Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start jutro o 18, tak ?

True jest w teamie więc serwer raczej wypali, ale jak nie to twoja reputacja trochę straci na sile po dwóch nieudanych projektach 8S

Więc, wierzę że w dobry zespół się teraz wpakowałeś ...

E: Nie wiem także, czemu wpakowałeś się w projekt zbudowany z plików Aline ?! Wtf ? Przecież wiadomo nie od dziś, że to największe gówno 

jakie może być. Upadek serwera na tych plikach to kwestia czasu. Zaryzykowałeś.

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będziesz miał ponad 24h na pobranie klienta ;P

Aż taki wolny jest ;d ? to nwm chyba 10kb/s pobierac bd :D

Ty chyba nie miałeś internetu w orange :D

Dosłownie pobiera 10kb/s .

Opublikowano

Ty chyba nie miałeś internetu w orange :D

Dosłownie pobiera 10kb/s .

wspolczuje , orsnge to lipa

"XDDDD" Wezzy jesteś takim gówniarzem, że to tragedia.. Nie wiem czy nie rozpieszczony szczyl :) "ja chce miec taka" to ze chcesz mieć taką range to gówno znaczy, taki sam gracz jak reszta.

@AW

Kiedy forum?

ciesze sie , skonczyles ? Teraz pokazujesz jaki ty jestes dorosly , zenada . Zapewne nawet 18 lat nie masz a wyzywazz mjie od szczyla . Pustak jest pelniejszy od ciebie

cdyf.png
Potrzebujesz Reklamy Swojego Serwera ? Spójrz !
http://www.mpcforum.pl/topic/1142201-zostane-youtuber-2000-widzow/

Opublikowano

Ty się Gruby nie odzywaj

Mało dissów na Ciebie ?

Lepiej idź na swoja Re.....

Pozdrawiam True i Prmk dobry serwer soł macz , bede nagrywal

Odezwał się cwaniaczek którego 90% zapowiedzi Hejtuje a sapie do mnie "Grubasek" lepiej idz tam sprzedawać się bo na 100odc które nagrasz 100 bd za $$ bo na KFC nie masz :*

Co do serwera zagram nawet po to żeby temu "grubaskowi" pokazać jak się gra w metina a sory ty bez SM nie potrafisz :(

Opublikowano

Nie ,żeby jakiś hejt ,ale nie raczej serwer nie wystartuje o planowanej godzinie ,jeśli nie widać strony,forum.

Opublikowano

Ludzie macie nieźle nawalone w bani. To że dostaje SM to tylko wola administratorów, a nie jego. Może straszy ich że ddos pójdzie albo zabije ich? Nie. To po co dyskusja nie na temat serwera idźcie na podwórko się pobawić a nie.

BTW

Serwer mam nadzieję, że będzie lepszy od tych na gotowcach. Czekam z niecierpliwością na start! Pozdro.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

żal im dupe ściska, że wezy nagrywa i zarabia, a oni nic nie robia i też by chcieli ! :D .

Opublikowano

Odezwał się cwaniaczek którego 90% zapowiedzi Hejtuje a sapie do mnie "Grubasek" lepiej idz tam sprzedawać się bo na 100odc które nagrasz 100 bd za $$ bo na KFC nie masz :*

Co do serwera zagram nawet po to żeby temu "grubaskowi" pokazać jak się gra w metina a sory ty bez SM nie potrafisz :(

Chętnie ci pomogę :)

Co do tematu.

Czy administracja wyrobi się dzisiaj z forum i może clientem?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Jeżeli ktoś szuka Ekipy/Gildii do wspólnej gry Gildia ZajePlayboy zaprasza :) Mamy stałą ekipe do grania na kazdym serwerze na którym gramy. Oczywiście Mutacja musi być ^^

Namiary: ForGame.pl Kanał VIP3 Metin2

Opublikowano

Nie wiem po co bierzecie wezzego jako reklame... sam sobie nabil suby i wyswietlenia.. po za tym to jest zwykly prostak i wiesniak.... nie zagram przez niego bo wiem co on za to ma.. nie gram bo wezzy tu gra i tyle:)

PS: Powod mojego nie grania to tez ze to sa pliki aline2 i  na starcie ten kto znajdzie dziure ma baze . :) Wiec strata czasu.

