Skocz do zawartości

>-|#| OverHard.PL |#|-< [Z][1.7][RANKING ELO][300 SLOTÓW][GENERATOR MAPY][AUTORSKIE GILDIE][WWW][NOWE BLOKI/MOBY][EVAREZ][SYSTEM STONIAREK][PUNKTY]

Gość Risen. :#

OverHard.PL - Elitarny serwer HARDCORE!  

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Pojawisz si? na starcie?

• Tak;
      34
    • Nie;
      22
    • Nie wiem.
      5

Rekomendowane odpowiedzi

!

!

!

!

!

Zqwf.png

1389987919-U1076861.png

Vfzd.pngXfzd.pngZfzd.png

1389987932-U1076861.png

1390041942-U1076861.png

JEST TO ZAPOWIEDŹ SERWERA!
PLANOWANY START:
1 MARZEC 2014

Szukasz przygody? Marzysz o przeżyciu niezapomnianych chwil?
Dołącz do elitarnego serwera
HARDCORE - OverHard.PL

i walcz o przetrwanie wśród innych graczy.

Tylko od Ciebie, Twojej motywacji i determinacji zależy to,

czy będziesz na szczycie, czy też upadniesz i już się nie podniesiesz...

Nie jesteśmy kolejnym, nudnym serwerem.

Tworzymy projekt własnie dla Ciebie z dbałością o najmniejsze szczegóły.

Czujesz się na siłach, aby spróbować przetrwać?
Nie wahaj się ani chwili i dołącz do nas!

Sprawdź screenshooty na dole prezentacji, zobacz na własne oczy jak wygląda serwer!

1389987932-U1076861.png

1390041895-U1076861.png

» ADRES IP: MC.OVERHARD.PL

» SLOTY: ~ 300

» AUTORYZACJA: no-Premium

» WERSJA: 1.7.X

» TYP SERWERA: LIGHT HARDCORE

1389987932-U1076861.png

1390043298-U1076861.png

jutubuerzy.png

1388145740-U1070406.png

Denerwuje Cię brak większej ilości graczy u konkurencji?

Pragniesz serwera, gdzie przeciwnika możesz spotkać wszędzie?

U nas tak właśnie jest!

Jesteśmy świadomi, że na tego typu serwerze duża ilość

graczy, to podstawa, więc nawiązaliśmy współpracę z

wieloma YouTuberami, których ilość widzów znacznie przekracza 50.000!

Dowiedz się więcej w zakładce PARTNERZY niżej!

1388145740-U1070406.png

wtyczki.png

1388145740-U1070406.png

Niby autorskie pluginy, pseudo programiści z wiedzą minimalną?
Nie! To nie u nas!

Na serwerze mamy mnóstwo 100% autorskich pluginów

napisanych przez najlepszych programistów w swojej dziedzinie.

Chcesz wiedzieć więcej o naszych autorskich wtyczkach?

Przejdź do zakładki PLUGINY niżej!

1388145740-U1070406.png

spolecznosc3.png

1388145740-U1070406.png

Serwer tworzą gracze, wszyscy, nie pojedyncze osoby...

Dla nas ważne jest Wasze zdanie.

Wszyscy wspólnie tworzymy niepowtarzalną społeczność,

dzielimy ogromną pasję do tej gry.

Wprowadzamy dla Was forum oparte o silnik IP.Board,

gdzie możecie składać swoje zażalenia/propozycje, czy też

ogólnie dyskutować, oficjalny FANPAGE, gdzie zawsze

pojawiają się pewne i świeże informacje dotyczące projektu!

1388145740-U1070406.png

sprzethehehehe.png

1388145740-U1070406.png

Denerwują Cię lagi na innych serwerach?
Chciałbyś wreszcie pograć bez zamartwiania się oto?

U nas to możliwe!
Jako
pierwszy serwer w Polsce korzystamy z

prywatnego serwera dedykowanego DELL R420.

Dokładnie tak!

Po co wynajmować za duże pieniądze maszyny w firmach hostingowych?

My działamy na własnym sprzęcie za ponad 30.000ZŁ!

Chcesz wiedzieć więcej? Przejdź do zakładki MASZYNA!

