Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aparat na zeby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema od wczoraj mam taki aparat na podniebienie może ktoś miał to mi pomoże mam zupke chinska od wczoraj nic nie jadlem jestem glodny jak cholera nie moge polykac tylko jakos wsysyam cholernie mnie bola zeby pomożćie!

Opublikowano

Tak jest na poczatku. Wiem, bo sam mialem. Narazie nie jedz nic twardego, bo bedzie tylko gorzej. Sprobuj np jogurtu czy piure ziemniaczane (zupka to chema,tylko potęguje glod)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja mam zdejmowany. Idź do dentysty albo jak łykasz ślinę, to nie zaciskaj zębów. Też tak miałem,ale trzeba się przyzwyczaić

Opublikowano

Nowość, musisz nabrać przyzwyczajenia, że odczuwasz dziwne uczucie podczas połykania. Proponuję teraz więcej pić, i jeść lepiej rzeczy płynne niż takie twarde.

Opublikowano

Nic co jest twarde. Jedz jakieś zupy, kaszki (niestety) etc. przyzwyczaisz się, na początku zawsze tak bolą, tylko, że ja miałam zdejmowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...