Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Netharia.pl

Kazdar

START SERWERA O 17;00 JUTRO  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. START SERWERA O 17;00 JUTRO

• START SERWERA O 17;00 JUTRO
      178
    • START SERWERA O 17;00 JUTRO
      39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieci wychowane na isamu, no cóż:D

Na serwer oczywiscie zapraszam, mimo, że nie gram to wiem, że moze on być godny polecenia bez względu na to, kto jest w administracji.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Dziękuje za wasze komentarze i wsparcie to bardzo mnie motywuje do dalszej pracy.

Chciałbym przypomnieć , że dziś od 16:00 Odbędzie się konserwacja serwera potrwa do godziny 19:00. - Nowa Wersja gry.

Forum o 16:00 zostanie wyłączone , ponieważ przenosimy maszyne na IP.B

Pozdrawiam , Kazdar.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Dziękuje za wasze komentarze i wsparcie to bardzo mnie motywuje do dalszej pracy.

Chciałbym przypomnieć , że dziś od 16:00 Odbędzie się konserwacja serwera potrwa do godziny 19:00. - Nowa Wersja gry.

Forum o 16:00 zostanie wyłączone , ponieważ przenosimy maszyne na IP.B

Pozdrawiam , Kazdar.

Kurde , przenies na 17:00 :D:D:D Bo akurat na bramy piekiel idziemy :D;D:D

Forum ipb miło :)

Opublikowano

No wielkie mi halo , wczoraj juz nam Kazdar wytlumaczyl avreath byl tez ok serwerem ten jest lepszy i zaagwarantowal nam .

Smieszny jestes pompko elo. I jest lepszy team.

Ten serwer jest lepszy.. dobra. Mówiąc swoimi słowami chciałbym dodać że w czym jest lepszy ? w 95% plikami Aline2 przy czym sam Kazdar gdzieś dużo wcześniej zaznaczał że on serwera Aline2 w ogóle nie zna i plików na "Jego" serwerze jest może z 5%. A wydaje mi się że na serwerze gdzie z plików innego serwera miało by być 5% nie było by w cliencie na wstępie tego: http://scr.hu/0lro/yrigk Także Kazdar zaprzeczasz sam sobie. Pozdrów swojego zjeba**** GM Ambrozjak który uniemożliwił mi 10 min temu kontakt z Tobą a wyraźnie coś ode mnie chciałeś. Jedyną osobą którą mogę polecić z serwera jest nic nie winny [GM]ShaU, którego znam od długiego czasu...

juz dedekxpompeczka i lizyy fajeczka placza bo gm nie mieli . Ohoho wszyscy wiedza kto to Kazdar .. jest inny team cieciu .

Wbijac na bete jest mega !

Etheon... Oni nie płaczą bo GM'a mieli i już go nie mają, na Kazdara w sieci (youtube) jest tyle materiału że nie powinien brać się nawet za hamachi.. Już żałuje że im pomogłem z clientem (upać) i że miałem styczność z tymi ludźmi..

Jak od początku miałem dobre zdanie. tak teraz tego gówna na plikach Aline2 nie polecam. Pewnie padnie po miesiącu jak reszta.

Widziałem gdzieś wyżej Harnasia.. - Ty lepiej mi powiedz co z Lomaxem bo zamkneli temat w zapowiedzi ;__;

Opublikowano

Ten serwer jest lepszy.. dobra. Mówiąc swoimi słowami chciałbym dodać że w czym jest lepszy ? w 95% plikami Aline2 przy czym sam Kazdar gdzieś dużo wcześniej zaznaczał że on serwera Aline2 w ogóle nie zna i plików na "Jego" serwerze jest może z 5%. A wydaje mi się że na serwerze gdzie z plików innego serwera miało by być 5% nie było by w cliencie na wstępie tego: http://scr.hu/0lro/yrigk Także Kazdar zaprzeczasz sam sobie. Pozdrów swojego zjeba**** GM Ambrozjak który uniemożliwił mi 10 min temu kontakt z Tobą a wyraźnie coś ode mnie chciałeś. Jedyną osobą którą mogę polecić z serwera jest nic nie winny [GM]ShaU, którego znam od długiego czasu...

Etheon... Oni nie płaczą bo GM'a mieli i już go nie mają, na Kazdara w sieci (youtube) jest tyle materiału że nie powinien brać się nawet za hamachi.. Już żałuje że im pomogłem z clientem (upać) i że miałem styczność z tymi ludźmi..

Jak od początku miałem dobre zdanie. tak teraz tego gówna na plikach Aline2 nie polecam. Pewnie padnie po miesiącu jak reszta.