1389987932-U1076861.png

1390045510-U1076861.png

1388145740-U1070406.png

System rankingu z TOP 10 na stronie działający na zasadzie ELO;

Autorskie gildie (cuboid 64x64, TAGi nad głowami itd...);

System banowania po śmierci (lista zbanowanych, statystyki banów);

Autorskie dropy (zróżnicowane dla rang, statystyki, punkty za drop);

System ochrony początkowej (odliczanie, sprawdzanie itp.);

Automatyczne PARKOUR'y (punkty za przejście, TOPka itp.);

Autorski system broni (crafting, zróżnicowana siła strzału itp.);

Autorski system losowej teleportacji;

System zarządzania chatem (slowmode, on/off itp.);

Autorski system weryfikacji konta (premium/non, połączenie z serwerami);

Autorski system supportu (tickety, automatyczne pytania);

System połączenia serwerów (spinanie, teleportacja między itp.);

Autorski generator mapy (NETHER generujący się na świecie, nowe biomy, struktury itp.);

System monet (kupowanie przedmiotów za nie itp.).

1389987932-U1076861.png

1390059051-U1076861.png

SERWER DEDYKOWANY DELL R420:

» PROCESOR: Intel Xeon E5-2620 (6 | 12) @2.5GHz;

» PAMIĘĆ RAM: 32GB DDR3

» DYSK SSD: 128GB x2;

» ŁĄCZE: ~ 500Mb/s;

» FIREWALL: CISCO.

1389987932-U1076861.png

1390059516-U1076861.png

jUwm4Cg.png

1389987932-U1076861.png

ihz3aoQ.png

1389987932-U1076861.png

N2N5NHY.png

1389987932-U1076861.png

pj2w.png

1389987932-U1076861.png

8lf94cs.png

1389987932-U1076861.png

fwTeuI5.png

1389987932-U1076861.png

iay3.png

1389987932-U1076861.png

m9d6.png

1390068167-U1076861.png

1390068539-U1076861.png

1389987932-U1076861.png

1390062771-U1076861.png

1390062966-U1076861.png

1389987932-U1076861.png

1390063145-U1076861.png

Uff, dotrwałeś do końca...

Start serwera przewidywany na: marzec 2014.

Stworzono przez: Risen. :#.

Zakaz kopiowania, powielania grafiki/tekstu bez pisemnej zgody autora!

1389987932-U1076861.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

serwery Avaterysa mają zawsze zajebistą estetykę pluginów i ogarniętą Administrację, napewno wejde bo prezentacja bardzo mnie zachęciła ^^

Pozdrawiam.

Hej Xawier!

Dziękuję za pozytywną opinie, których pewnie będzie tyle co kot napłakał, a 90% wypowiedzi, to bezpodstawne hejty.

Co do wspomnianych hejtów pamiętajcie o jednym...: "Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności."

Pozdrawiam.

@EDIT:

` Dodam jeszcze, że gdybyście mieli jakiekolwiek pytania dodawajcie mnie na SKYPE: AvaterysPL. Każde pytanie i propozycja są ważne. :-)

` Wkrótce uruchomimy dla Was serwer TeamSpeak 3, który będzie pod adresem: ts3.overhard.pl. ;-)

Autorskie pluginy, hahahaha... Powiem tyle piszecie ze macie autorskie pluginy jak wszyscy dobrze wiedza ze awaterys nie umie pisac pluginow tylko skrypty, lecicie na skryptach.. kolejny serwer typu mchc .. Nie polecam, jakby administracja choc odrobine byla dobra to nie reklamowali by sie autorskimi pluginami, wszyscy co sie reklamuja autorskimi pluginami chca byc profesjonalni jak cubixy i tego typu sprawy, prawdziwy serwer nie bedzie sie chwalil autorskimi pluginami tylko sama rozgrywka.. jak cos tu pomieszalem to pisac ale ogladam skoki narcarskie.. xD

41099282381060526874.png

Denerwują Cię lagi na innych serwerach?

Chciałbyś wreszcie pograć bez zamartwiania się oto?

U nas to możliwe!

Jako pierwszy serwer w Polsce korzystamy z

prywatnego serwera dedykowanego DELL R420.

Dokładnie tak!

Po co wynajmować za duże pieniądze maszyny w firmach hostingowych?

My działamy na własnym sprzęcie za ponad 30.000ZŁ!

