Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak miałem temat nauczanie indiwidualne bo krótce bardzo często choruje i znecaja sie nade mną psychicznie dzis bylem u psychologa i on kazal mi przepisac sie do nowej szkoly dal numer itd i powiedzial ze sa tylko dwie opcje a ja chce sie przepisac ale na nowy rok szkolny nie teraz chce na pol roku nauczanie indiwidualne ale jak przekonac rodzicow mame jak przekonac bo ona jest zdecydowana mnie przepisac teraz a ja chce na nowy rok szkolny dlatego że nie bede wtedy tylko ja nowy itd.Nie jestem trollem pisze to w mocnych emocjach musicie mi pomoc jak mame przekonac mam 2 dni blagam.Planowałem takie coś że wstaje rano zostawiam list ze nikt mnie nie rozumie i nie chce pomoc oni sie martwia i mama do mnie dzwoni ja odbieram i zgadza sie na te nauczanie dobry pomysl?

Opublikowano

Ty jesteś jakiś popierdolony o.O ?

Dobra rada?

Zabij się, będziesz miał spokój.

+1

Dużo jeszcze tych tematów zrobisz? Najlepiej skocz z mostu bo w szkole ci sie nie udało bo bez obrazy jesteś debilem i nikt Cie nie lubi. Rodzice się o Ciebie martwią i im jeszcze problemy robisz, spakuj plecak i wróć do szkoły, albo najwyżej nie zdasz i będziesz kiblował.

Opublikowano

Ty jesteś jakiś popierdolony o.O ?

Dobra rada?

Zabij się, będziesz miał spokój.

dobrze gada ! polać mu xD

PS> walic szkole , dołączysz do kolejnych bezrobotnych w Polsce :D

Opublikowano

Jak to nie jest troll i weźmie to sobie na poważnie to przypał będzie.

Nie wiem co was bawi z tego?

Najlepiej to porozmawiaj w obecności psychologa i rodziców. Mów to jak jest może wtedy zrozumieją?

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Naciśnij ctrl + F4 a twoje problemy znikną. I teraz pewnie pomyślałeś, że kolejny troll który nic nie wnosi do tematu a ja się pytam jakiej odpowiedzi oczekiwałeś? Zmiana szkoły na pewno pomoże i nie wiem po co się upierasz przy tych indywidualnych. Szkole jest to nie na rękę bo nauczyciele mają przez ciebie więcej pracy, więc nie licz, że oni to zrobią za ciebie. Zmień szkołę jak najszybciej a będzie dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...