Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Netharia.pl

Kazdar

START SERWERA O 17;00 JUTRO  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. START SERWERA O 17;00 JUTRO

• START SERWERA O 17;00 JUTRO
      178
    • START SERWERA O 17;00 JUTRO
      39

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie sobie siana z tym serwerem ludzie , będzie jak avreath wyjebane .

Przestroga dla Was

http://www.youtube.com/watch?v=WemOfWxxqnQ&feature=c4-overview&list=UULzCzJt6KcsD4HJMSlFIllg

Nie polecam , nie zagram Soen x Dendris

BTw Soen kiedy dziss DJPlaassida na mnie i Dedka ? bo mial byc 2 dni temu hahaha

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Serwer kolejny syf ... roi się od tych zaje***** plików od Sheili aka Tinesha aka Aline2 teraz chyba stoi 10 serwerów na tych pliczkach a bugów na nich że ho ho ho -.- i niech mi nikt nie mówi że ten serwer jest bez bugów i jest dopracowany gówno prawda ... NIE POLECAM !

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer kolejny syf ... roi się od tych zaje***** plików od Sheili aka Tinesha aka Aline2 teraz chyba stoi 10 serwerów na tych pliczkach a bugów na nich że ho ho ho -.- i niech mi nikt nie mówi że ten serwer jest bez bugów i jest dopracowany gówno prawda ... NIE POLECAM !

Byłeś na becie, że się wypowiadasz w kwestii bugów?

Opublikowano

Moderatorze przepraszam za co to teraz napisze:

Wezzy ty pierd*lony w dupe wieśniaku wypi*rdalaj z stad ciagle spamujesz tym zjebanym filmikem nikogo to nie obchodzi znamy prawde juz o kazdarze i o jego serwerach , jest inny team i lepszy serwer .

Czlowiek nie moze miec 2 szansy?

Twoj kanal będzie skonczony zalosny jestes wiesniaki pi*erdolony zawsze cie oglądałęm teraz cie ku*wo nie cierpie , dajta mu bana .. jezu..

To tyle wbijamy na serwer xDD

Opublikowano

@Up raczej tak , kazdar poda info jutro.

Jak ktos gra w jinno to pw zakladam gildie , serwer jest najlepszy na serwerze jest o wiele wiecej nowosci niz na prezce.

Dzban3k wypad na ten twoj smieszny serwerek off bol dupyy , wezz idiota.

Opublikowano

Start serwera prawdopodobnie w piątek 20:00.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw tylko jednego ;)

Dlaczego każdego posta lajkują te same osoby ?

Ambrozjak Kazdar ShaU ten ignorant na T i Ewelina ? Czyżby koledzy ? Oj oj dziwne że nikt z graczy nie wypowiada się tak super o serwerze jak własnie te osoby

Przypadeg ? Nie sondze.
Wyczuwam multikonta ew tak jak wyżej koledzy ;]

Czekam na DISS NA MNIE I DEDKA OD DJPallaside :)

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

Ambrozjak Kazdar ShaU ten ignorant na T i Ewelina ? Czyżby koledzy ? Oj oj dziwne że nikt z graczy nie wypowiada się tak super o serwerze jak własnie te osoby

Przypadeg ? Nie sondze.

Nie po prostu to są ludzie , którzy mają cię już dosyć .

Nie rozumiem twoich zbędnych postów , jeśli ci to sprawia przyjemność to pisz nie zabronie ci.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

Przypadeg ? Nie sondze.

WeeZy aka placzek. Weź przestań bo Ty jak i Twój śmieszy Yt to za przeproszeniem gó**o. Idź prosić kumpli z gildii o łapki i komentarze.

Pozdrawiam też Sredka. ;)

Zapraszam na Nasz TS. ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Przypadeg ? Nie sondze.

Szkoda cie wezzy. Pamiętam jak obejrzałem jeden z twoim pierwszych filmików i nawet spoko był, ale potem chyba ta wsiowa krew z ciebie zaczęła wychodzić. W tym momencie prezentujesz poziom gorszy niż typowy wieśniak ze wsi. Myślisz że jesteś kimś a tak naprawdę nic nie potrafisz. Jedynie chuyowe zapowiedzi serwerów w 10fps ;/. AAa no zapomniałem jednak jest pewna umiejętność która opanowałeś do perfekcji, a mianowicie płakanie w filmach/pod prezentacją(Tak jak w tym momencie) że ten taki siaki gdzie ty tak naprawdę jesteś dużo gorszą osobą. Pomimo że ten cały sasorin drendris czy jak mu tak oszukał tego czy tamtego albo nie wyszło mu z serwerem to ma jakiś szacunek do drugiej osoby a z tego co ja widzę ty nie masz nawet szacunku do swoich widzów.

Opublikowano

@up

o 20 to mecz jest :rolleyes:

Mam nadzieję że zdajecie sobie sprawę z tego, że w piątek startują bodajże 4 serwery i musicie wystartować wręcz idealnie, bo inaczej będzie klapa.

Ludzie przejdą na inny serw i po sprawie.

Po prezce sądząc to jednak ten serw będzie najlepszym wyborem na ten piątek <3

Czemu nie ma żadnego info o sprzęcie, na którym serv stoi ? Mam nadzieje, że nie będzie sytuacji: mały* DDoSik i serwer leży ??? -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...