Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

>-|#| OverHard.PL |#|-< [Z][1.7][RANKING ELO][300 SLOTÓW][GENERATOR MAPY][AUTORSKIE GILDIE][WWW][NOWE BLOKI/MOBY][EVAREZ][SYSTEM STONIAREK][PUNKTY]

Gość Risen. :#

OverHard.PL - Elitarny serwer HARDCORE!  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pojawisz si? na starcie?

• Tak;
      34
    • Nie;
      22
    • Nie wiem.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam z tej strony _Leper_ Właściciel dodam od siebie że Serwer będzie MEGA, MEGA! dopracowany, a rozgrywka na naszym serwerze będzie bardzo obszerna i nikt nie będzie się nudził :)

Dokładnie tak jak powiedział Leper, ja również zrobię wszystko, aby wypalił projekt. ;-)

~ Ja wróciłem godzinkę temu do domu i kontynuuję prace nad serwerem od strony technicznej.

~~ Wkrótce pokażemy Wam więcej screenów, a za 2-3 tygodnie zrobimy takie malutkie losowanie, spośród osób, które się zgłoszą i te osoby będą mogły wejść wcześniej na serwer i przetestować wszystko. ;-)

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Avaterys, niemam nic przeciwko twoim serwera, ale to co ty wyprawiasz to jest naprawde smieszne.. Wiadomo ze ty moze tam 1-2 pluginy napiszesz reszta jedzie na skryptach.. Gralem kiedys na jednym z twoich serwerow.. jak zobaczylem to co robicie to odrazu odechcialo mi sie grac.. Start w marcu? Chlopie.. Robisz nadzieje gracza, ktorzy chca pograc a zapewno w polowie lutego napiszesz: Ej sory maszyny niemam itp blablla.

Powiem ci tyle, twoje serwery upadaja szybciej niz powstana tyle odemnie,

Pozdro..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Avaterys, niemam nic przeciwko twoim serwera, ale to co ty wyprawiasz to jest naprawde smieszne.. Wiadomo ze ty moze tam 1-2 pluginy napiszesz reszta jedzie na skryptach.. Gralem kiedys na jednym z twoich serwerow.. jak zobaczylem to co robicie to odrazu odechcialo mi sie grac.. Start w marcu? Chlopie.. Robisz nadzieje gracza, ktorzy chca pograc a zapewno w polowie lutego napiszesz: Ej sory maszyny niemam itp blablla.

Powiem ci tyle, twoje serwery upadaja szybciej niz powstana tyle odemnie,

Pozdro..

Chcesz zdjęcie maszyny? ;-)

Opublikowano

Nie, niechce SS maszyny.. jak chce zdjecie maszyny pojde do jakiegos mechanika samochodowego i pokaze mi maszyne..

Avaterys, skoro chcesz sie przechwalac to chwal sie boshe.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Nie, niechce SS maszyny.. jak chce zdjecie maszyny pojde do jakiegos mechanika samochodowego i pokaze mi maszyne..

Avaterys, skoro chcesz sie przechwalac to chwal sie boshe.

Nie chcę się przechwalać, po prostu piszesz, że nie ma dedyka, czy coś i dlatego jeżeli masz jakieś wątpliwości chciałem Ci udowodnić, że jest inaczej.

Jeśli nie chcesz, to nie było tematu. ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ;) Dużo autorskich wtyczek i napewno dużo pracy przed wami ;) Na 100% zagram z kolegami.

Opublikowano

Nie mogę! To nie hejt tylko krytyka. 30 000 zł - 300 slotów, pamięć 32GB DDR3!

No nie mogę. Sam mam maszynę bo prowadzę ogromny serwer 3000 slotów z multim. Płacimy około 750 zł za 128 gb DDR3.
Po za tym co za idiot* kupuje 1 maszynę pod serwer? Hahahaha. Nie mogę! Kłamstwa nie popłacą synu ;)

Opublikowano

Nie mogę! To nie hejt tylko krytyka. 30 000 zł - 300 slotów, pamięć 32GB DDR3!

