Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty.

Kazdar to oszust, dedyk nie jest jego tylko sponsora, i nie z hosteam tylko sdc.

Strona tez nie jego.

Pliki serwerowe niby rok robil, a to gowno. Nic nie potrafi ogarnac, aline2.

Po zrobionej grafice nie chcial zaplacic.

Chcial zniszczyc wszystkie serwery startujace w piatek.

On chcial, zeby spamic po forach reklama, to nie On rb, lecz wiem kto. Dlatego, ze lubie tą osobe, nie podam nicku.

Do tego klamie, na serwer byl wlam, chociaz niby ma pro zabezpieczenia. Osobie na literke G... wystarczylo 2 minuty, zeby exp zwiekszyc.

Zabezpieczenia to zero.

Do tego chcial wymusic danie pieniedzy na reklame na mnie i shau, sam nic nie dajac...

Dedyk z hosteam to nie jest, dowod? Ip...

Pliki serwerowe robione max 2/3 dni, nie tak jak On pisal, masa bogow. Nie umie naprawic zadnego, szuka pomocy u innych.

Jest niekompetentny i wulgarny.

Przez podane wyzej powody odszedlem. Serwera nie ruszylem, expu nie zwiekszalem, a zadnego itemku nie rozdalem. Mozecie mi nie wierzyc, lecz sami sie przekonacie.

Do tego Graczy ma w dupie, wysylal mnie i ShaU, zeby grac na zwloke. Sam prawie nigdy z Wami nie gadal. Na ts go nie stac, temu nowe ip.

A i prezka jutro bd w koszu, grafika moja. Nie zaplacil mi, a prawa do niej sa tylko moje.

Człowieku, sam odszedłeś? Zostałeś wyjeb*ny na zbity pysk jak bura su*a :D Ktoś, kto się do czegoś nie nadaje, zostaje z tego wyrzucony, tak było w Twoim wypadku. Na prawdę chcesz tworzyć swój serwer? Nic tylko mi gratulować Tobie sposobu pozyskiwania graczy. Pokazałeś swoim zachowaniem wczoraj na TS jak bardzo nadajesz się na sprawowanie wyższej funkcji.

Nikomu nie polecam tego Pana do współpracy, jest jeszcze dzieckiem które musi się wyszaleć. Ach i na prawdę Ty zrobiłeś tą grafikę? Pokaż mi jakieś dowody, bo identyczną mam na kompie i równie dobrze powiedzieć mogę że prawa należą do mnie. A może należą?

SERWER POLECAM

PS. Tak ładnie prezentowałeś, zapraszałeś na serwer, a jak coś nie poszło po Twojej myśli ściągnąłeś paru kolegów żeby zaczęli spamić? I Ty chcesz mieć swój serwer? Dobre żarty xD:)

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku, sam odszedłeś? Zostałeś wyjeb*ny na zbity pysk jak bura su*a :D Ktoś, kto się do czegoś nie nadaje, zostaje z tego wyrzucony, tak było w Twoim wypadku. Na prawdę chcesz tworzyć swój serwer? Nic tylko mi gratulować Tobie sposobu pozyskiwania graczy. Pokazałeś swoim zachowaniem wczoraj na TS jak bardzo nadajesz się na sprawowanie wyższej funkcji.

Nikomu nie polecam tego Pana do współpracy, jest jeszcze dzieckiem które musi się wyszaleć. Ach i na prawdę Ty zrobiłeś tą grafikę? Pokaż mi jakieś dowody, bo identyczną mam na kompie i równie dobrze powiedzieć mogę że prawa należą do mnie. A może należą?

SERWER POLECAM

PS. Tak ładnie prezentowałeś, zapraszałeś na serwer, a jak coś nie poszło po Twojej myśli ściągnąłeś paru kolegów żeby zaczęli spamić? I Ty chcesz mieć swój serwer? Dobre żarty xD:)

Dowód Grafiki:

80215889040525251584.png

Odszedłem sam, zanim Kazdar z przedszkola jeszcze wrócił.

Sam jesteś bu*a su*a jak tego nie ogarniasz.

To nie ja jestem pro technikiem, który zrobił takie gówno.

Masz kopie to pokaż psd cwaniaku.

