Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]VictoriaMT2(Easy)

kolozmetka

TEST  

525 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Victorii?

2. 2. Co byś zmienił na serwerze?

• Zostawiłbym tak jak jest.
    • Jeśli tak to co i wkrótce napisz na forum.
  3. 3. Jak waszym zdaniem powinniśmy zrobić z królestwami?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czego start dopiero w piatek w next tygodniu? radzilbym Wam wystartowac w tym tygodniu dopoki nie startuje zaden serwer bo moze Was przykryc swoja zapowiedzia/startem i wtedy bedziecie mieli mniej graczy

• Odpowiedzi 387
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam serwer, bardzo fajny, nawet miałem okazję sprawdzić go.

Administracja jest pomocna i miła.

Jak widać po sponsorze, Patryk nie bierze byle jakiego projektu ;)

Zapraszam Serdecznie na ten serwer ;)

Opublikowano

@UP

Dziękujemy za radę przemyślimy ;)

Złaopracujcie go i wystartujcie później. Błąd przy starcie skreśla was u wielu graczy, po co się śpieszyć? Serwer będzie dobry, to ludzie będą grać nawet jak 5 serwerów wtedy wystartuje.

To co można zmienić,

Nowe rosy, zbędny dodatek a już na pewno ten z bonem dla ludzi.

Wygląd ostatnich zbroi tragedia, muszą być czarne. <3

Pytanie,

Ważne kwestia, która mnie ciekawi to ITemShop. Dokładnie co w nim będzie. Ciekaw jestem jaki macie do tego stosunek pytam, bo nie wiem co myśleć o tym serwerze. Nie było o tym kwestii czy przeoczyłem?

Proszę o odpowiedź

@

Nie zmieniam zdania co do zbroi, brzydkie.

; )

Opublikowano

Jak pewnie zauwazyles jest to serwer Easy ale w najblizszym czasie zobaczysz jaki jest ten IS ( WKROTCE SAM ZOABCZYSZ) CO ZBROI OSTATNIA PRRZENTUJE SIE ZNAKOMICIE WSZYSTKO JEST DOPRACOWANE JEDNAK POTRZEBUJEMY CZASU :)

Pozdrawiamy Ekipa VictoriaMT2 :)

Opublikowano

Super server , byłem na becie i całkiem otwarta była Administracja dla graczy , więc całkowicie server dla graczy .

Czekam na start .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

co do zbroji masz kostiumy :) ale według mnie zbroje mają bardzo ładny wygląd i ładnie prezentują się dla każdej postaci

a co do reszty dużo rzeczy było testowane na beta testach na hamachi :)

Opublikowano

Moje modele petów także mają zostać usunięte z serwera.

PS: Czy ten wasz sponsor Patryk z zawodu jest piekarzem ?

Jeśli tak to znam go bardzo dobrze i proszę o kontakt z nim na PW :)

Opublikowano

up. ty jesteś ślepy pisze jak byk w prezentacji żebyś trochę pomyślał odsyłam Cie do niej i sobie znajdź na samej dole jest ...

Opublikowano

@2xUP

The Naid nie żeby cos ale twoje modele sa na Infroge na włoskim forum jutro ci to uduwodnie dziś jestem telefon i nie mam jak ale zobaczysz ze jest na inforge

Sponsorem jest True :)

Pozdrawiamy VictoriaMT2 :)

Opublikowano

Moje modele petów także mają zostać usunięte z serwera.

PS: Czy ten wasz sponsor Patryk z zawodu jest piekarzem ?

Jeśli tak to znam go bardzo dobrze i proszę o kontakt z nim na PW :)

Mordko jestem piekarzem,w Gdańsku siedzę i robie kajzereczki by zarobić na dedyka ;>

Zapraszam na Serwer :)

Opublikowano

@2xUP

The Naid nie żeby cos ale twoje modele sa na Infroge na włoskim forum jutro ci to uduwodnie dziś jestem telefon i nie mam jak ale zobaczysz ze jest na inforge

Sponsorem jest True :)

Pozdrawiamy VictoriaMT2 :)

Nie przypominam sobie, żebym je udostępniał na Inforge więc nadal nie masz prawa ich używać.

0LsM05U.png

Opublikowano

To już nie mój problem wybacz ktoś je wrzucił na inforge a więc każdy je ma wiec sa wszech dostępne resztę petow mam z epvp pogadamy jutro dzis juz nie mam czasu

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mordko jestem piekarzem,w Gdańsku siedzę i robie kajzereczki by zarobić na dedyka ;>

Zapraszam na Serwer :)

uu Kamil Piekarz ujawnił się z Łancuta do Gdańska.

Co do serwera easy zobaczymy czy bez bugów ,bo to ich pierwszy serwer dedykowany :)

Opublikowano

To już nie mój problem wybacz ktoś je wrzucił na inforge a więc każdy je ma wiec sa wszech dostępne resztę petow mam z epvp pogadamy jutro dzis juz nie mam czasu

Pozdrawiam :)

Jak dasz link to ewentualnie dopiero będziesz mógł tak pisać.

Aktualnie rzucasz słowa na wiatr i pokazujesz, że jesteś nic nie wart.

0LsM05U.png

Opublikowano

Jak dasz link to ewentualnie dopiero będziesz mógł tak pisać.

Aktualnie rzucasz słowa na wiatr i pokazujesz, że jesteś nic nie wart.

Daj spokój. będziesz się kłocił o rzecz która nie istnieje w realnym świecie? każdy każdemu coś kradnie. mało osób zwraca na to uwagę..

nlcEZxg.png

Opublikowano

Daj spokój. będziesz się kłocił o rzecz która nie istnieje w realnym świecie? każdy każdemu coś kradnie. mało osób zwraca na to uwagę..

Nie jestem każdy.

Napisałeś tak ponieważ sam sępnisz na forum na "nowości" i udostępniasz rzeczy tylko z innych for, zero wkładu własnego.

Za brak skilla się płaci i tak będzie zawsze a ja jakoś zapłaty od administratora VictoriaMT2 nie dostałem za modele więc ma ich tu nie być.

Mam nadzieję, że się prosto i klarownie wyraźiłem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Bardzo się fajnie zapowiada, polecam ogólnie z powodu True. Mogę wam dać pewność, że jeżeli bd grało dosyć sporo typa serwer będzie stał bez problemu. Polecam i chętnie pogram.

Nie są to przypadkiem pliki Nervila ;d ?

xD 

Opublikowano

Bardzo się fajnie zapowiada, polecam ogólnie z powodu True. Mogę wam dać pewność, że jeżeli bd grało dosyć sporo typa serwer będzie stał bez problemu. Polecam i chętnie pogram.

Nie są to przypadkiem pliki Nervila ;d ?

Nie nie sa to pliki Nervila ani Aline.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

[GM]Veryl - Grafik serwera, pilnuje porządku w grze .

Przepraszam bardzo, ale co on tutaj wykonał? Prezentacja mi się nie podoba.

Nie zagram, powo.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

The Naid, weź napisz do niego na pw, gg lub ewentualnie pogadaj na ts'ie, bo prezentacja jest po to, aby pisać pozytywne słowa, pytać się lub ewentualnie krytykować.

Tak, że proszę nie kłóć się tutaj w prezentacji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...