Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][Easy]Naveria.pl Start 20:00 Zapraszamy :)

Avenek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wam chociaż działa i pograć możecie a ja nawet postaci nie widzę a patchowanie poprawnie przeszło...

Zrozum usuń pack ,bo masz ze starego clienta packa kurwa jak do ściany

Opublikowano

Zrób coś żeby nie logało, bo biłem metka w red lesie i wywalilo ..

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Admin pisał ,że do 18 wszystko ma być naprawione i ,że będzie to robił ktoś inny nie z administracji.

W grze pod nazwą MyjPtaka/Tulusek

Opublikowano

Dokładnie aldrex teraz My przejmujemy stery :)

c;lient nowy bedzie o 18, wszelkie błędy, wywalanie, cofanie, niewodcznosci postaci, fryzurek zostanie zrobione zaufajcie nam :) wystarczy tlyko client. wkoncu ruszymy i sami sie rpzekonacie jak :)

Opublikowano

Dokładnie aldrex teraz My przejmujemy stery :)

c;lient nowy bedzie o 18, wszelkie błędy, wywalanie, cofanie, niewodcznosci postaci, fryzurek zostanie zrobione zaufajcie nam :) wystarczy tlyko client. wkoncu ruszymy i sami sie rpzekonacie jak :)

Teraz to sie wal max 70 osó wejdzie

http://www.lolking.net/summoner/eune/41603982

Chcesz 1 vs 1 do 1 towera/ first blooda? Pisz na nick podany na lolkingu.

Opublikowano

A ja czekam z niecierpliwością :) Aby grać po 18 trzeba będzie pobrać nowego clienta, czy można przez patcher?

Reset znów będzie? Lepiej, żeby nie było, ponieważ byłem posiadaczem tego 1k SM, i zakupiłem w IS kostium i nie chciałbym go stracić od razu nie mając żadnych zysków

Opublikowano

No niestety zawaliliśmy na całej lini. Pracujemy nad clientem nad wszystkim teraz. Ci co nie stracili wiary - wejdą, a ja obiecuje, że zrobimy taki server, ze ho :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...