Widziałem gdzieś wyżej Harnasia.. - Ty lepiej mi powiedz co z Lomaxem bo zamkneli temat w zapowiedzi ;__;

To nie są pliki Aline, poznam ten syf na każdym kroku. A nawet jeśli, to ledwo do poznania. A sam klient to jest czysty klient terenzo z dodatkami.

CO do lomaxa - coming soon. Prace trwaja ;)

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Nie mieliśmy czasu, robimy forum... to raz, a dwa nie będę pomagał osobie, która nie ma do mnie szacunku, napisał byś spokojnie to i ja bym się postarał, żeby Kazdar znalazł czas, którego nie miał, a nie... wulgaryzmami mnie jechać, żebym Cię na kanał przeniósł.

Opublikowano

Serwer wypaśny, zarąbisty. Administracja ogarnięta można sie z nimi dogadać.. Start serwera już niedługo, serwer zapowiada się kozacki, zapraszam do grania a napewno nie pożałujecie :D

Opublikowano

Przedostatnie zbroje(te czarne) są okropne. Jeśli ma być to easy/medium to bony zdecydowanie do zmiany, usunąć mniejsze wartości. Kdeki +4 w shopie-po co jak i tak nikt nie będzie ich wkładał, bo +5 będą dropić, nie lepiej dodać do dropu ulepszacz na kamienie z +4 do +5. Brakuje mi także systemu osiągnięć.

Jeśli chodzi o ocenę serwera z prezentacji to wygląda on super(oprócz rzeczy wymienionych wyżej). Na pewno wbije na otwarcie.

Po broni 75 ulepsza się kolejną?

Ponawiam pytanie, ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi:D

Wiem, że macie teraz dużo roboty, ale ktoś z adminów mógłby odpowiedzieć.

Opublikowano

Ponawiam pytanie, ponieważ nie uzyskałem odpowiedzi:D

Wiem, że macie teraz dużo roboty, ale ktoś z adminów mógłby odpowiedzieć.

Na razie nie, lecz mamy w planie dodać ulepszenie przed startem :)

Opublikowano

eh szkoda ze tak długo ;x podaliście raty 700 expa czyli w 6-7h max lvl, ale w opisie piszecie easy/medium tak ? to w ile max lvl ??

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

eh szkoda ze tak długo ;x podaliście raty 700 expa czyli w 6-7h max lvl, ale w opisie piszecie easy/medium tak ? to w ile max lvl ??

Najgłupsze pytanie jakie można zadać... w ile max lvl?

Zależy od Twoich umiejętności, czasu i kosztów ( grube hajsy na is ), które przeznaczysz na grę. Czyli nie wiadomo.. i raczej nikt nie wie, pzdr.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Najgłupsze pytanie jakie można zadać... w ile max lvl?

Zależy od Twoich umiejętności, czasu i kosztów ( grube hajsy na is ), które przeznaczysz na grę. Czyli nie wiadomo.. i raczej nikt nie wie, pzdr.

na serwerach easy/medium kasa jest nie tak bardzo potrzebna wystarczy VIP ( exp,rekawica,moneta) i np. bao bao i juz mozna byc TOP 1 ;D

Opublikowano

@Dran znalazłem ;D

http://www.multiupload.nl/KI0EZVGHIY

tu na mega masz :

https://mega.co.nz/#!MEMWCCAJ!ZYIBgm_8TVyefugzKRPdawEU1wtc_5MM-7mGaTaY0MQ

like sie nalezy ^^

Ps.> client na bete ( z forum - teraz jest off ) ale podobno na start nie bedzie trzeba nowego pobierac ; )

No tak ten już będzie w sumie na officjala , lecz bęzie na wielu hostingach .

W cliencie jest Patcher więc , żadnych nowych klientów/łatek nie potrzeba.

700% jest tylko do 75 - 80 Poziomu , potem już się robią schody , ale żeby dobić maxa trzeba trochę czasu poświęcić . Minimum ok. 1/2 Tygodni.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

1/2 tyg. czyli medium ;D i jak jest 700 % to szybko idzie to okolo 100-120 lvl. W necie macie jak wyznaczyć ilość expa na serwa xD

do 70 lvl szybko ? zapewne w 1.5h czyli okolo x200 :D

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

1/2 tyg. czyli medium ;D i jak jest 700 % to szybko idzie to okolo 100-120 lvl. W necie macie jak wyznaczyć ilość expa na serwa xD

czo ty piszesz .. '' i jak jest 700 % to szybko idzie to okolo 100-120 lvl ''

kazdar napisal :

700% jest tylko do 75 - 80 Poziomu , potem już się robią schody

Opublikowano

Zapraszam na ts3 - beta

zobaczysz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...