PS: tak chcę - idiots

Idź dalej za Kazdarem aka Soenem aka czymś tam aka ch*j wie co jeszcze aka pro technikiem

PS: licznik x3 | Exp 1000% teraz | Dedyk, strona itp. nie Kazdara.

Opublikowano

http://screenshooter.net/8165246/xelbpam

Takie tam 4:23 / 28.01.2014 a gra 210 osób

Licznik o 200 podkręcony :)

Żenada .. na prawdę żenujące :>

Pozdrawiam ludzi którzy tu graja ^^ .

Wypierdalaj pseudo YouTuberze ... idź nagrywaj naserwery gdzie gra po 100 osób bo tylko tam się nadaje twoja " reklama " <3

Nie grałeś, nie wiesz, nie pierdol.

Byłem GA odszedlem sam. Licznik jest podkręcony x3. Na jednym ch 1300 osób... wolne żarty. < odp.

Kazdar to oszust, dedyk nie jest jego tylko sponsora, i nie z hosteam tylko sdc.

Strona tez nie jego.

Pliki serwerowe niby rok robil, a to gowno. Nic nie potrafi ogarnac, aline2.

Po zrobionej grafice nie chcial zaplacic.

Chcial zniszczyc wszystkie serwery startujace w piatek.

On chcial, zeby spamic po forach reklama, to nie On rb, lecz wiem kto. Dlatego, ze lubie tą osobe, nie podam nicku.

Do tego klamie, na serwer byl wlam, chociaz niby ma pro zabezpieczenia. Osobie na literke G... wystarczylo 2 minuty, zeby exp zwiekszyc.

Zabezpieczenia to zero.

Do tego chcial wymusic danie pieniedzy na reklame na mnie i shau, sam nic nie dajac...

Dedyk z hosteam to nie jest, dowod? Ip...

Pliki serwerowe robione max 2/3 dni, nie tak jak On pisal, masa bogow. Nie umie naprawic zadnego, szuka pomocy u innych.

Jest niekompetentny i wulgarny.

Przez podane wyzej powody odszedlem. Serwera nie ruszylem, expu nie zwiekszalem, a zadnego itemku nie rozdalem. Mozecie mi nie wierzyc, lecz sami sie przekonacie.

Do tego Graczy ma w dupie, wysylal mnie i ShaU, zeby grac na zwloke. Sam prawie nigdy z Wami nie gadal. Na ts go nie stac, temu nowe ip.

A i prezka jutro bd w koszu, grafika moja. Nie zaplacil mi, a prawa do niej sa tylko moje.

Zostałes wyrzucony z posady bo chuja robiłeś ... znaczek obok nicku to nie wszystko.

Z bólu dupy zawołałeś koleszków i zrobiliście zamiesznianie z którego nic nie wyszło :)

Płacz dalej :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wypierdalaj pseudo YouTuberze ... idź nagrywaj naserwery gdzie gra po 100 osób bo tylko tam się nadaje twoja " reklama " <3

Nie grałeś, nie wiesz, nie pierdol.

Zostałes wyrzucony z posady bo chuja robiłeś ... znaczek obok nicku to nie wszystko.

Z bólu dupy zawołałeś koleszków i zrobiliście zamiesznianie z którego nic nie wyszło :)

Płacz dalej :)

Nom, nic nie wyszło. Jakoś wychodzi ;)

Nie zostałem wyrzucony, jeżeli ma się 12 lat to się tego nie ogarnie.

Ch*ja robiłem? ^^ tak..

Nie wiesz nie gadaj, to tyle w tym temacie

exp 1000% przypominam :P

Opublikowano

Prawda jest taka , żę Ardi i Ambrozjak to są kumple i razem na Kazara najezdzali.

Dwa Ambrozjak ogarnij smutek bo kazdar wyje* ci z teamu i teraz placzesz :)

Licznik podkrecony ? haha , kur*a sciagnij se klienta i zobacz ile gra ludu..

Cztery ambrozjak chu*a wie te [GA] To Kazdar mu dal z litosci bo go prosil i ma to nagrane bo nam pokazal :))

Ambrozjak jednym slowwem nic nie potrafisz , dobrze ze kazdar cie wyj*bal bo przez ciebie miałby tylko kłopoty :)

A teraz jest w ch*j lepiej , zapraszam pelna pompa !

Opublikowano

Dowód Grafiki:

80215889040525251584.png

Odszedłem sam, zanim Kazdar z przedszkola jeszcze wrócił.