Chcesz wiedzieć więcej? Przejdź do zakładki MASZYNA!

xD:D:O

Łaadna prezentacja, nie obrazisz się jak skorzystam z niej :D

Nieregulaminowa sygnatura

Autorskie pluginy, hahahaha... Powiem tyle piszecie ze macie autorskie pluginy jak wszyscy dobrze wiedza ze awaterys nie umie pisac pluginow tylko skrypty, lecicie na skryptach.. kolejny serwer typu mchc .. Nie polecam, jakby administracja choc odrobine byla dobra to nie reklamowali by sie autorskimi pluginami, wszyscy co sie reklamuja autorskimi pluginami chca byc profesjonalni jak cubixy i tego typu sprawy, prawdziwy serwer nie bedzie sie chwalil autorskimi pluginami tylko sama rozgrywka.. jak cos tu pomieszalem to pisac ale ogladam skoki narcarskie.. xD

Witaj.

Wprawdzie obiecałem sobie, że nie będę odpowiadał na wszelkie tego typu wypowiedzi i zrobię teraz coś wbrew sobie, ale doprowadza mnie do szału takie zachowanie...

To po kolei, od prawie dwóch miesięcy uczę się pisać pluginy w Javie i umiem 20 razy więcej niż Ty. Nie wierzysz? Chodź na SKYPE, przedstawię Ci, wytłumaczę całą sytuację, jak i samo to, że znam się poniekąd na pisaniu pluginów.

Po drugie, pleciesz głupoty. Projekt zawsze chce się przedstawić z jak najlepszej strony i każdy, kto ma autorskie pluginy, możliwości, zaplecze techniczne będzie o tym mówił, bo jest to niewątpliwie duży plus.

Po trzecie nie napisałem nigdzie, że ja piszę te pluginy, więc połowa wypowiedzi jest wyrwana z kontekstu i nijak się ma do rzeczywistości. Ja wprawdzie piszę część rzeczy tj. tools, drop i kilka innych, ale do dużej części pluginów, w tym strony internetowej mamy zaplecze techniczne odpowiednich osób. ;-)

Nadal jest to dla Ciebie czarna magia? Przykro mi. Z Tobą kończę dyskusję i nawet jakbyś tu napisał jeszcze tysiąc takich postów, jedyne co Ci odpowiem to...: "Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności." ;-)

@Trobol:

Mam nadzieję, że to żart z kopiowaniem prezentacji i tak to odbieram.

@tka: I tutaj przyznaję Ci 100% rację. Wiemy obaj jak było, wiemy też, że tak wcale nie musi być. Zaraz mnie ktoś złapie za słówko, więc tematu "żywotności" serwera nie będę podejmował, bo znowu będę obiecywał, obiecywał i na gównie się skończy. Widzimy się w marcu.

Co do pluginów po starcie mogę dać dostęp do komendy /plugins i jeżeli będzie istniał na serwerze w ogóle plugin SKRIPT, to oferuję 1000ZŁ nagrody.

Nie chcę mieć z tym nic wspólnego, zabawka dla gimbusów, dodatkowo mocno zasobożerna. ;-)

Pozdrawiam,

Avaterys.

Zdekomplikowac plugin i wkleic do eclipse wszyscy umieja, tools, drop .. ehh zapewne zdekomplikowales pluginy xcr i sie cieszysz ze zmieniles nazwe.. niedlugo na forum byc moze pojawia sie moje pluginy lecz nie jestem pewien czy sa warte opublikowania ich tu gdzie wszysctkie malpy zaczna je dekomplikowac zmieniac nazwy itp nie patrzac na czas poswiecony autora do tych pluginow.. pozdrawiam i koncze..

@EDIT heh, zmienic nazwe w plugin.yml to nie jest nic trudnego ;)

41099282381060526874.png

Zdekomplikowac plugin i wkleic do eclipse wszyscy umieja, tools, drop .. ehh zapewne zdekomplikowales pluginy xcr i sie cieszysz ze zmieniles nazwe.. niedlugo na forum byc moze pojawia sie moje pluginy lecz nie jestem pewien czy sa warte opublikowania ich tu gdzie wszysctkie malpy zaczna je dekomplikowac zmieniac nazwy itp nie patrzac na czas poswiecony autora do tych pluginow.. pozdrawiam i koncze..

