Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

The Naid, weź napisz do niego na pw, gg lub ewentualnie pogadaj na ts'ie, bo prezentacja jest po to, aby pisać pozytywne słowa, pytać się lub ewentualnie krytykować.

Tak, że proszę nie kłóć się tutaj w prezentacji ;)

Skoro to jego modele, to jak ma się nie kłócić o coś, co jest jego zawarte w owej prezentacji? z resztą, do czasu. :D

Tak czy siak, powodzenia.

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde jak dla mnie żałosny serwer. Każdy serwer ma takie same zbroje misje miecze handlarze. Jak dla mnie kolejna kopia na gotowcach.

Opublikowano

Naprawde jak dla mnie żałosny serwer. Każdy serwer ma takie same zbroje misje miecze handlarze. Jak dla mnie kolejna kopia na gotowcach.

A co według Cb fms powinno się dropić na serwerze easy ? Zmianki może też ? Jeśli uważasz że to gotowiec to pozdro..

@

Kiedy podacie tą tabele bonusów?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

@3xUP

Taki pewniak jesteś ze na gotowcach ? ( zrób lepszy wkurwiaja mnie takie komentarze ) serwer nie na gotowxach nigdy nie zrobilbys czegoś takiego nawet wiec skoncz pierdolic głupoty (żałosny to jestes ty ) Weź wyjdź :)

Opublikowano

Co do serwa macie jakieś bardzo dobre zabezpieczenia ? Czy serwer jest bez bugów oraz czy będzie jakaś reklama ?

ddz8gi.png

Opublikowano

Ale pierdolisz głupoty. Serwer jeszcze nie wystartował a ten już dziamda, że żałosny. Handlarze twoim zdaniem jacy powinni być? Jest to co potrzeba. Co ci się nie podoba w broniach? Po co jakieś nowe świecące gówna? Prywatne serwery WoW'a mają te same zbroje/bronie/qesty i nikt się nie skarży, wręcz przeciwnie gra się zajebiście, bo nikt na takie pierdoły uwagi nie zwraca.. ahhh ci metyńczycy.

Chociaż fakt, zbroje nie przyciągają, ale już to pisałem i nie zmienią. (pokazywałem kumplowi z rl ten serwer dzisiaj i też zwrócił uwagę właśnie na zbroje, hehe)

@@top

1.Kiedy w końcu ten dokładny start? Jakiś user się pytał, ale nie dostał odpowiedzi. W ten piątek, następny czy 4.02?

2.Skąd wierzchowce, które są opisane? (też pytał, któryś z userów i nie dostał odpowiedzi, is?)

3.Gdzie ta tabela bonusów? Miała być i nie ma.

4.Coś więcej na temat eventów? Jest to easy, eventy to ważny element gry na takich serwerach. Nie ma lepszego urozmaicenia gry na easy.

5.Costiumy (toga) gdzie będą do zdobycia? Będą miały jakieś bonusy, jeśli tak to jakie?

Proszę od odpowiedź na każde z pytań.

@@@@@

Wtedy to było moje marzenie stworzyć serwer hamachi , postanowiłem wam dać radość z gry.

Udało się nasz serwer był popularny jak na hamachi, ale po paru dniach upadł przez mój błąd

Teraz przedstawiam wam VictoriaMT2, ten serwer długo zapamiętacie i zostanie w waszych sercach.

Cieszę się, że potrafisz się przyznać do błędu, ale jak chcesz mi zapewnić, że serwer długo pociągnie i nie będzie tego samego?

@3xUP

Taki pewniak jesteś ze na gotowcach ? ( zrób lepszy wkurwiaja mnie takie komentarze ) serwer nie na gotowxach nigdy nie zrobilbys czegoś takiego nawet wiec skoncz pierdolic głupoty (żałosny to jestes ty ) Weź wyjdź :)

Pan jest z gm'em? Rozumiem, można się zdenerwować, ale to tylko głupota, jest jest pełno. Spokojnie, administracja powinna zachować spokój i odpowiadać z wyrozumieniem, nawet do idiotów. Zobaczyłbym taki komentarz w grze gm'a do jakiegoś gracza i już by mnie to odrzuciło. To tylko moje spostrzeżenia, życzę powodzenia i cierpliwości.

