Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Netharia.pl

Kazdar

START SERWERA O 17;00 JUTRO  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. START SERWERA O 17;00 JUTRO

• START SERWERA O 17;00 JUTRO
      178
    • START SERWERA O 17;00 JUTRO
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na serwer!

Beta testy wykryły już kilka bugów dzisiaj bedzie konserwacja i naprawa ich, beta bedzie trwała dalej, jeśli ktoś chce konto na bete to wbijac na ts

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zagralbym ale....

http://www.mpcforum.pl/topic/1130345-vm-cala-prawda-o-nethariapl-nie-grac-tam/

a gdzie jest client do bety ? i czy bedzie taki sam jak na starcie ? ( ew. latka / patcher )?

/ juz mam sora nie doczytałem

hmm...

Kont: 34
Graczy online: 1

resetowaliscie ilosc kont na becie czy tyle jest ;d?

Opublikowano

zagralbym ale....

a gdzie jest client do bety ? i czy bedzie taki sam jak na starcie ? ( ew. latka / patcher )?

Niech Pan zobaczy komentarze, sredek i sreezi to zrobili, ponieważ nie dostali GM, szanowny Graczy, nie ma co ich słuchać. Film pooglądaj do końca, Kazdar sam mówi, że tylko zabezpieczenia robił.

Client-a do bety dostały osoby zapisane. Będzie taki sam.

Opublikowano

zagralbym ale....

/ juz mam sora nie doczytałem

Nie graj ;) Wyjdzie tak samo jak z avreath czyli BuGMT2.

+ jeszcze do pana ambrozjaka ;) Tak, komentarze i 3 konta Soena ( kazdara) ktory sam sobie liże dupe pisząc na innych kontach pod tematem (facepalm)

Opublikowano

Niech Pan zobaczy komentarze, sredek i sreezi to zrobili, ponieważ nie dostali GM, szanowny Graczy, nie ma co ich słuchać. Film pooglądaj do końca, Kazdar sam mówi, że tylko zabezpieczenia robił.

Client-a do bety dostały osoby zapisane. Będzie taki sam.

mozna jeszcze dostac konto na bete ?

Opublikowano

Nie graj ;) Wyjdzie tak samo jak z avreath czyli BuGMT2.

Sredek po pierwsze do szkoły, po drugie jak sam Kazdar mówił - robił tam tylko zabezpieczenia :)

Jakoś Ci to nie przeszkadzało kiedy szantażowałeś go, że gdy nie dostaniesz SM (żeby grać na serwerze, który niby jest chu****) to wrzucisz coś takiego, nie dostałeś bo Kazdar chcę być uczciwy wobec innych Graczy i płaczesz, litości.

mozna jeszcze dostac konto na bete ?

Tak :) zapraszam na ts.

Opublikowano

Sredek po pierwsze do szkoły, po drugie jak sam Kazdar mówił - robił tam tylko zabezpieczenia :)

Jakoś Ci to nie przeszkadzało kiedy szantażowałeś go, że gdy nie dostaniesz SM (żeby grać na serwerze, który niby jest chu****) to wrzucisz coś takiego, nie dostałeś bo Kazdar chcę być uczciwy wobec innych Graczy i płaczesz, litości.

sek przełacze neta na 2 :D za 5 minutek bd

Opublikowano

Do szkoły? haha Powinieneś tam być to idź. Robił zabezpieczenia, mhmm. Zobaczymy na starcie chociaż wątpię że to w ogóle wystartuje z tą ilością bugów które tam będą ;o

Opublikowano

Do szkoły? haha Powinieneś tam być to idź. Robił zabezpieczenia, mhmm. Zobaczymy na starcie chociaż wątpię że to w ogóle wystartuje z tą ilością bugów które tam będą ;o

Mimo tych bugów jednak GM-a/SM chciałeś, cóż za ironia :(

Oj sredekxgowno... sam się mieszasz w swoich zeznaniach.

Takim ludziom jak Ty powinni odcinać internet.

Opublikowano

Mimo tych bugów jednak GM-a/SM chciałeś, cóż za ironia :(

Oj sredekxgowno... sam się mieszasz w swoich zeznaniach.

Takim ludziom jak Ty powinni odcinać internet.

Zacznijmy od tego że takim jak wasz team nie powinni dawać komputera. No widziałeś, chciałem gm powiedziałbym ci w jakim celu ale Soeon powinien się domyśleć ;) Sm chcialem na początku kiedy nie wiedziałem że ten id*ota jest w ogóle [HA]

Opublikowano

Zacznijmy od tego że takim jak wasz team nie powinni dawać komputera. No widziałeś, chciałem gm powiedziałbym ci w jakim celu ale Soeon powinien się domyśleć ;) Sm chcialem na początku kiedy nie wiedziałem że ten id*ota jest w ogóle [HA]

Dobra ku**** wyjdź z tego tematu bo robisz niepotrzebny sam, wyje**** na te twoją całą prawdę w której gów** jest, idź gdzie indziej może dostaniesz gm.

Elo!;d

Opublikowano

Dobra ku**** wyjdź z tego tematu bo robisz niepotrzebny sam, wyje**** na te twoją całą prawdę w której gów** jest, idź gdzie indziej może dostaniesz gm.

Elo!;d

Zgodzę się z tobą ;) Jest gówno czyli serwer netharia i Soeon.

+ Do kuboxa : dalej będziesz prosił o łapki z resti ;)?

Opublikowano

Zgodzę się z tobą ;) Jest gówno czyli serwer netharia i Soeon.

+ Do kuboxa : dalej będziesz prosił o łapki z resti ;)?

