Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie:

Skąd bronie 75lvl? Bo nie doczytałem.

Jakie ulepszacze będą potrzebne na np. Trute V2 i skąd można je zdobyć.

1gif_ssppphn.gif

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie:

Skąd bronie 75lvl? Bo nie doczytałem.

Jakie ulepszacze będą potrzebne na np. Trute V2 i skąd można je zdobyć.

Riper i metki 85+   (Lecz  moze ulec zmianie)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kiedy oficjalnie startujecie?

W ta sobote.

Szukamy YT'berow

Oferujemy:

Smy w zaleznosci od ilosci subskrybcji i aktywnosci na kanale.

Kostium YT.

Prefiks przed nickiem [YT]

Oczekujemy:

Minimum 150 subskrybji (Nie martwych) patrzymy na aktywnosc na kanale.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Eleshar po 1 pisze się '' w końcu '' po 2 gramy na paru serverach na raz więc nikt się nie przeniósł a po 3 ładnie traktujesz  graczy '' uff w końcu się przenieśli na inny server ''

Luzer proszę o Twoje GG na PW .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

proponuje usunięcie rosek na magie , albo zmniejszenie ich wartości do max.8% żeby postacie magiczne nie były aż tak bardzo osłabione.pozdrawiam

Opublikowano

@UP

Rozważymy to dziękujemy za propozycje..

W żadnego ch*** nie lecimy jak to ktos napisal tylko True stara sie jak moze... Wszystko zostanie odpalone na czas

Pozdrawiamy Ekipa VictoriaMT2 :)

Opublikowano

BS znajduje się na serwerze?

Jak nie, to będzie można używać własnego?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

BS znajduje się na serwerze?

Jak nie, to będzie można używać własnego?

Jest wbudowany.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Dlaczego tak lecicie w ... że tak powiem? Co ze stroną i forum?

Nikt nie leci :)

To już dziś startuje że all musi być? :)

Mam aktualnie wyjątkowo dużo projektów na głowie metina jak i prywatnych spraw i ciężko jest to wszystko z dokładnością terminową zrobić.Strona/TS3 myślę lecz nie obiecuje (żeby tutaj kolega wątpliwości nie miał) będą gotowe na jutro.Za forum już nie ja odpowiadam lecz też myślę że jutro/pojutrze byłoby dostępne.

To Tyle

Pozdrawiam!

[HA]True

@EDIT

600 POST! :>

Opublikowano

True paczaj pw, co do serwera zagram na pewno :))

AW@

Jak wygląda sprawa z expem ponieważ ma być to Easy a max początkowo niski jak na Easy czyli jaki % w porównaniu do PL oraz czy jak podniesiecie lvl bd dostępne nowe sety broni oraz eq ?:)

Opublikowano

True paczaj pw, co do serwera zagram na pewno :))

AW@

Jak wygląda sprawa z expem ponieważ ma być to Easy a max początkowo niski jak na Easy czyli jaki % w porównaniu do PL oraz czy jak podniesiecie lvl bd dostępne nowe sety broni oraz eq ? :)

Trudno wbic napewno nie bedzie lecz "updejty" beda wprowadzane minimalnie raz w miesiacu ;)

Wlasnie ja jestem w trakcie przygotowania do "updejtu" na 150-180lvl ;)

a teraz Shizer odpowiem Ci na pytanie :

Tak beda dodawane nowe zbroje,bronie,pety,wierzchowce,mapy,dungeony,ulepszacze,moby,bossy itdd im wiekszy lvl tym coraz bedzie ciezej (Ale bedzie to easy caly czas)

2xUP

Bs jest jedno slotowy

a roski maja max wartosc i max czas dzialania.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nigdy nie przejechałem się na serwerze gdzie True był w Teamie. Macie Jednego gracza więcej :)

Polecam wszystkim niezdecydowanym już teraz :)

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Jest chociaż już link do pobrania metka? Przydał by się bo mam wolnego neta :D .

Opublikowano

Jest chociaż już link do pobrania metka? Przydał by się bo mam wolnego neta :D .

Niee ma jeszcze downloadu bo sa modyfikacje wprowadzane jakies 5h przed startem client bedzie udostepniony.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Trudno wbic napewno nie bedzie lecz "updejty" beda wprowadzane minimalnie raz w miesiacu ;)

Wlasnie ja jestem w trakcie przygotowania do "updejtu" na 150-180lvl ;)

a teraz Shizer odpowiem Ci na pytanie :

Tak beda dodawane nowe zbroje,bronie,pety,wierzchowce,mapy,dungeony,ulepszacze,moby,bossy itdd im wiekszy lvl tym coraz bedzie ciezej (Ale bedzie to easy caly czas)

2xUP

Bs jest jedno slotowy

a roski maja max wartosc i max czas dzialania.

To super ! :)

Ps: powiedz True żeby pw na MPC czytał bo cb nie mogłem wysłać - masz zablokowane (sprawa reklamy) :)

Opublikowano

To super ! :)

Ps: powiedz True żeby pw na MPC czytał bo cb nie mogłem wysłać - masz zablokowane (sprawa reklamy) :)

Przepraszam nie zauwazylem ze 100% skrzynki zajete teraz mozesz napisac juz normalnie do mnie ;)

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Wszystko ładnie tylko te mapy do expa , kazda taka sama  8S

Bo jest tylko jedna mapa ?  

Wytlumacze Ci to tak jest jedna duza mapa na ktorej sa 3miejsca na resp innych potworow trytonow lemurow itp 

Np na poczatku masz tryton dalej lemury itp mapy beda nowe po "updejcie"  

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

1.Sprawdzałem, nigdzie nie ma modelów The Naida

2.Bardzo dużo zabrane z Aline2:

-Skille(17pkt=P)

-Bonusy u Seon-Pyeong

-Niektóre ulepy.

Mapy z włoskiego serwa tylko, że przetłumaczone.

Nie chcę komentować serwa na złe jak i przepraszam za to, ale taka prawda.

Na serwa wbije i zobaczę co z tego wyjdzie. :)

Yo nigga :D

Opublikowano

1.Sprawdzałem, nigdzie nie ma modelów The Naida

2.Bardzo dużo zabrane z Aline2:

-Skille(17pkt=P)

-Bonusy u Seon-Pyeong

-Niektóre ulepy.

Mapy z włoskiego serwa tylko, że przetłumaczone.

Nie chcę komentować serwa na złe jak i przepraszam za to, ale taka prawda.

Na serwa wbije i zobaczę co z tego wyjdzie. :)

Co jest zabrane z aline2 ?

Przeciez sheila udostepnil pliki aline2 i mozna bylo sobie wziasc co sie zywnie podoba.. 

Jak pisalem sa questy bo nie mialy zadnych bugow itp i podobaja mi sie 

Powiedz mi ktore ulepy sa z aline ? Perly  ? masz dostepne na kazdym serwerze .. Skrzynki ? nie byly takie na aline.

Mapa mi sie spodobala dlatego jest na serwerze.

Powtarzam po raz ostatni to nie sa pliki aline jest ttutaj tylko kilka questow z tych plikow.

@ UP

Tak z broni 65 epik 

Z truty kolejna bron do expa w nastepnym "updejcie" ktory wprowadzimy troche po starcie (2tyg-1msc zalezy jak wam sie szybko znudzi) bedzie kolejna bron do expa.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...