@up

Pan up zadał dobre pytania. Co z reklamą?

; )

Opublikowano

@2xUP

Tak bedzie mial reklame i tak jest bez bugow. ( podczas co nocnych testow nie wykrylismy zadnych )

@UP

1. 10.02.2014

2. IS na start otrzymujecie 3 do wyboru a reszta w IS

3. O tabeli zapomniałem wybaczcie dam ja jutro 100%

4. Zuo , OX , rożnorakie Event Itemy itp.

5. Toga na start :) do wyboru ze skrzyni , a kostiumy IS :)

Wybaczcie pozdrawiam ~~Team VictoriaMT2~~

@3xUP

Sprawa ma sie tak wynacz jak tu nie podniesc glosu jak koles w zyciu gotowcow nie widzial my staramy sie by to bylo jak.najlepszy chcemy dla graczy jak najlepiej serwer robiony z pasja ( ja jestem adminem ( Luzer ) technikiem :)

Opublikowano

Nie jestem każdy.

Napisałeś tak ponieważ sam sępnisz na forum na "nowości" i udostępniasz rzeczy tylko z innych for, zero wkładu własnego.

Za brak skilla się płaci i tak będzie zawsze a ja jakoś zapłaty od administratora VictoriaMT2 nie dostałem za modele więc ma ich tu nie być.

Mam nadzieję, że się prosto i klarownie wyraźiłem.

mało udostępniam. i jakbyś nie zauważył to wrzuciłem kilka spolszczonych stron.. na gg pomagam wielu osobom, rozdaje bardzo dużo rzeczy więc nie mów mi że "sępie" -.-

nlcEZxg.png

Opublikowano

Przepraszam zadam jedno proste pytanie.. Jaki niby gotowiec ? Aline hahaha tutaj jest tylko troche questow i handlarze z aline bo byly w miare ok i wybierane te nie bugniete lecz zmienimy je na wlasne bardziej rozbudowane i ladniejsze. Moge tobie pokazac kilkanascie SS'ow jak byl robiony serwer od podstaw.

@ Naid

Przepraszamy za zamieszanie modele zostaly usuniete byly dostepne na forum ale jezeli to twoja wlasnosc i ich nie udostepniales to nie zobaczycie ich u nas na serwerze.

@ Zero^^

Serwer napewno nie padnie (True990) i tamten serwer byl na hamachi.

o eventy to ty sie nie martw ^.^ Administracja tez duzo kiedys grala w metina i wie jak eventy urozmaicaja gre ;) Bedzie ich sporo i to roznych podam przyklady teraz z glowy :

- OX

- ZUO

- Obrona Kamieni Metin

- Turnieje PVP

- Dungeon z GM

- Znajdz GM (Tereny Neutralne Tylko)

- Miesieczny Konkurs Na Najwieksze DMG Postaci

- Wojny Krolestw

- Raty (Yang,Exp,Drop,Yang Bomba)

- Pytanie / Odpowiedz

- Kto Pierwszy Przepisze Zdanie

- Zdobadz wymagana ilosc Itemkow I Wygraj Ciekawe Nagrody

- Manwo

- Przeciaganie Bossa Na Swoja Polowe

- Wojny Gildi

- Event Gorniczy

- Nocne Marki

- Item Norea

- Pokonaj GM

- Przejdz Jak Najszybciej Rajd Co Miesiac Najlepsi Dostana SM !

Reszte zobaczycie w grze ;) Eventy beda czesto. Moze nie jakies pro nagrody ale liczy sie zabawa !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Jeszcze dwa pyt.

Każdym itemem z is'u będzie można handlować w grze?

Co ze zwojem powrotu statusu? Będzie on występował w grze, w is a może w ogóle (oby)?

aa i co z tymi nowymi rosami? bo nie dostałem odpowiedzi, czy to na pewno dobry pomysł?