No nie mogę. Sam mam maszynę bo prowadzę ogromny serwer 3000 slotów z multim. Płacimy około 750 zł za 128 gb DDR3.

Po za tym co za idiot* kupuje 1 maszynę pod serwer? Hahahaha. Nie mogę! Kłamstwa nie popłacą synu ;)

Witaj.

Więc po kolei, nie mów do mnie synu, bo tą przyjemność zostawiam moim rodzicom.

Po drugie, gówno mnie obchodzi z kim robisz, lub nie robisz serwera i ile płacisz.

Po trzecie maszyna nie została zakupiona tylko pod ten serwer. Na tej maszynie działał m.in. LegendCraft.pl - pierwszy i najpopularniejszy serwer PvP w Polsce, który powstawał między innymi we współpracy z CraftServe (~ 400 graczy).

Oprócz samego serwera odpalamy również serwer TS3 dla całej społeczności graczy Minecraft, stronę z newsami o grze, forum oparte o IP.Board i masa innych rzeczy.

Jeśli chcesz wynajmuj sobie tą maszynę za 750zł w jakimś jebanym SDC, albo OVH, gdzie w tym drugim klientów traktują jak śmieci. Jeżeli zarabiacie na tym serwerze tylko na opłacenie maszyny, to nie dziwię się, że na niej macie wszystko, ale my potrafimy zarządzać serwerem od strony ekonomicznej i na poprzednich projektach zysk oscylował w okolicach 5000zł/miesiąc. ;-)

Tyle ode mnie.

Z wyrazami szacunku,

Avaterys.

Opublikowano

Podtrzymuje moje słowa - 32gb ramu synu 300 slotów? :D 30 000 zł - TVN za utrzymanie tyle płaci. Haha.

Proszę nie rób z siebie ofiary. Twoje zdania nie mają kompletnego sensu bo odchodzisz od tematu i szukasz zaczepki w innych sprawach.

Opublikowano

Podtrzymuje moje słowa - 32gb ramu synu 300 slotów? :D 30 000 zł - TVN za utrzymanie tyle płaci. Haha.

Proszę nie rób z siebie ofiary. Twoje zdania nie mają kompletnego sensu bo odchodzisz od tematu i szukasz zaczepki w innych sprawach.

30 000zł jednorazowo. My wydaliśmy pieniądze raz, a porządnie, a nie płacimy co miesiąc jakiemuś hostingowi.

Jeśli to jest dla Ciebie problem, to już nie mój problem.

Po prostu na dłuższy okres czasu jest to bardziej opłacalne.

Koniec tematu, idź na swój MultiRun. Są to dwa inne serwery, ja Ciebie nawet nie znam, a szukasz zaczepki, chwytasz za słówka.

Z boku wygląda to jak czysty ból dupy, bo oni mają, my nie. Bez jaj. Bądźmy dojrzalsi.

Jeśli jeszcze masz jakiś problem, pytanie, czy cokolwiek innego zapraszam na Skype, wszystko sobie wyjaśnimy, a ja kończę dyskusję.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie będę się dalej sprzeczał. Serwer jest całkiem spoko nie powiem ale twój poziom pisania treści sięga dna. Kto w to wierzy ten niech wierzy. Mądre osoby się wypowiadają bo znają prawdę :)

Opublikowano

Nie będę się dalej sprzeczał. Serwer jest całkiem spoko nie powiem ale twój poziom pisania treści sięga dna. Kto w to wierzy ten niech wierzy. Mądre osoby się wypowiadają bo znają prawdę :)

Niech tak będzie...

Nie wiem do końca o co chodzi z pisaniem treści, ale dosyć dyskusji, bo i tak prowadzą donikąd.

EOT.

