Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tata

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko odrazu sorki ze pisze taki temat ale nie mam z kim o tym pogadac wiec tak 2 lata temu nie wiem czy to byl romans ale pisal ponad rok z taka pania smsy podwozil ja do pracy itd moja mama sie o tym dowiedziala cos musialo byc na rzeczy bo bardzo sie bal itd plakal mama do dzis mu to wypomina itd czesto placze ale kochaja sie i jestesmy w 3 razem ciagle i dzis wchodze na historie bo tata byl rano na kompie a tu w histori jakies panienki z okolicznych miejscowosci pisze ile biora za 1h itd nie wiem co o tym myslec czy tylko tak sobie patrzyl czy moze cos wiecej chce nie wiem czy mam to komus powiedziec itd bo rodzice nie wiedza ze ja juz cos wiem o sexie pomozcie mi nie wiem co mam robic i co myslec.

Opublikowano

Może twój tata chciał się trochę rozerwać.

Chyba nie masz żadnych konkretnych dowodów, więc zignoruj to, a jeśli to prawda to nie mów teraz mamie, bo może zrobić coś głupiego.

Poczekaj na rozwój sytuacji i jeśli nie będzie to jednorazowy wybryk to powiedz mamie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Siemanko odrazu sorki ze pisze taki temat ale nie mam z kim o tym pogadac wiec tak 2 lata temu nie wiem czy to byl romans ale pisal ponad rok z taka pania smsy podwozil ja do pracy itd moja mama sie o tym dowiedziala cos musialo byc na rzeczy bo bardzo sie bal itd plakal mama do dzis mu to wypomina itd czesto placze ale kochaja sie i jestesmy w 3 razem ciagle i dzis wchodze na historie bo tata byl rano na kompie a tu w histori jakies panienki z okolicznych miejscowosci pisze ile biora za 1h itd nie wiem co o tym myslec czy tylko tak sobie patrzyl czy moze cos wiecej chce nie wiem czy mam to komus powiedziec itd bo rodzice nie wiedza ze ja juz cos wiem o sexie pomozcie mi nie wiem co mam robic i co myslec.

Szczerze to ja się zastanawiam czy to nie jest głupi troll, zwłaszcza po przeczytaniu ostatniego zdania. ;____;

No, ale jeżeli to byłaby prawda to ja bym od razu powiedziała mamie, pokazała historię czy coś, bo skoro już kiedyś była awantura o niewierność ojca to nie ma po co czekać, żeby zrobił coś po raz kolejny. ;-)

Opublikowano

Ja tu chcialem zebyscie mi pomogli i oczywiscie dziekuje tym ktorzy to robia ale takich ludzi jak np danio nie toleruje jak mozna byc takim czlowiekiem bez serca masakra.

Opublikowano

Nie mów nic mamie, pokaż to tacie, pogadaj z nim o tym. Jak się zapyta skąd wiesz o "seksach" to powiedz że to normalne że ktoś w twoim wieku już wie.

Opublikowano

Ja tu chcialem zebyscie mi pomogli i oczywiscie dziekuje tym ktorzy to robia ale takich ludzi jak np danio nie toleruje jak mozna byc takim czlowiekiem bez serca masakra.

Taka prawda, jak dorosniesz to cie może ze soba wezmie ...

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Nie pokazuj tego mamie, bo wiesz jakie są kobiety narwane najczęściej, nie myślą co robią w emocjach.

Tak jak wyżej pisali, pokaż tacie to i niech Ci się tłumaczy o co chodzi.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Wdze że stary cap chce pobrykać po świeżym mięsie :)

Może mamuska ma zarosnietą jungle i stary nie ma jak zaparkować swojego ogiera :)

* a tak na poważnie :)

kup staremu dmuchaną lalke :D

ja nigdy nie jestem poważny :)

beka.. :)

!!!!!! DISS - Nakou vs KASH ···> !!!!!!

http://www.mpcforum.pl/topic/1091375-diss-na%CE%BAo%CF%85-vs-kash/

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Opublikowano

Od takich spraw są telefony zaufania czy coś w tym stylu nie takie fora...Tutaj piszą idioci którzy myślą ze napiszą coś chamskiego są fajni.Skieruj się z tym pytaniem do jakiegoś zaufanego doroslego albo znajdz jakies inne ''powazniejsze'' forum.

Opublikowano

Jeśli nie jest to troll, to pokaż mamie. Gdyby moje dziecko coś takiego znalazło, to wolałabym się dowiedzieć i sama wyjaśnić sprawę z tatusiem-winowajcą. Jeśli porozmawiasz jedynie z ojcem, to może nauczy się trybu prywatnego przeglądarki i dalej będzie żonę w balona robił. Niech oni załatwią to między sobą.

#don't care

Opublikowano

Jeśli to prawda to olej to,twój tata mimo że żonaty to nadal mężczyzna i po tylu latach z jedną kobietą najzwyczajniej chciał się rozerwać,najpewniej jest już dawno po sprawie i nie trzeba tego rozdmuchiwać,inaczej wszyscy będziecie mieć przejebane,rodzina się posypie,ojciec będzie sam,mama sama,a ty albo będziesz u jednego z rodziców (najpewniej u mamy) albo w domu dziecka.

Opublikowano

Tak jak reszta najlepiej nie mówić [Wiadomo jakie są kobiety]

Albo tez zrób fotkę tej historii i szantażuj go xD ( To nie jest na poważnie ;] )

1377774857-U369478.png

/\

|

Lepszej sygny w życiu nie miałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...