.

Co do tych rosek wypowie się ktoś z administracji? Macie w planach usunięcie ich?

; )

Opublikowano

@up na becie nie było roski na magie więc tu raczej też nie będzie 

Za to były i będą  WODY :>

Grałeś na becie, cieszę się. Sam żałuję, że nie grałem, ale skąd masz tą wiedzę?  Jesteś drugim graczem z bety, który jest tak samo tego pewny.  Graczem, nie administratorem czy gm.. tak? W prezentacji widzę wyraźnie roski. Wyjaśni mi ktoś to z administracji już bez zbędnego spamu?

; )

Opublikowano

Czyli jutro forum i strona?:) A co do skilli to rzeczywiśćie, dobrze jak by od razu na 5 lvlu były, na małym lvlu najbardziej się przydają :)

ZjaranaPanda

Opublikowano

Kiedy strona i forum?

Jaki ts serwera?

Będzie trzeba dropić dropki, żeby dorobić się ulepek, czy dropią w miarę dobrze?

Bony max?

Skąd bronie na 75? (Jeśli nie ma u handlarza, bo nie zauważyłem, a nie chcę mi się przewijać na 1 stronę) :)

Opublikowano

Ale mi chodziło o te roski np. na ludzi i pż.

67ba115e66b3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...