Opublikowano

Start jutro o 18, tak ?

True jest w teamie więc serwer raczej wypali, ale jak nie to twoja reputacja trochę straci na sile po dwóch nieudanych projektach 8S

Więc, wierzę że w dobry zespół się teraz wpakowałeś ...

Moja reputacja nie wiele ma z startem jakiegokolwiek serwera.Ja jestem sponsorem i wypełniam swoje obowiązki wypisane w mej ofercie,a jedyne co mogę robić to tylko dopilnowywać chłopaków aby all dobrze zrobili iż jest to w ich oraz moim interesie :)

To chyba na ten temat bo nie lubie jak ktoś później pisze oo True to ten zły bo serwer upadł.Gwarantuje stabilność z mojej strony jeśli chodzi o zabezpieczenia dedyka,reklame i inne ,a jak widzę kogoś kto potrzebuje pomocy na którymkolwiek serwerze który sponsoruje staram się OD RAZU pomóc.

Tyle chyba w tym temacie...

Pozdrawiam True!

Opublikowano

Cos sie zmienilo ? wezzy nadal tak robi pewnie ma 3 dychy za odc mniejsza czy dostaje czy nie , najgorszy you tuber na swiecie sam sobie wszystko nabil , Elo nie gram przez typa..

Opublikowano

Poda ktoś ip ts'a?

178.217.188.60

Prosze :)

Zapraszamy ciagle na TS3 :)

Nie wiem po co bierzecie wezzego jako reklame... sam sobie nabil suby i wyswietlenia.. po za tym to jest zwykly prostak i wiesniak.... nie zagram przez niego bo wiem co on za to ma.. nie gram bo wezzy tu gra i tyle:)

PS: Powod mojego nie grania to tez ze to sa pliki aline2 i  na starcie ten kto znajdzie dziure ma baze . :) Wiec strata czasu.

Co on z tego ma?Sumy które są 5 krotnie mniejsze niż na innych serwerach dostawał :)

Co do plików aline2,tysiąc razy było pisane,nie są to pliki aline2 bo sam bym sie bał dziur i backdorów w tym...

Jest kilka rzeczy wziętych z ich plików aczkolwiek serwer nie stoi na plikach aline2 ;)

Pozdrawiam [HA]True

Opublikowano

Tak wgl to sie fajnie zapowiada xdd nic nie ma :D

Str , forum , client 3 dni przed startem a nic nie ma :D :D Nawet sie w to nie pisze , pliki aline jeszcze omg. Widac golym okiem :D :D

Opublikowano

Kiedy ta stronka bedzie... bo bym chcial pobrac clienta puki mam dobry transfer

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Fakt pliki Aline to ścierwo ale zapowiedz wygląda zachęcająco .

@ED.

Ile można czekać za stroną główna i forum? LOL

Opublikowano

Już są jakieś problemy właśnie z brakiem strony / klienta . Ale zobaczymy od strony prezentacji serwer dobrze wygląda ale zawsze liczy się wrażenie od strony gry .

Opublikowano

Tak wgl to sie fajnie zapowiada xdd nic nie ma :D

Str , forum , client 3 dni przed startem a nic nie ma :D :D Nawet sie w to nie pisze , pliki aline jeszcze omg. Widac golym okiem :D :D

Walne 3 oddechy zeby sie nie zdenerwowac i pisze :

Widziales kiedys na oczy te pliki ? Jest kilka rzeczy z aline ktore nie byly zbugowane i sa dosc fajne rozumiesz mnie ? Pliki sa robione przez nas a to ze jest kilka questow i sklepy sa takie same to nie gadaj glupot ze to sa pliki aline tam jest tyle dziur i bugow .. Powiedz mi wiecej co widzisz z aline2 tutaj procz questow handlarzyy itp ? 

@ Edit 

Nwm moze zemna jest cos nie tak  ? Jakies halucynacje mam czy co ? Bo ja widze tylko sklepy i questy z aline. dla pewnosci odpalilem prezke aline2 i ta prezke no i nadal widze tylko sklepy i questy ? 

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...