Opublikowano

ale my potrafimy zarządzać serwerem od strony ekonomicznej i na poprzednich projektach zysk oscylował w okolicach 5000zł/miesiąc

Oh tak? Bardzo ciekawe, bo ostatnio pisałeś na forum (oraz mi na skype), że na swoich serwerach zarobiłeś około 7 PLN. A ta maszyna za 30.000 zł to po prostu beka. Ogarnij się człowieku, bo to nie ma już najmniejszego sensu. I tak padnie. Tak samo jak inne twoje serwery.

Piszesz, że serwery to twoja pasja. Czy ty kurwa nie masz już co robić z swoim życiem? Wyjdź na dwór, pograj w piłkę lub idź na piwo. Podobno nie miałeś już robić w Polsce serwerów, miła niespodzianka. A teraz wypierdalaj.

Opublikowano

Oh tak? Bardzo ciekawe, bo ostatnio pisałeś na forum (oraz mi na skype), że na swoich serwerach zarobiłeś około 7 PLN. A ta maszyna za 30.000 zł to po prostu beka. Ogarnij się człowieku, bo to nie ma już najmniejszego sensu. I tak padnie. Tak samo jak inne twoje serwery.

Piszesz, że serwery to twoja pasja. Czy ty kurwa nie masz już co robić z swoim życiem? Wyjdź na dwór, pograj w piłkę lub idź na piwo. Podobno nie miałeś już robić w Polsce serwerów, miła niespodzianka. A teraz wypierdalaj.

Nie mówiłem tylko o sobie. Mówiłem o współwłaścicielu Leperowi, który na LegendCraft, LegendSky, oraz kilku innych projektach zarabiał takie kwoty. ;-)

Z Tobą dyskutować nie zamierzam, bo i tak mi weprzesz, że białe jest czarne, a czarne jest białe.

Opublikowano

ale my potrafimy zarządzać serwerem od strony ekonomicznej i na poprzednich projektach zysk oscylował w okolicach 5000zł/miesiąc. ;-)

Aaa, to dlatego tyle nowych serwerów było a po 2 dniach down :P haha xD (kurde tyle pieniędzy co miesiąc, nawet ja tyle nie mam ;/ fck)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Zgodzę się z kolegą. Prawda w oczy kuje co? Faktycznie to ty! Jak tam twój serwer w Niemczech?

Opublikowano

"Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności"... ;-)
Dzięki chłopaki! ;)
Fejm rośnie.

Tyle ode mnie, pompujcie nam dalej serwer.

Pozdrawiam ogarniętych. ;)

Opublikowano

Jak ja kocham obróbkę techniczną twoich serwerów Avaterys :). Czekam na serwer i życzę powodzenia :P.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

Jak ja kocham obróbkę techniczną twoich serwerów Avaterys :). Czekam na serwer i życzę powodzenia :P.

Witaj.

Zaskoczyłeś mnie lekko tą opinią. Fakt, zwracam uwagę na estetykę pluginów itp., ale, żeby aż kochać? :O

Niezwykle mnie podbudowałeś. Cieszę się, że chociaż małej części osób się podoba to, co robię. ;-)

Pozdrawiam ciepło.

Opublikowano

Witaj.

Zaskoczyłeś mnie lekko tą opinią. Fakt, zwracam uwagę na estetykę pluginów itp., ale, żeby aż kochać? :O

Niezwykle mnie podbudowałeś. Cieszę się, że chociaż małej części osób się podoba to, co robię. ;-)

Pozdrawiam ciepło.

No to chyba jesteśmy trochę podobni :) Także zwracam dużą uwagę na estetykę i dlatego już kocham ten serwer.

=====================================================================================================================================

Opublikowano

No to chyba jesteśmy trochę podobni :) Także zwracam dużą uwagę na estetykę i dlatego już kocham ten serwer.

