Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widać że robione na plikach aline, nie podoba mi się, jak i nazwa, mogliście wymyślić coś lepszego, serio..

A pliki kupione za eq na Ravii, nie widzę tu przyszłości. :v

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

@UP

Nie masz racji w niczym pliki nie są plikami aline.. ( To Syf ) nie używamy takich plików jedynie handlarze ( tak to git ). Co do nazwy dla mnie jest OK..

Za jakie eq na Ravii ? hahaha ja ni wiem co to jest Ravia xD ( nigdy nie grałem ) pliki otrzymałem w zaufaniu bo znamy sie Z MrLuzerem :)

Pozdrawiam :rolleyes:

Opublikowano

Widać że robione na plikach aline, nie podoba mi się, jak i nazwa, mogliście wymyślić coś lepszego, serio..

czy jak ludzie zobaczą coś z aline to serwer musi być na plikach aline ?! kurw* ludzie puknijcie się w łeb

Opublikowano

Takie modele jak moje nie były udostępniane (nie wliczam wersji od Keyto które są zbugowane a na teksturę można jedynie narzygać)

Dziękuję, że ktoś się tym zajął i postąpił słusznie. Oczywiście sprawdzę po starcie serwera czy rzeczywiście zostały usunięte ale to pewnie tylko zbędna czynność będzie z mojej strony.

Pozdrawiam.

Nawet jakby miał to na serwerze to gówno mu możesz zrobić, jeszcze mi powiedz że po milycje pojedziesz na mpc wjechać. Drogie panie Kains aka wyciąganie wszystkie z innych gier tylko.

Opublikowano

Czy pety i wierzchowce które możemy zdobyć w grze dają bonusy?

Tak;)

@ imagus Pliki aline ? HAHA powiedz mi co ttutaj widzisz z aline (Handlarze i Questy to wiem) Gdyby to byly pliki aline to po 1 beta by byla juz dawno i trwala by kilka tygodni bo jest bugow masakrycznie duzo na plikach od aline. Mapy nowe do expa by byly tak jak na aline, max poziom 180 by byl, masa wierzchowcow lizakow itp.. A to nie jest zaden gotowiec bo wszystko bylo dodawane od podstaw.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

zobaczywszy tą wspaniałą tabele bonusów zakochałem się w tym serwerze jak dla mnie dawno takiego serwera nie była nie mogę się doczekać startu

Opublikowano

Forum serwer juz jest lecz po starcie serwera forum moze ulec zmiany.

Mogę prosić o linka ; ) ?

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Masz zerowe pojęcie , a wiesz najlepiej :)

Po 1 pliki aline? Gratuluje inteligencji Twojej ale pliki nie są aline beka..., nie znasz sie wgl po Twojej wypowiedzi na plikach serwerowych więc sie nie wypowiadaj proszę.

Po 2 przychodzisz tutaj żeby nabić posty to proszę grzecznie wyjdz.

Po 3 Twoja nazwa też nie jest kreatywna mogłaś wymyśleć coś lepszego.

Na koniec jedno wielkie CO? , jestem w Teamie a sprzedałem pliki za eq haha beka....

Pozdrawiam MrLuzer i nie nabijaj sobie postów bo jak widać masz zerowe pojęcie czegokolwiek a chcesz zabłysnąć

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Serio? We wtorek chcecie startować? Zastanówcie się nad piątkiem 31.01, albo piątkiem 07.02... byle by nie w środku tygodnia, ludzie...

Opublikowano

Postarajcie się wystartować wcześniej.

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Widzę Serwer graczy znudzonych Gladorem i Administracją ?? Jakie mieliście nicki na Gladorku?? czy nawiązanie ostatniego miecza do Gladora jest przypadkowe??

Powodzenia z serwerem... Współczuje jeśli nie zabezpieczyliście się przed ddosem. Żyć Wam nie dadzą na pewno :)

Zobaczymy za 2-3 miesiące jak serwer będzie stał ;)

RÓŻNICĄ W PRACY Z JASNO WYZNACZONYM CELEM I BEZ NIEGO JEST REZULTAT

Opublikowano

Widzę Serwer graczy znudzonych Gladorem i Administracją ?? Jakie mieliście nicki na Gladorku?? czy nawiązanie ostatniego miecza do Gladora jest przypadkowe??

Powodzenia z serwerem... Współczuje jeśli nie zabezpieczyliście się przed ddosem. Żyć Wam nie dadzą na pewno :)

o ddos y to ty się nie martw ;) mają dobrego sponsora który o to zadba

Opublikowano

Ja gralem na gla*orze ^^ dosc dawno temu napisz na pw podam nick.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Tak;)

@ imagus Pliki aline ? HAHA powiedz mi co ttutaj widzisz z aline (Handlarze i Questy to wiem) Gdyby to byly pliki aline to po 1 beta by byla juz dawno i trwala by kilka tygodni bo jest bugow masakrycznie duzo na plikach od aline. Mapy nowe do expa by byly tak jak na aline, max poziom 180 by byl, masa wierzchowcow lizakow itp.. A to nie jest zaden gotowiec bo wszystko bylo dodawane od podstaw.

Poziom nie jest trudno zmienić, wierzchowce takie jakie były takie są, eq na start to samo, system ulepszeń ciutke zmieniony, wymieniać dalej?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Poziom nie jest trudno zmienić, wierzchowce takie jakie były takie są, eq na start to samo, system ulepszeń ciutke zmieniony, wymieniać dalej?

weź spier.... aż żal mi się robi jak takiego typa czytam

Opublikowano

a grałeś na beta co były na hamachi ?! nie więc możesz opuścić ten temat :) bo jedynie umiesz hejtować kogoś pracę

kilka rzeczy wziętych z aline i to muszą być już pliki aline FUCK LOGIC

Opublikowano

Chlopie pisalem ci ze sa quest z aline? QUESTY TO JEST EQ NP EQ NA START ! MYSLISZ ZE TO BOG ROZDAJE CZY CO ? quest sa wziete z aline ale nie pliki chlopie nawet nie miales clienta a juz glupoty gadasz wierzchowce sa wszedzie nie tylko na aline ? system ulepszen ciutkie zmieniony ? HAHAHA nie rozni sie tylko stalka i niebianka oraz bojowcem i syriuszem.. a na aline sa te kijowe zbroje od hwanga po PL i po takie swiecace z obramowaniem.. Gdybym mial brac pliki z aline to bymsmy sie posrali a ich nie odbugowali. Tam jest bug na bugu i buga pogania.

@ EDIT

Jakbysmy mieli stawiac serwer na plikach aline to byly by mapy itp bo po co edytowac? a w pliki dodawalismy all sami wiec nie zarzucaj nam ze pliki aline.. pliki aline pobralismy i zwielismy tylko questy i to tylko kilka handlarze,eq start,bonus 3-7dni wybor wierzchowca

@ Zapraszam na pw podam GG i udowodnie Ci ze to NIE SA PLIKI ALINE.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...