Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

x2@ up haha byl wczoraj event z ripami to raz , hha , po 2 jesli nie umiesz grac na easy/medium ty wypi*.... z tad serwer jak najbardziej polecam 2014 epik

ale nie musicie sobie komentarzy nabijac woimi kontami jeszcze na dodatek cisniecie graczy zycze powodzenia

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwer wbiję z kumplem z resztą już gramy ^^ jak na razie wrażenia ok tylko mam pytanie :D czy ninja dagger i sura bm jest dobra do expa i do pvp ?

pvp bm kosa (gracz mi pisał,że dopiero eq na 180lvl będą mieli to bm będzie słaby)

pvp dagger jak inne klasy umiarkowany

exp tymi postaciami masakra

chcesz expić wybierz wp'eka lub mentala -- reszta bez buffa wymięka nawet z buffem idzie średnio

Opublikowano

widac ze na serwie sa koledzy gma z gildi mordownia dostaja wszytsko za friko od niego nie ma sensu taka gra jedyne godne uwagi serwy na ten moment to global bo privy to zasrane zlodzieje darmozjady i oszusty tyle w temacie ide na PLa z normalnymi ludzmi pograc a nie zlodziejskim scierwem

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

Licznik jest na 100% podkręcony to widać 22 godzina i 1k o_O nie ma to że ferie a po tym ss'ie co ktoś pokazał to tego 1k nie widać tylko jakieś 200 osób może więcej + dodać spoty :P to i tak wyjdzie jakieś 400/500

Opublikowano

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty.

Kazdar to oszust, dedyk nie jest jego tylko sponsora, i nie z hosteam tylko sdc.

Strona tez nie jego.

Pliki serwerowe niby rok robil, a to gowno. Nic nie potrafi ogarnac, aline2.

Po zrobionej grafice nie chcial zaplacic.

Chcial zniszczyc wszystkie serwery startujace w piatek.

On chcial, zeby spamic po forach reklama, to nie On rb, lecz wiem kto. Dlatego, ze lubie tą osobe, nie podam nicku.

Do tego klamie, na serwer byl wlam, chociaz niby ma pro zabezpieczenia. Osobie na literke G... wystarczylo 2 minuty, zeby exp zwiekszyc.

Zabezpieczenia to zero.

Do tego chcial wymusic danie pieniedzy na reklame na mnie i shau, sam nic nie dajac...

Dedyk z hosteam to nie jest, dowod? Ip...

Pliki serwerowe robione max 2/3 dni, nie tak jak On pisal, masa bogow. Nie umie naprawic zadnego, szuka pomocy u innych.

Jest niekompetentny i wulgarny.

Przez podane wyzej powody odszedlem. Serwera nie ruszylem, expu nie zwiekszalem, a zadnego itemku nie rozdalem. Mozecie mi nie wierzyc, lecz sami sie przekonacie.

Do tego Graczy ma w dupie, wysylal mnie i ShaU, zeby grac na zwloke. Sam prawie nigdy z Wami nie gadal. Na ts go nie stac, temu nowe ip.

A i prezka jutro bd w koszu, grafika moja. Nie zaplacil mi, a prawa do niej sa tylko moje.

Opublikowano

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty.

Kazdar to oszust, dedyk nie jest jego tylko sponsora, i nie z hosteam tylko sdc.

Strona tez nie jego.

On chcial, zeby spamic po forach reklama, to nie On rb, lecz wiem kto. Dlatego, ze lubie tą osobe, nie podam nicku.

Do tego klamie, na serwer byl wlam, chociaz niby ma pro zabezpieczenia. Osobie na literke G... wystarczylo 2 minuty, zeby exp zwiekszyc.

Zabezpieczenia to zero.

Do tego chcial wymusic danie pieniedzy na reklame na mnie i shau, sam nic nie dajac...

Pliki serwerowe robione max 2/3 dni, nie tak jak On pisal, masa bogow. Nie umie naprawic zadnego, szuka pomocy u innych.

Przez podane wyzej powody odszedlem. Serwera nie ruszylem, expu nie zwiekszalem, a zadnego itemku nie rozdalem. Mozecie mi nie wierzyc, lecz sami sie przekonacie.

Do tego Graczy ma w dupie, wysylal mnie i ShaU, zeby grac na zwloke. Sam prawie nigdy z Wami nie gadal. Na ts go nie stac, temu nowe ip.

