Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko na wstępie zaznaczam że nie jestem trollem pisze to bo nie mam sie kogo poradzić.Czesto choruje w sumie w tym roku juz jakies 14 dni mnie nie bylo i rodzicow to wkurza ale to nie moja wina i od paru dni znaczy juz kiedys mnie bolaly ale przestaly ale od paru dni bolą mnie nerki ale dziś jak bylismy na wycieczce klasowej to byla masakra bolala mnie lewa i byllo mi nie dobrze po paru godzinach przesalo bolec ale dzis mowie to rodzicom a mama i tata ze niechca o tym sluchac ze zeby zrobic badania znow bede musial opuscic lekcje itd nie wiem co robic przesadzam czy rodzice robia źle.

Opublikowano

Hmm, rodzice dobrze sie czuja? nie chce sie straszyc ale moze ci byc cos powaznego, i pozniej beda plakac "Dlaczego nie poszlismy z nim na badania" jak rodzice nie chca isc to musisz ich namowic ze cie boli itp albo pójdz z kims doroslym np z babcia..

Opublikowano

Możesz mieć kamień w nerce, na prawdę wiele osób to ma. Mnie również czeka najprawdopodobniej coś takiego w przyszłości. (geny)

Do lekarza zdecydowanie, a jeśli nie chcą z Tobą iść rodzice to idź sam.

Opublikowano

Jeśli rodzice tak się zachowują to jawnie Cie zadbują. A jeżeli tyle szkoły odpuszasz to załatw zajęcia indywidualne.

Opublikowano

Siemanko na wstępie zaznaczam że nie jestem trollem pisze to bo nie mam sie kogo poradzić.Czesto choruje w sumie w tym roku juz jakies 14 dni mnie nie bylo i rodzicow to wkurza ale to nie moja wina i od paru dni znaczy juz kiedys mnie bolaly ale przestaly ale od paru dni bolą mnie nerki ale dziś jak bylismy na wycieczce klasowej to byla masakra bolala mnie lewa i byllo mi nie dobrze po paru godzinach przesalo bolec ale dzis mowie to rodzicom a mama i tata ze niechca o tym sluchac ze zeby zrobic badania znow bede musial opuscic lekcje itd nie wiem co robic przesadzam czy rodzice robia źle.

Daj mi swoje namiary na PW, zadzwonię do opieki społecznej i zrobią z twoimi rodzicami porządek.

Opublikowano

Dlaczego sam nie pójdziesz ? Ile masz lat ?

Pisał, że ma 14 lat...

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Wiesz mówienie twoich rodziców że dużo opuściłeś dni to nie możesz iść do lekarza jest chore, ja w piątej klasie podstawówki przez październik i listopad pojawiłem się w szkole na max tydzień przez choroby, nikt nie widział problemu bym chodził do lekarzy i się kurował, nawet tak długi czas. Mama zawsze każe mi siedzieć w domu przy chorobie, nawet drobnej

Opublikowano

Gratuluję rodziców, jeśli dla nich szkoła jest ważniejsza niż zdrowie syna.

Według mnie to kamienie nerkowe. Słyszałem że chyba są sposoby na rozbijanie ich jakoś dźwiękowo (?)

Mój kolega to miał, chyba pół roku do szkoły nie chodził, ale jakoś się potem udało mu wszystko ogarnąć. Miał z wf zwolnienie na cały rok.

Game Over

Opublikowano

To co mu dolega to już lekarz zdecyduje. Ja rok temu też założyłem tutaj temat dlaczego mogą mnie boleć okolice kości ogonowej. Dostałem różne odpowiedzi, np. że za długo siedziałem, przemęczyłem się na wf i inne bajki a prawda była gorsza. Po kilku dniach bólu pękła mi skóra i ropa z krwią zaczęła się lać. Okazało się, że to jest torbiel i doszło już do poważnego stanu zapalnego. Podleczyli mnie w szpitalu, leżałem 2 tygodnie. Takie tam antybiotyki podawali i ranę codziennie czyścili. Potem miałem operację i jeszcze dłużej przeleżałem. Jak wyszedłem po to za tydzień znów wróciłem bo okazało się, że trochę za szybko wyszedłem i krwiaki się porobiły przez co strasznie krew leciała. Ogólnie przez całą 3 gimnazjum nie chodziłem do szkoły przez 3 miesiące. Przez 3 miesiące byłem w szpitalu i w domu. Jakoś nie miałem problemu z nadrobieniem. Testy bardzo dobrze napisałem i wszystko było ok. Ja też tak zwlekałem "a bo samo przejdzie" Z doświadczenia Ci powiem, ni chu. Idź do lekarza póki możesz. Gdybym ja wcześniej poszedł to może uniknął bym operacji bo nie było by stanu zapalnego i wszystko inaczej to by wyglądało.

Opublikowano

Człowieku.. Jeżeli to prawda to Ty od razu idź do lekarza, albo poczytaj na forum przeznaczonego do takich rzeczy a nie tu gdzie większość zna się tylko na procesorach i kartach graficznych...

1375193663-U933511.png

Opublikowano

Czytając ten temat przypomniałem sobie, że dawno nie jadłem cynaderek.

lolol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...