Tak sobie myślę... W sumie takie posty podbijają temat i tak jak już cytowałem "Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności", więc możemy śmiało popisać. ;-)

Ty pokazujesz swój niski poziom i coraz bardziej się pognębiasz...

Co do pluginów z XCR, po pierwsze dekompilować tak duży plugin i na sucho wklepać do ECLIPSE, to idiotyzm, po drugie szanuję czyjąś pracę i jeżeli defabri, Teapot pracowali nad tym pluginem naprawdę długo, to go nie ukradnę.

Nie dość, że to złamanie prawa, to sam z siebie bym zrobił kompletnego barana i bym się z tym źle czuł.

Co do wstawiania pluginów po części się z Tobą zgadzam, po części nie. Wstawisz jakiś większy, autorski plugin i nagle będzie pierdyliard serwerów z "autorskim rankingiem", czy czymkolwiek innym.

Z wyrazami szacunku,

Avaterys. ;-)

Serwer w bungeecord który jest tylko premium z podpiętym authme lub xauth, ależ autorskie :D

Nie no widzę dużo autorskich pluginów :rolleyes: xD będzie fajnie !

Nie wiem, czy się śmiać, czy płakać.

Chyba na serio zrobię tak, że przed startem dam hasło do FTP, bez możliwości modyfikacji plików, wejdzicie w plugins i sobie popatrzycie.

Będziecie wtedy baranimi głosami mówili. Co za idiotyzm...

Idź na swój DOScraft i Arcros niech Ci bicka pokazuje, lol. xD

Pozdrawiam.

Tak sobie myślę... W sumie takie posty podbijają temat i tak jak już cytowałem "Ilość hejtu jest wprost proporcjonalna do popularności", więc możemy śmiało popisać. ;-)

Ty pokazujesz swój niski poziom i coraz bardziej się pognębiasz...

Co do pluginów z XCR, po pierwsze dekompilować tak duży plugin i na sucho wklepać do ECLIPSE, to idiotyzm, po drugie szanuję czyjąś pracę i jeżeli defabri, Teapot pracowali nad tym pluginem naprawdę długo, to go nie ukradnę.

Nie dość, że to złamanie prawa, to sam z siebie bym zrobił kompletnego barana i bym się z tym źle czuł.

Co do wstawiania pluginów po części się z Tobą zgadzam, po części nie. Wstawisz jakiś większy, autorski plugin i nagle będzie pierdyliard serwerów z "autorskim rankingiem", czy czymkolwiek innym.

Z wyrazami szacunku,

Avaterys. ;-)

Okej, nie chce mi sie juz klucic, chcialem tylko zaznaczyc to ze wiekszosc serwerow reklamuje sie autorskimi pluginami a kiedy wejde ze znajomymi na teamspeaka do administracji i zapytam o prosty kod slownie mnej wiecej jakiegos prostego pluginu lub czegos takiego to administracja poprostu opuszcza kanal.. mnie to smuci a zarazem smieszy, wszyscy chca byc jak cubixy itp piszac skrypty w pluginie skript marnujac swoj czas zamiast poprostu poczytac sobie w internecie czy gdzie kolwiek aby nauczyc sie napisac choc prostu plugin i miec pojecie o tym co sie wypisuje na forum...

41099282381060526874.png

Okej, nie chce mi sie juz klucic, chcialem tylko zaznaczyc to ze wiekszosc serwerow reklamuje sie autorskimi pluginami a kiedy wejde ze znajomymi na teamspeaka do administracji i zapytam o prosty kod slownie mnej wiecej jakiegos prostego pluginu lub czegos takiego to administracja poprostu opuszcza kanal.. mnie to smuci a zarazem smieszy, wszyscy chca byc jak cubixy itp piszac skrypty w pluginie skript marnujac swoj czas zamiast poprostu poczytac sobie w internecie czy gdzie kolwiek aby nauczyc sie napisac choc prostu plugin i miec pojecie o tym co sie wypisuje na forum...

I kolejny raz się z Tobą zgadzam... Niestety wiek i dojrzałość graczy Minecraft jest taka, a nie inna.

Ja też tak robiłem, do czasu... ;-)

Zaraz ktoś napisze, że pewnie znowu tak będzie. Dla takiej osoby kaktus w dupę, a w marcu dostęp do FTP bez możliwości modyfikacji plików.

