Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywala co trzy kroczki . Nie ma znaczenia na jakiej mapie, chciałem pograć no ale, wkurzające jest jednak logowanie się 10 razy na minute. Aa co do instrukcji na forum, robilem tak i nic nie pomaga. Myslalem , nawet ze to antywirus, wylaczalem.. Nic nie pomaga. Ale serwerfajnie zrobiony, szkoda ze nie ma dostepu dla mnie ;)

44430673.jpg

"Po czym rozpoznać, że świat się kończy?

Po tym, że nic Cię nie zdziwi...."

Opublikowano

LanerisMT2 . Netharia to marna kopia, wejdźcie i zobaczcie haha ;)

Co ty gadasz jaka kopia ! :D to są pliki Aline2 !

Dodasz jeszcze do tego spisu serwer Tinesha i Neveria ? ^^

Każdy z tych serwerów miał problem z Kickaniem a oni ciągle myślą że, to wina klienta *-*

Opublikowano

Każdy z tych serwerów miał problem z Kickaniem a oni ciągle myślą że, to wina klienta *-*

Co z tego, że pliki aline? Sheilla je udostępnił to się z nich korzysta. Przynajmniej nie jest to ten sam aline, jest tylko cząstka. Pierwszy taki serwer, z którego tylko część plików aline została zawarta w cliencie, na co też należy zwrócić uwagę.

@av

Kiedy będzie jakaś łatka na tę wywalanie? :)

Opublikowano

Zostaje na alien2 poki nie naprawia c++ ale pod wzgledem grywalnosci serwer zajebisty

Jest łatka na forum , która to naprawia na razie tylko kick męczą .

837371446280124127260.png
Opublikowano
Witam..

Na początku bardzo chcemy was przeprosić , ponieważ to nie była przyczyna klienta.

Wiadomo lepsza maszyna ( która już nie padnie ) daje skutki uboczne.

Problem leżał w kompatybilności plik serwerowych z bazą kont.

Także dajcie nam chwile i to poprawimy :)

I potem już tylko będzie lepiej...

1EPZ6G.gif

Opublikowano

W prezentacji killa błędów ale to nic , bo serwer wygląda kozacko ! Jedno zastrzezenie to do godziny startu gdyby był start o 2-3h wcześniej zapewne było by więcej osób. Ale oczywiście będzie trzeba wbić i sprawdzić.

Opublikowano

1 serw padl w kilka kilkanascie dni,a 2 mial 2 starty i po 3 dniach off na wieki haha

oby tu tak nie bylo bo sie zapowiada dobrze ale moze skonczyc jak tamte

teraz to juz wogole masakra nie wywala po minucie czy 2 tylko zaraz po zalogowaniu

Opublikowano

Dobra ja odpuszczam sobie serwer dopóki nie ogarną tego logania, już wolałem żeby mi c++ wywalało bo to się działo praktycznie tylko w m1, a teraz wezmę spota, a zanim go ubije lognie mnie 10 razy.

Serwer sam w sobie fajny, nawet bardzo, atmosfera fajna, ludzi sporo, ale cały czas coś się dzieje co uniemożliwia rozgrywkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...