; )

Opublikowano

Przepraszam zadam jedno proste pytanie.. Jaki niby gotowiec ? Aline hahaha tutaj jest tylko troche questow i handlarze z aline bo byly w miare ok i wybierane te nie bugniete lecz zmienimy je na wlasne bardziej rozbudowane i ladniejsze. Moge tobie pokazac kilkanascie SS'ow jak byl robiony serwer od podstaw.

@ Naid

Przepraszamy za zamieszanie modele zostaly usuniete byly dostepne na forum ale jezeli to twoja wlasnosc i ich nie udostepniales to nie zobaczycie ich u nas na serwerze.

Takie modele jak moje nie były udostępniane (nie wliczam wersji od Keyto które są zbugowane a na teksturę można jedynie narzygać)

Dziękuję, że ktoś się tym zajął i postąpił słusznie. Oczywiście sprawdzę po starcie serwera czy rzeczywiście zostały usunięte ale to pewnie tylko zbędna czynność będzie z mojej strony.

Pozdrawiam.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jeszcze dwa pyt.

Każdym itemem z is'u będzie można handlować w grze?

Co ze zwojem powrotu statusu? Będzie on występował w grze, w is a może w ogóle (oby)?

aa i co z tymi nowymi rosami? bo nie dostałem odpowiedzi, czy to na pewno dobry pomysł?

Beda kupony SM.

Zwoj nie bedzie dostepny ani w is ani w grze ani nigdzie.

o rosach zrobimy ankiete czy maja zostac czy nie ma ich byc.

@ Jakies pytania ? pisac prezka lub jesli bardziej szczegolowe na PW moze bede potrafil na nie odpowiedziec !

Co byscie chcieli widziec jeszcze na serwerze? Pisac smialo nie gryziemy !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Beda kupony SM.

@ Jakies pytania ? pisac prezka lub jesli bardziej szczegolowe na PW moze bede potrafil na nie odpowiedziec !

Kupony kuponami, mi bardziej chodziło o coś innego. Pety premium, wierzchowce premium, kostiumy i wszystkie inne różności jakie będą w is, można odkupić od gracza poprzez handel?

; )

Opublikowano

Kupony kuponami, mi bardziej chodziło o coś innego. Pety premium, wierzchowce premium, kostiumy i wszystkie inne różności jakie będą w is, można odkupić od gracza poprzez handel?

Pety NIE

Wierzchowce NIE

Kostiumy TAK

Fryzury TAK

Inne rzeczy z is beda zdatne do handlu

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Kpina .. nie wiem który z Was wybrał datę startu we wtorek ..

Gratuluje temu komuś z serca

Date sie ustali jest przyblizonaa !

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Wyraziłem tylko swoją opinię !

Jak wyrazasz opinie to uargumentuj to dobrze? Powiedz jakie to pliki jak niby gotowiec.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Najlepiej by było ,gdyby był start teraz w piątek,sobotę , A tak wgl Polecam Serwer byłem na Becie ;]

jedno pytanie a chcecie grac z przerwami co 5minut ? ;p

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Beda kupony SM.

/

Trzymam cię za słowo z tym zwojem. Mam nadzieje, że nie zobaczę top1 wp'ka, który nagle zmienia skille na bm, bo kupił zwój w is. WIELKI + ! (spodziewajcie się płaczu)

Ostatnie pytanie (mam ich jeszcze sporo, ale chcę zostawić smaczek :P)

Co z tym nieszczęsnym bs, który moim zdaniem zniszczył prywatne serwery metin2. Będzie on wbudowany? Dobrze wiecie, że nie da się tego cholerstwa obejść.

hmmmm, co tu dodać. Dzięki za odpowiedzi. Czekam na serwer i na pewno zagram ze znajomym. Nie obiecuję, że posiedzę dłużej niż tydzień, w praniu się zobaczy. Powodzenia i nie spierdolcie tego serwera.

@

Proszę aby serwer wystartował w piątek (nie ważna pora, nie ważny dzień miesiąca, ważne, że w piątek)

; )

Opublikowano

jedno pytanie a chcecie grac z przerwami co 5minut ? ;p

My się juz rpmk znamy bo kiedyś do mnie pisałeś o reklame ...

Jak wystartujecie w środku tygodnia to wątpie że będzie tu dużo osób

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...