Łapcie najprostszy kod na weryfikację prawdopodobnie tylko mojego konta po IP: http://prntscr.com/2kft99 - nic więcej nie dam...

Wprawdzie po pytaniach na stronie Bukkita, ale napisałem chociaż takie coś, bo też chcę się w pewnym stopniu przyłożyć do serwera pod względem technicznym. ;-)

~ Zaraz dodam jeszcze ekipę do prezki. ;-)

Pozdrawiam.

~ Dodany "podpunkt" w prezentacji z ekipą serwera. ;-) Są tam tylko właściciele. Warto zauważyć, że w ekipie jest również _Leper_, założyciel LegendCraft.pl - serwera PvP, który niespełna pół roku temu miał stabilne 300-400 graczy ONLINE przez dłuższy okres czasu. ;-)

~~ A przy takiej muzyce administracja pracuje nad serwerem. :D

Grałem na serwerze Avaterysa i był on zarąbisty;3,a teraz widze ze jeszcze lepszy.Kiedy start?

Hej!

Myślałem, że będą same hejty, a jednak się myliłem.

Cieszę się, że serwer Ci się podobał i jednak pozostawiam coś po sobie, podoba się niektórym to, co tworzę.

Co do daty startu - czytaj do końca temat...:

Start serwera przewidywany na: marzec 2014.

Pozdrawiam,

Avaterys.

@Easy33: Wiemy dlaczego, bo w przeszłości tak bywało. Jak już mówiłem nie będę obiecywał nie wiadomo czego, serwera na wieki wieków, bo znowu skończy się na kretyńskich obietnicach. Czas zrobić coś, żeby tak nie było, a sam serwer był niemal idealny, a nie kolejny odgrzewany kotlet na skryptach i tego nam życzcie. ;-)

Nie chcę spinać z Tobą Easy, bo nie znam Cię nawet, a różnie bywało, więc obaj odpuśćmy. ;-)

Wszystko ładnie, avaterys jak zawsze chce się pokazać od dobrej strony. Moim zdaniem server zapowiada się ciekawie ale crysis bez hejtu na avaterysa to nie crysis. A więc treść hejtu jest taka, że : "Server pewnie upadnie jak pozostałe" xD.

~ Pozdrowienia, miłej pracy. Obyś tym razem dotrzymał słowa.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Hej!

Panowie wyżej, Kondzio i Crysis dzięki serdeczne za opinię. ;-)
Kondzio i tak się spóźnił, miałem nadzieję, że kampić będziesz i pierwszy napiszesz. :D

Crysis oczywiście hejt, +1, tak ma być!

Podchodzę już do tego z humorem, bo nie ma sensu inaczej, a ja jestem do serwera nastawiony bardzo pozytywnie, jak i ogólnie do życia. ;-)

Pozdrawiam.

Dzięki Avaterys, że mi ukradłeś logo, identyczny znaczek 'Golden Apple'. Wystarczy mi, to, że je przekręciłeś, lecz jest to wzór mojego loga. (Strzelecki Serwer PvP, czy nawet CastleMod). Prócz tego nie mam żadnych uwag, twoje serwery są dobre, lecz upadają jak kaczki. Pozdrawiam, KondziuKing.

Witaj.

Nic od Ciebie nie ukradłem, nawet wcześniej nie zwróciłem zbytnio uwagi na to logo. ;-)

Twoje logo wygląda zupełnie inaczej, oprócz tego, że jest też jabłko, to nie ma nic wspólnego - przynajmniej to, które jest teraz. Nie wiem, jakie wtedy było.

Pozdrawiam.

@EDIT heh, zmienic nazwe w plugin.yml to nie jest nic trudnego ;)

To ja zakompiluj w clazz, taki z ciebie programista a podstaw nie ogarniasz?

Co do serwera, czekam.

10732745374541468291.png

Wszystko super ;)

Powodzenia.

Hej!

Dzięki za opinię Pepcio. Trzymaj kciuki, żeby tym razem wszystko wyszło tak, jak powinno. ;-)

Widzimy się w marcu!

Pozdrawiam.

` Dzisiaj mnie przez większość dnia nie będzie, ale jeśli macie jakiekolwiek pytania śmiało możecie pisać, postaram się odpisać z telefonu. ;-)

` Mam nadzieję, że uda się wystartować terminowo i bez żadnych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum >   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...