Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Cała prawda o Netharia.pl NIE GRAĆ TAM !

Gość DedekxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fałszywe dzieci z YouTuba płaczą, bo pewnie SM nie dostali albo próbują być "lepsi" od innych i pierdolą farmazony pieski na kase :)

Chuj Was to interesuje kogo to jest serwer, ma serwer niech ma, na cholere sie wpieprzacie? Hormony widze dzieciaczkom buzują, no cóż. Nie Wy bedziecie ustalali gdzie kto ma grać.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Fałszywe dzieci z YouTuba płaczą, bo pewnie SM nie dostali albo próbują być "lepsi" od innych i pierdolą farmazony pieski na kase :)

Chuj Was to interesuje kogo to jest serwer, ma serwer niech ma, na cholere sie wpieprzacie? Hormony widze dzieciaczkom buzują, no cóż. Nie Wy bedziecie ustalali gdzie kto ma grać.

Dobra wielce dorosły kolego. Wpieprzam się bo serwer będzie następnym gównem ;) Ludzie nie muszą tracić na to coś czasu.

Opublikowano

Ale Ciebie gówno to obchodzi gdzie kto gra. ; o

Myślisz, że jesteś YouTuberem to możesz wszystko?

Chyba śnisz.;)

Obchodzi ;) Staram się odciągać ludzi od gówna nie wiem może ty lubisz być robiony w ch*ja ale innych w to nie mieszaj.
Opublikowano

Obchodzi ;) Staram się odciągać ludzi od gówna nie wiem może ty lubisz być robiony w ch*ja ale innych w to nie mieszaj.

Nie powinno Cie obchodzić. Szukacie tylko marnej prowokacji i próby wybicia się na czyimś serwerze poprzez oczernianie administracji, dziecinada.

Powinni Wam zamknąć te kanały i pobanować na IP lub pozamykać w jakimś ZOO bo nie należycie do społeczności youtuberów pieski.

Poplaczcie się jeszcze .

On was tylko uprzedził -.- A wy odrazu hej ..

Dzieci do szkoly jutro a nie pierdolcie

Ej, wypierdalaj.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Pocalu sie w dupe wezzy/dedek juz was nigdy nie obejrze , teraz wasze filmy beda mieli 100 lapek w dol.

Debile glupie Kazdar all nam powiedzial bol dupy o gm macie?

Jprld smieszni jestescie . elo elo debile..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...