Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

>-|#| OverHard.PL |#|-< [Z][1.7][RANKING ELO][300 SLOTÓW][GENERATOR MAPY][AUTORSKIE GILDIE][WWW][NOWE BLOKI/MOBY][EVAREZ][SYSTEM STONIAREK][PUNKTY]

Gość Risen. :#

OverHard.PL - Elitarny serwer HARDCORE!  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pojawisz si? na starcie?

• Tak;
      34
    • Nie;
      22
    • Nie wiem.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okej słuchajcie, przyszła pora, żebym i ja się wypowiedział i będzie to ostatnia moja wypowiedź w tym temacie. :-)

Generalnie będzie krótko i na temat - parodia, tylko tym słowem mogę opisać zachowanie tego gimbusa i obiecuję, że zapamięta nick "Avaterys" przez dłuższy czas. :)

Nie mam w zwyczaju odpuszczać osobom, które mnie oszukały - to tak z ostrzeżeniem dla pana lepera (celowo z małej). ;-)

Co dalej? Nie wiem i nie mogę tego teraz powiedzieć. Na pewno mnie to w żaden sposób nie zdemotywowało, a wręcz nauczyło, że nie warto ufać ludziom, których zna się przez tak krótki okres czasu i wiązać z nimi jakiś planów.

Na koniec dodam szczerze i z serca - wielkie, wielkie dzięki dla osób, które wierzyły we mnie i wspierały mnie przy tym projekcie. Bez Was nie musiałbym odpisywać w tej chwili na te durne posty, bo już bym pewnie wcześniej zrezygnował. Wielkie podziękowania dla Was, teraz pewnie wahacie się, czy na pewno warto mi ufać, ale sprawa myślę jest jasna kto i jak tutaj zawinił. Ja z siebie dałem wszystko i wiele osób może potwierdzić, że siedziałem dniami, nocami - pisałem wszystko i chciałem, aby to dobrze wyszło. Ale znowu się rozgadałem... Bardzo dziękuję osobom, które mnie wspierały.

Dodam jedno: widzimy się wkrótce! ;)

Z wyrazami szacunku

Avaterys.

Dobrej nocy! :-)

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...