A możliwe, że jesteśmy. ;-)

Oprócz samej estetyki zwracamy tym razem bardziej uwagę na rzeczy oczywiste i dopracowanie samego działania każdej wtyczki, aby była wydajna i działała bezbłędnie. ;-)

Pozdrawiam.

~ Ponad 1000 wyświetleń prezentacji w niecałe 2 dni. Jesteście zajebiści! ;-)

Opublikowano

słuchaj ava kiedyś miałem nie chęć do twoich serwerów lecz teraz zaczyna się to powoli wyrównywać i może kiedyś wzrosnąć, widzę, że masz potencjał do robienia serwerów lecz widać też, że coś jest nie tak. Nie będę w to ingerował ponieważ to nie są moje sprawy, pozostaje mi tylko nic innego niż życzyć ci szczęścia i oby ten nie upadł tak jak pozostałe.

~Pozdrawiam toxic325325

Opublikowano

słuchaj ava kiedyś miałem nie chęć do twoich serwerów lecz teraz zaczyna się to powoli wyrównywać i może kiedyś wzrosnąć, widzę, że masz potencjał do robienia serwerów lecz widać też, że coś jest nie tak. Nie będę w to ingerował ponieważ to nie są moje sprawy, pozostaje mi tylko nic innego niż życzyć ci szczęścia i oby ten nie upadł tak jak pozostałe.

~Pozdrawiam toxic325325

Witaj.

Jest wiele rzeczy nie tak. Zjebałem sprawę z wieloma projektami, część na własne życzenie, a część przez kretynów, którzy nie potrafią uszanować czyjejś pracy i chociaż raz dać mi szansy wykazania się. ;-)

Nie będę teraz wskazywał palcami, kto przyłożył się do upadku wielu moich serwerów, bo każdy to wie, a poza tym nie na tym to polega.

Jeżeli sami nie potrafimy zabezpieczyć odpowiednio serwera, oraz zrobić go porządnie, zwracając uwagi na wszystkie detale, to mamy nauczkę.

Zobaczmy, co będzie teraz. Nie będę nic obiecywał, bo zawsze to robiłem i zawsze potem nic z tego nie wyszło.

My zrobimy wszystko co w naszej mocy, aby nie było problemów.

Pozdrawiam.

` Czuje się trochę jak Owsiak. :v Facet chce dobrze, a wszyscy go jadą i sugerują, że chowa pieniądze, lolz. Ale porównanie jebłem.

Opublikowano

"Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności"... ;-)

Dzięki chłopaki! ;)

Fejm rośnie.

Tyle ode mnie, pompujcie nam dalej serwer.

Pozdrawiam ogarniętych. ;)

No kurwa... co ty pierdolisz? Napisałem kilka zdań, które są prawdziwe, a nie zgadzały się z resztą twoich wypowiedzi/ działań to nie możesz tego sprostować tylko piszesz takie głupoty z dupy wzięte? Beka.

Napisałem do kogoś wyżej, że "wpadniesz" do kogoś na serwer. Ja wpadnę na twój, bo tylko mnie wkurwiasz :-)

Opublikowano

No kurwa... co ty pierdolisz? Napisałem kilka zdań, które są prawdziwe, a nie zgadzały się z resztą twoich wypowiedzi/ działań to nie możesz tego sprostować tylko piszesz takie głupoty z dupy wzięte? Beka.

Napisałem do kogoś wyżej, że "wpadniesz" do kogoś na serwer. Ja wpadnę na twój, bo tylko mnie wkurwiasz :-)

Czekam z niecierpliwością na "wpadnięcie" na mój serwer.

Żyjemy w wolnym kraju i nawet jakbym odpalił jeszcze tysiąc serwerów gówno Ci do tego. ;-)

Hejtujecie, działacie na szkodę serwera, atakujecie, a potem mówicie, że moje serwery padają.

Gdzie tu jest kurwa logika?

Wpadaj, zapraszam serdecznie. ;-)

Pochrzaniło Was totalnie, jak 90% polaków o WOŚP.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...