Cb prosiłem?

Nadal bedziesz prosił o buffa i eq jak to było na początku?

Opublikowano

Cb prosiłem?

Nadal bedziesz prosił o buffa i eq jak to było na początku?

Eq hahaa ? Po co mi twoje eq jak mialem 70b p 500kk <3 A bufa 18 dal nie ty ;) Tak prosiłeś, przypomnieć ci jak siedze na ts a kubox na pw: Dedek, wypromuj mnie :D

Potem rozmowa na ts ze cos tam cos tam bo masz mojego bufa to tam wiesz mozesz łapą zarzucić.

/edit Kończę bo szkoda mi czasu żeby pisać z gówno team ShitMT2.

Narazie ;)

Opublikowano

Eq hahaa ? Po co mi twoje eq jak mialem 70b p 500kk <3 A bufa 18 dal nie ty ;) Tak prosiłeś, przypomnieć ci jak siedze na ts a kubox na pw: Dedek, wypromuj mnie :D

Potem rozmowa na ts ze cos tam cos tam bo masz mojego bufa to tam wiesz mozesz łapą zarzucić.

18 dał Ci mojego buffa, dedek wypromuj mnie hahahahhahahaha nie no jebłem coś z tobą jest nie tak beka z cb.

Miałes kur.wa tyle hajsu a eq kurwa pożyczałeś truta itp bo swojego nie miałeś

Opublikowano

18 dał Ci mojego buffa, dedek wypromuj mnie hahahahhahahaha nie no jebłem coś z tobą jest nie tak beka z cb.

Miałes kur.wa tyle hajsu a eq kurwa pożyczałeś truta itp bo swojego nie miałeś

Podeśle ci potem ss z ts jak będę na moim pc z TS'a rozmowa z tobą ;) Ciekawe truta eq ? Hmmmm Szkoda ze mam all eq moje ;d

/Nara leszcze <3

Nie grać tutaj na tym gównie ;d

Opublikowano

Podeśle ci potem ss z ts jak będę na moim pc z TS'a rozmowa z tobą ;) Ciekawe truta eq ? Hmmmm Szkoda ze mam all eq moje ;d

/Nara leszcze <3

/Nara leszcze <3

Tak all swoje może zapytamy 18 bo gdy zaczynałes na starcie pozyczył Ci trute i kilka innych itemów

Opublikowano

Serwer po prezentacji nic sobie nie daje do zarzucenia ,ale wiem że 90% serwów mających ten event" piłka nożna" nie pociągnęło więcej niż 1-2dni:)

@AW Jakieś update po jakim czasie macie wprowadzać po osiągnięciu max lvl ,tydzień ,2 ,miech?

Opublikowano

Serwer po prezentacji nic sobie nie daje do zarzucenia ,ale wiem że 90% serwów mających ten event" piłka nożna" nie pociągnęło więcej niż 1-2dni:)

@AW Jakieś update po jakim czasie macie wprowadzać po osiągnięciu max lvl ,tydzień ,2 ,miech?

Tak, na serwerze będą bardzo często dodawane nowości, jedną z nich będzie powiększenie max lv. do 200. Serwer ma ten event, aczkolwiek nie wiem czemu przez to serwer miał by paść.

Opublikowano

Boze jak mnie ten lizzy denerwuje miesza wszedzie dupe a prawda taka ze nikt debila nie lubi.

Co do dedka to nic do niego nie mialem nawet ogladalem jego filmy.

No i i unsub polecial

Dedek sredek sie sprzedal , dwa wiesniaki warci tyle samo siebie . Płacza bo gm nie mieli ...

Co do serwera to zapraszam naprawde jest mega nowosci administracja najlepsza nic tu dodac i ujac..

JP WEZZY I DEDEK.

Wbijamy na serwer !

Opublikowano

Boze jak mnie ten lizzy denerwuje miesza wszedzie dupe a prawda taka ze nikt debila nie lubi.

Co do dedka to nic do niego nie mialem nawet ogladalem jego filmy.

No i i unsub polecial

Dedek sredek sie sprzedal , dwa wiesniaki warci tyle samo siebie . Płacza bo gm nie mieli ...

Co do serwera to zapraszam naprawde jest mega nowosci administracja najlepsza nic tu dodac i ujac..

JP WEZZY I DEDEK.

Wbijamy na serwer !

I po co tak spamisz? sam z siebie robisz 'debila'

A że powiem sprawdze co tu ciekawego

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Hehe zgodzę się z Terothiem , ten dwa dupki wezzy i sredek robią wielkie halo ..

Kazdar nam wszystko juz dawno opowiedzial , nikogo sredku nie zniechecisz sam jestes , ludzie sie sami przekonaja jaki jest serwer i administracja nie musisz nikomu paplac.

Ja polecam ignorować tego dupka oraz wezzego , bo na serwerze panuje taka klima nowośći , żę ohoho .. Czekać na start :)

Opublikowano

I po co tak spamisz? sam z siebie robisz 'debila'

A że powiem sprawdze co tu ciekawego

Zeby idiota wiedzial gdzie jego miejsce...

Sredek pedek , zdziwilem sie co do tego typa... bo wezzy to i tak skonczony wiesniak jest..

Zapraszam na serwer.

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie na serwer :)

Z administracją idzie się dogadać co i jak... (bugi itp.)

Można z nimi pogadać są ogarnięci, a co do serwera start już się zbliża dużymi krokami. Bugi są i po to jest ta beta...

Serwer będzie lub powinien być spoko...

POLECAM i zapraszam. Jutro nagram zapowiedź serwera ;)

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...