Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, grałem na tym serwerze tylko wczoraj ktoś zmienił mi nick postaci... Co to ma być ? !

Ogólnie to nie polecam, co chwile jest jakiś problem, wielu rzeczy nie znalazłem, które były pokazane w prezentacji. WSTYD...

EQ od gm'ów ? Dowodów nie mam ale plotki są.

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli do dzis tego nie naprawicie to spadam stad , i pewnie 30-40% graczy tez .

Tylko 29% bo ja się nigdzie nie wybieram .

Witam, grałem na tym serwerze tylko wczoraj ktoś zmienił mi nick postaci... Co to ma być ? !

Ogólnie to nie polecam, co chwile jest jakiś problem, wielu rzeczy nie znalazłem, które były pokazane w prezentacji. WSTYD...

EQ od gm'ów ? Dowodów nie mam ale plotki są.

Z tym pierwszym się zgodzę , ale EQ od Gm ??

Chyba coś ci się pomieszało albo nie słuchaj plotek z swojej wioski taka rada :)

Witam serdecznie wszystkich graczy Netharia.pl

Po waszym długim czekaniu na informację z Naszej strony, dajemy oraz dziękujemy za Waszą cierpliwość.

Więc tak. Nie mogliśmy poradzić sobie z tym. Przyszły w końcu Nasze zamówione dodatki z hosteam. Zaraz przerzucamy na drugą maszynę i lecimy !! Tak, gramy !!!.

O 20: 00 Zaczną się eventy.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy !!

Info z Forum

Oby tylko tak się stało :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Z tym pierwszym się zgodzę , ale EQ od Gm ??

Chyba coś ci się pomieszało albo nie słuchaj plotek z swojej wioski taka rada :)

Obrażając innych daleko nie zajdziesz.

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich graczy Netharia.pl

Po waszym długim czekaniu na informację z Naszej strony, dajemy oraz dziękujemy za Waszą cierpliwość.

Więc tak. Nie mogliśmy poradzić sobie z tym. Przyszły w końcu Nasze zamówione dodatki z hosteam. Zaraz przerzucamy na drugą maszynę i lecimy !! Tak, gramy !!!.

O 20: 00 Zaczną się eventy.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy !!

Team

Netharia.pl

Pozdrawiam[GM]ShaU

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dziękujemy , że mimo takich problemów wciąz jesteście z nami .

Za chwile wyłączamy strone oraz grę , by wszystko ładnie przerzucić bez problemów.

Do 20 już będzie wszystko pięknie działało :)

Pozdrawiamy !

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Hmmm. co tu by dużo gadać ? Pracowałem z tym Panem ... Jest to nie jaki Soeon .... Tak ten który założył Avreath.pl - serwer , którym przestał się interesować po 3 dniach. Niżej zamieszczę link do pewnego nagrania , w którym nasz Soeon pokazuje iloraz swojej inteligencji. Pisze ten komentarz aby ostrzec nie tylko graczy lecz również team - ja byłem u tego Pana client masterem i do dzisiaj obiecanej wypłaty nie widzę. Pozdrawiam Vampirr , niżej nagranie z ts-a. (Soeona ucisza Technik , który również mógłby tu dużo napisać o naszym "koledze" - Kajetan)

LINK

DLA NIEDOWIARKÓW PROSZĘ PORÓWNAĆ GŁOS NASZEGO HA Z GŁOSEM W TYM NAGRANIU !

pac_logo_header_transparent_800x200.png

Opublikowano

To że mialem serwery avreath/elestium wszyscy już wiedzą czemu odszedłem? Ponieważ clientmaster nie wiedział co to binka a technik nie potrafil naprawić głupiego błędu i nie wie co to syserr.

Avreath to przeszłość juz wszyscy o tym wiedzą..

Ps: Arkadioush aka Kajetan :)

Czekamy do 20 !

Opublikowano

Ja Sobie nie poczekam , pisałem już jaki mam problem "Błąd aplikacji"

ale nikt się tym nie zainteresował ...

Zostanę GameMasterem / Moderatorem lub Ts'a

Więcej info na Pw / gg / skype / ts

Opublikowano

Super wierzchowiec BaoBao, pety - IS albo konkursy, dziękuję - dowidzenia.

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

Hahah po tym wszystkim masz czelność napisać ,że my to zjebaliśmy ? Gdyby nie nasze zarwane nocki to ty byś nawet nie wystartował....

Ps. dla graczy

Oni nie naprawią błędów serwera .... To jest serwer tylko pod IS !

Opublikowano

Nie wiem gościu co Ty jeszcze robisz w tym temacie. ;).

Weź wyjdź. Kazdar wszystkim mówił, wszyscy to wiedzą co i jak. Więc coś Ci te Twoje " hejty " nie wypalą. ;)

Do 20 !! Zapraszamy.!!

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie wiem gościu co Ty jeszcze robisz w tym temacie. ;).

Weź wyjdź. Kazdar wszystkim mówił, wszyscy to wiedzą co i jak. Więc coś Ci te Twoje " hejty " nie wypalą. ;)

Do 20 !! Zapraszamy.!!

Hejty ?? Ludzie nauczycie się odróżniać hejterstwo od prawdy ? Zapytaj kogoś ze starego teamu jaki jest na prawdę " Kazdar" ..... Teraz próbuje się z wszystkiego oczyścić , a nas uznać za najgorszych. Zapytaj kogoś z starego teamu np. naszego grafika - Mestera , jak był obrażany przez Soeona , aż w końcu mu głupio odpowiedział i wyleciał z teamu . Drugą osobą jest weezyhaker on może już też powiedzieć sporo na temat tego Pana , lecz najwięcej czasu spędziliśmy z nim Ja oraz Arek (kajetan / Bombel) . Teraz go wielce bronisz bo ci złotych gór naobiecywał , poczekaj do 1 dnia wypłaty i zaczniesz inaczej mówić. Chciałbym jeszcze podkreślić , że nie przyszedłem tutaj aby hejtować , lecz po to aby was ostrzec przed tym co już nas spotkało !

Opublikowano

Instalacja trwa jest 21% ...

Opublikowano

Serwer otwarty !

Aby zagrac wymagany jest patch gry !

Opublikowano

W grocie nie dziala bon na diably ...

bodziakiem z fmsem 53sr +100% na diably bije ledwo 3k

Zmiencie to bo kazdy robi do groty eq na diably a potem sie okazuje ze dziala inny bon ...

Zmiejszcie exp do 80 lvla bo np na 50lvl z spota wpada 10lvli a to jest lekka przesada ...

Na 900 graczy daliscie tylko 1 channel? w red lesie to po 3 osoby na spocie sa

Opublikowano

Serwera smiga jak nalezy :)

Jesli macie jakies bledy zapraszam na forum.

Opublikowano

licznik i tak podkrecony w prezce 50 osob a na tronie 1k powodzenia

Wbij na serwer, chociażby do m1 to zobaczysz ;)

na forum 300+ online

na ts 100+ online

7k+ pobrań clienta

kogo próbujesz oszukać? Wbij zobaczysz ile ludzi gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...