A i prezka jutro bd w koszu, grafika moja. Nie zaplacil mi, a prawa do niej sa tylko moje.

Wszystko jest prawdą ;) Nie musisz cenzurować nicku Gumiś :) .Dedyk z SDC z kąd wiem? dedyki owego sponsora zaczynają się na 46.29.18. ... a ten ma końcówkę 56. Strona także podstawiona grafika pod skrypty owego sponsora(sponsor spoko ale administracja serwera jest gównem a raczej kazdar) i do tego to gumiś zwiększał ratki.

Opublikowano

Mnie to śmierdzi... myślałem ze to spx gość.. Ale to co się wydarzyło przekroczylo wszelkie granice. Oszukał wspolpracownikow i graczy..

.wcześniej polecalem, teraz sie wstydzę...

Opublikowano

Potwierdzam słowa Ambrozjak byłem GM na becie i SA na ts, byłem przy wielu rozmowach kazdara i wiem co sie działo.

Nawet przy małyszu nawijał jak to ona ma pro zabezpieczenia itp.

Serwer na plikach Al***2

Czysty gotowiec praktycznie.

NIE POLECAM

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

TEŻ NIE POLECAM, CZYSTA PRAWDA, KTÓRA UJRZAŁA ŚWIATŁO DZIENNE. SERWER UPADA, UPADA BARDZO SZYBKO. STAWIAM, ŻE MAKS. W TYM MIESIĄCU PADNIE, BO GRACZY WAM ZABRAKNIE. A TEN LICZNIK, TO W DUPSKO SOBIE WSADŹCIE.

73685633822473628956.png

Opublikowano

http://screenshooter.net/8165246/xelbpam

Takie tam 4:23 / 28.01.2014 a gra 210 osób

Licznik o 200 podkręcony :)

Żenada .. na prawdę żenujące :>

Pozdrawiam ludzi którzy tu graja ^^ .

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Za przeproszeniem czy was kurwa popierdolilo.

To teraz kurwa każdy serwer co sie wybił i ma 1k ludu online to od razu podkręcony ?

Serwery jak Pandora , invoria to też podkreciaki ?

kurwa zobaczcie licznik pobrań klienta

zobaczcie ile jest wszystkich użytkowników na forum.

Kurwa wszędzie są bugi nawet kurwa na tej ravi. Wczoraj były rozmowy z Kazdar i mówił że dziś bugi będą naprawione.

Ma drugi dedyk i tam robi i nie musi offać serwera.

kanały są już zrobione. Nie ma 1 ch.

Jestescie k*rwa nie poważni.

Tylko człowiekowi opinie zjebac to umiecie.

Opublikowano

Pojebało Cie człowieku, na tym ss widać 203 online to jak by licznik był o 200 podkręcony to by na serwerze były 3 osoby hahahah :D

Niektórzy maja teraz ferie i graja po nocach tym bardziej, że w dzień jest w huj ludu i znaleźć spota czy coś innego to graniczy z cudem to grają w nocy jak mogą... Po za tym napewno też stało kilka sklepów i nie każdy się na noc wylogował i wyszło te 200 online.

Opublikowano

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty. < odp.

Strona tez nie jego.

Zabezpieczenia to zero.

Opublikowano

Dzięki, sam myślałem, że licznik podkręcony jest o 500 osób, ale się myliłem.

Wczoraj było 1400 osób online, czyli wychodzi na to, że 1200 osób to liczba graczy (czyli nie jest mało).

Jak tam Eter**l ? Jest tam chociaż 300 osób?

Opublikowano

Dzięki, sam myślałem, że licznik podkręcony jest o 500 osób, ale się myliłem.

Wczoraj było 1400 osób online, czyli wychodzi na to, że 1200 osób to liczba graczy (czyli nie jest mało).

Jak tam Eter**l ? Jest tam chociaż 300 osób?

Licznik jest x3, a nie o 200 ;x

Opublikowano

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty. < odp.

Strona tez nie jego.

Zabezpieczenia to zero.

A nie mówiłem, że tak będzie?!

To samo było na Avreath 8S

A sie tutaj zastanawiałem wczoraj, czy jest podkręcony że 1k graczy czy normalnie.

No cóż. Serwer w przeciągu 2 dni padnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...