Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Netharia.pl [Dedyk] [Easy]

Kazdar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może ktoś dać linka do clienta? Bo strona nie działa... Btw Założe się, że to jest typowy medium a nie easy...Dlaczego nadajacie taki typ serwera skoro takim nie jest...Dla mnie prawdziwy easy to np. xenox,argentus...A ten serwer to perfidny medium i nie mówicie, że nie...

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś dać linka do clienta? Bo strona nie działa... Btw Założe się, że to jest typowy medium a nie easy...Dlaczego nadajacie taki typ serwera skoro takim nie jest...Dla mnie prawdziwy easy to np. xenox,argentus...A ten serwer to perfidny medium i nie mówicie, że nie...

Client na stronie głównej ( Już działa ) oraz na forum.

Serwer jest Medium / Easy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Masa problemów jest na serwerze, podczas gdy dodawane i naprawiane są GŁUPOTY. Zamiast zabrać się pOrządnie do pracy i najpierw usunąć główny problem, czyli LOGANIE Z CHANNELI, to nieee - dodajmy sobie dłonie krytyka i inne tego rodzaju pierdoły. Dajcie sobie jeden cały dzień i postarajcie się to jakoś ogarniać, bo jak do tej pory to serwer zamiast przyciągać tylko odstrasza ludzi. Takie moje zdanie, tak mi dopomóż Bóg, Amen.

TErqQ.png

Opublikowano

Dzisiaj Kazdar poda clienta, gdzie nie będzie już wywalało metka. ;)

Wszystkich serdecznie zapraszamy na TS oraz forum.

Przypominam dzisiaj Event ZUO oraz Konkurs OX, w godzinach popołudniowych.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dlaczego przy logowaniu wyskakuje mi "błąd wewnętrzny serwera"? Boże święty, chce wejśc wczoraj ~błąd, chce wejść dzisiaj ~błąd.
Rewelacyjny start nie ma co.

Opublikowano

Dlaczego przy logowaniu wyskakuje mi "błąd wewnętrzny serwera"? Boże święty, chce wejśc wczoraj ~błąd, chce wejść dzisiaj ~błąd.

Rewelacyjny start nie ma co.

serw caly czas dziala, wejdz w "Autopatcher" zrobi sie aktualizacja i bedzie dzialalo

Opublikowano

Serwer fajny , ale to co teraz dzieje się z chanelami masakra pozbyliście się błędu ?????? i CCC , ale teraz chanele szaleją loguje się ruszę się i DC i tak w cały czas Masakra jakaś .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Zachowanie administracji na ts3 żenujące ...

ludzie prowadzili rozmowe na ts3 o tym że nic nie zostało praktycznie zrobione a jeszcze pogorszone co jest prawda... i za napisanie prawdy admini reagują banem -.-

Wiec dobrze, wejde na ts3 i będę mówił jak to się zajebiście gra, bo nie kicka co 20 sec ... bo jest biolog, bo jest obiecane ww ...

14kw63.jpg

Powód ?

swiabx.jpg

Pozdrawiam tego pana ^.^ prawda boli ?

zróbcie coś z tym to ludzie nic nie będą mówili.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak komuś się nudzi zapraszam

Wywala co chwilę mam nadzieje, że będzie lepiej bo serwer fajny.

sygna.png

Opublikowano

Serwer ogólnie Fajny Tylko Technik Serwera nie ogarnięty nie umie sobie poradzić z takim prostym Błędem co kicka z Serwera co 3-4 sekundy człowieku zaknij ten serwer bo tak gracze odchodzą ja wbiłem z ekipą 20 luda i spadamy na inny serwer lub poczekamy na coś lepszego Pozdrawiam Serdecznie ...

Opublikowano

Bugmt2, team ma wszystko w dupie. Konserwacja 3-4 godzinna nie wniosła nic. Loga z serwera, multum łatek po których nawet nie da się zalogować.

Nie polecam.

Opublikowano

Bugmt2, team ma wszystko w dupie. Konserwacja 3-4 godzinna nie wniosła nic. Loga z serwera, multum łatek po których nawet nie da się zalogować.

Nie polecam.

Może przez to, że dostaniesz/ałeś bana za wh, które Ci udowodniono? :(

Opublikowano

Nie oszukujmy sie ze serwer jest dobry i tak sie logujecie co chwile mimo ze was wywala bo nie mozecie wytrzymac, ogarna serwer i sie zlecicie jak muchy do gowna, a administracja to jedno naprawi drugie zjebie niby stoji na NASA ale to nie wystarcza zeby serwer dzialal poprawnie.

Ja czekam az sie ustabilizuje i wbijam. Powodzenia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...