Sam jesteś bu*a su*a jak tego nie ogarniasz.

To nie ja jestem pro technikiem, który zrobił takie gówno.

Masz kopie to pokaż psd cwaniaku.

PS: tak chcę - idiots

Idź dalej za Kazdarem aka Soenem aka czymś tam aka ch*j wie co jeszcze aka pro technikiem

PS: licznik x3 | Exp 1000% teraz | Dedyk, strona itp. nie Kazdara.

Super odpowiedź, Waszego nowego administartora, na Waszym zje***m serwie, serio chcecie takiego mieć? :)

Już po ratkach, bardzo dorosłe zachowanie, bardzo :D

PS. Czekam, aż postawisz ten serwer, na prawdę na to czekam :rolleyes: Ale wtedy, będziesz żałował, ze w ogóle sie za to wziąłeś, także do zobaczenia :D

Opublikowano

Ch*ja robiłem? ^^ tak..

12 lat z tego co widzę to ty masz :)

Bo zostałes wyjebany i z żalu i płaczu i bólu dupy krzyczysz o pomoc .... dajac ratki 1000% itd... to jest zachowanie dzieciaka któremu zabrało się cukierka i robi wszystkim na złosć:)

Nie masz honoru odejść z głową podniesioną :)

spoko... dałeś ratki ... jakiś ty odważny... wiesz co to życie na krawędzi ... jesteś taki super

Będzie cofka no trudno :)

za to ty jesteś małym płaczkiem który jest zerem pokazujac takie zachowanie jak twoje :) krzyczysz, płaczesz i robisz na złosć bo zabrało Ci się zabawke ^

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ch*ja robiłem? ^^ tak..

dobra gościu skończ już płakać ... licznik podkręcony może x10?

skoro nie jego dedyk/grafika to po co dałeś się wyru**ć? teraz to Twój problem nie musisz tutaj płakać

co do włamu to na pandore też był włam i na wiele innych serwerów...

Opublikowano

Co do licznika jednak się mylę gra w c**j ludzi i jeszcze więcej ^^ w m1 czasem lagi że chodzić się nie da.

ddz8gi.png

Opublikowano

Ambrozjak może od razu powiesz prawde? Chciałeś pieniędzy za bycie gm(który de facto nic nie robił), a Administracja się nie zgodziła, bo nie miała za co tobie zapłacić ~ wkurzyłeś się i ustawiłeś all raty na 1k%, a teraz zaczynasz hejtować, człowieku puknij się, bo wszystkie problemy z serwerem są przez ciebie.

+ ludzi na 100% jest 1k+, wczoraj około godziny 22 m1 miast były całe zapełnione (nie mówiąc już o spotach na mapie 95 ;-;)

Opublikowano

Prawda jest taka , żę Ardi i Ambrozjak to są kumple i razem na Kazara najezdzali.

Dwa Ambrozjak ogarnij smutek bo kazdar wyje* ci z teamu i teraz placzesz :)

Licznik podkrecony ? haha , kur*a sciagnij se klienta i zobacz ile gra ludu..

Cztery ambrozjak chu*a wie te [GA] To Kazdar mu dal z litosci bo go prosil i ma to nagrane bo nam pokazal :))

Ambrozjak jednym slowwem nic nie potrafisz , dobrze ze kazdar cie wyj*bal bo przez ciebie miałby tylko kłopoty :)

A teraz jest w ch*j lepiej , zapraszam pelna pompa !

Owszem, ambro i shaU to moi bd dobrzy kumple i ja nie miałbym nic do Kazdara gdyby Ich nie zrobil w bambuko..

A ja Wam graczom polecam obejrzec filmik z Kazdarem na yt, bylo siedziec wczoraj na ts jak ambro sie wypowiadal...

Pewnie wiekszosc z Was dostala by wiekszego macka, jak by ktos nie dal Wam hajsu za to co robiliscie...

Ale okej, jesli chcecie grac na serwerze gdzie administrator po cofce nie potrafi wlaczyc serwera tylko pyta sie kolegow, to grajcie...

Powiem tylko jedno ze, zmarnujecie swoj czas. A co do osob ktore wjezdzaja na ambrozjaka, niech przez chwile postawia sie na jego miejscu a nastepnie niech sie wypowiedza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...