Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

z9SZe3j.png

Tak zawirusowanego clienta jeszcze nie widziałem, poza tym dziwią mnie pliki w tym cliencie typu "Metin2Hamachi".

Jak dla mnie to ten serwer póki co odpada, może później zmienie zdanie jak się wytłumaczą.

Opublikowano

Podpinam sie pod pytanie o marmury :D
Jesli tylko z dropu... zrobcie prosze jakis quest na nie badz po prostu u handlarzy.

BTW - wirusy? :O

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

puqh5y.png

to nie tylko to wirus x13

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

z9SZe3j.png

Tak zawirusowanego clienta jeszcze nie widziałem, poza tym dziwią mnie pliki w tym cliencie typu "Metin2Hamachi".

Jak dla mnie to ten serwer póki co odpada, może później zmienie zdanie jak się wytłumaczą.

Przez pliki hamachi sa wirusy (sprawdz sobie) pliki sa hamachi bo byla beta na hamachi.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Niech zrobia nowego clienta, przesuna start zeby wszystko dopracowac i wtedy dopiero odpalac...

Bo za kazdym razem jak mam wylaczac anty wira to ja dziekuje za takie cos

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Przez pliki hamachi sa wirusy (sprawdz sobie) pliki sa hamachi bo byla beta na hamachi.

Przed chwila twierdziliscie ze nie ma wirusów ,dajecie jakiegos swojego skana na ktorym nie widac co skanujecie , teraz twierdzisz ze client jest zawirusowany przez pliki "Hamachi" ale skoro startujecie na dedyku to te pliki z "hamachi" chyba powinniscie usunac dla tego aby nie bylo wirusow ?

@aw jak z truta tutaj?

Opublikowano

Niech zrobia nowego clienta, przesuna start zeby wszystko dopracowac i wtedy dopiero odpalac...

Bo za kazdym razem jak mam wylaczac anty wira to ja dziekuje za takie cos

Zaraz cos sprawdze i edytuje post.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...