Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dajcie nam chwilke... HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH kurwaaa... to przeciez smiech na sali jest.. Juz 2 godziny minelo i nic nie zrobione hahaha Gzzzz Administracja !!!!

lapsik.jpg

Nick na serw: Genesis

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie nam chwilke... HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH kurwaaa... to przeciez smiech na sali jest.. Juz 2 godziny minelo i nic nie zrobione hahaha Gzzzz Administracja !!!!

Jest to poważny błąd. Myślisz, że z serwerem jest tak hop - siup?

Dajcie Nam czas, naprawdę staramy się dla Was to robić.

Jeszcze raz przepraszamy za to loganie. Cały czas z tym walczymy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Póki co jedno zastrzeżenie, niby hosting własny (bez ograniczeń) a ściąga mi się 30 minut........

A internet taki jak w sygnie :D

Poztym edytuje jak trochę pogram i dodam szczegółową opinie :D Wygląda fajnie, chociaż prezka mało zachęcająca jak dla mnie,

Czyli jednak serwery nie z nasa jak loga ???:)

3126160983.png

Opublikowano

Opłaca się grać? Bo nie mam aktualnie gdzie..

Pliki aline pokazane nawet zuo what a fuck ??
NIE POLECAM

Do serwera :

w ile wbije 150lv ? :)

A sam masz serwer na tych plikach, eh..

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Opłaca się grać? Bo nie mam aktualnie gdzie..

A sam masz serwer na tych plikach, eh..

Opłacać by się opłacało, ale póki co nie masz co wchodzic, weźmiesz spota nie ubijesz go i Cię lognie.

Jak to naprawią to dopiero wtedy jest sens wchodzenia na serwer.

Opublikowano

Łatkę na C++ i runtime macie na forum.

Z tego co mi wiadomo, cały czas ogarniają te kickanie. Chu*owo z ich strony że ta "chwila" trwa 6h, ale lepiej żeby trwała nawet 10h ale udało się naprawić !

---- ZAPRASZAM NA SERWER ! Po za wywalaniem które jest naprawiane, wszystko jest dobrze ! Graczy 550+ i mają być reklamy u DjPallaside i DIIIM2 ----

Opublikowano

Ludzie spokojnie, serwer jest badzo dobry tylko jest właśnie ten problem z kickaniem. Dajcie sobie siana i poczekajcie, pograjcie w coś innego lub wyjdzcie na dwór.

Opublikowano

Rozumie problemy, ale bez przesady. Na starcie serwera był ten sam problem z kickaniem co teraz, zbyt uciążliwe. Proponuję z tego zrobić betę.

Z mojej strony tyle, że nie polecam, mimo, że zapowiadało się ciekawię. Pewnie problemy będą się ciągnęły dalej.

; )

Opublikowano

Informacja z ostatniej chwili z TS3 ! Problem z kickaniem w grze, powinien być roztrzygnięty do około 19 ! A w rekompesate jak bylo wczesniej ustalone, to eventy bedą około 20 ! A więc poczekajcie jeszcze troche :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich graczy Netharia.pl

Po waszym długim czekaniu na informację z Naszej strony, dajemy oraz dziękujemy za Waszą cierpliwość.

Więc tak. Nie mogliśmy poradzić sobie z tym. Przyszły w końcu Nasze zamówione dodatki z hosteam. Zaraz przerzucamy na drugą maszynę i lecimy !! Tak, gramy !!!.

O 20: 00 Zaczną się eventy.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy !!

Info z Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...