Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Netharia.pl

Kazdar

START SERWERA O 17;00 JUTRO  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. START SERWERA O 17;00 JUTRO

• START SERWERA O 17;00 JUTRO
      178
    • START SERWERA O 17;00 JUTRO
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

juz dedekxpompeczka i lizyy fajeczka placza bo gm nie mieli . Ohoho wszyscy wiedza kto to Kazdar .. jest inny team cieciu .

Wbijac na bete jest mega !

Wrzucić może próbki głosu ? Soeona i tego samego typa czyli kazdara ?

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzucić może próbki głosu ? Soeona i tego samego typ aczyli kazdara ?

Jezu my wiemy ze to soeon ..

Na ts nam all powiedzial i wytlumaczyl.

Na co ci te filmy czlowieku ogarnij się , unsub..

Robi dobre serwery i jest lepszy team , nie zyj przesloscia dedek..

Wbijamy na bete , klient pobrany :D

Opublikowano

Start serwera 25 .

Na poczatku mojej wypowiedzi chcialem nadmienic, ze wezzy i dedek mnie szantazowali wypuszczeniem tego materialu jezeli nie dostana GM, to pokazuje jakimi oszustami sa. Z powodu braku szacunku do Graczy wywalilem ich. Prawda jest taka, ze tak jak na tym filimu mowie nie bylem wlascicielem tych serwerow, robilem zabezpieczenia. Nie chcialem uzywac starego nicku, zeby nie bylo spin itp. chce normalnie wystartowac, bez bugow, wrogow. Serwer nie ma nic wspolnego z tamtymi. Ten serwer robie w 100% sam.Jezeli ktos nie wierzy to jego sprawa... aczkolwiek zapraszam na ts. Jak widac w zamieszczonym wyzej materiale to Wezzy nie ma kultury i dedek. Nagrywali bez mojej wiedzy, jest mi przykro, ze ktos moze przez to nie wbic na serwer.

Gracze już od początku wiedzieli , na becie jest mnóstwo osób. I nikogo to nie rusza.

Na koniec chciałbym przypomnieć , że jutro odbędzie się konserwacja serwera.

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=DnowCrznxsU

http://www.youtube.com/watch?v=WemOfWxxqnQ&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=WemOfWxxqnQ&feature=youtu.be

Wysłuchać :)

Soeon aka sazorin aka dendris aka Kazdar

Avreath i elestium ? Za mało gówna zrobiłeś teraz następne ?

No jednak Was boli to, że nie dostaliście GM na serwerze. ;)

Ogólnie proszę nie zwracać uwagi na tych " gości ". ;).

Jest super team, beta trwa, wszystko ładnie pięknie.

Serdecznie zapraszam.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tak jak up @ ;)

Kazdar , o której ma byc ta konserwacja jutro?

Prawdopodobnie o 17 :)

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

Opublikowano

No mi zostalo napisac , jebac dedka i wezzego .

I Zapraszam na serwer jest zajebiscie mega nowosci administracja najlepsza . No nic tylko polecic ;]

Opublikowano

Powiem tyle, masz babo placek. Przecież od początku było wiadome że ten wezzy to idiota. Teraz tylko ci syfu robi. Przynajmniej jest przestroga dla innych żeby na przyszłość trzymać się z daleka od wezzyiego aka wieśka widlaka.

Co do serwera jak można dostać się na bete ?

Opublikowano

Powiem tyle, masz babo placek. Przecież od początku było wiadome że ten wezzy to idiota. Teraz tylko ci syfu robi. Przynajmniej jest przestroga dla innych żeby na przyszłość trzymać się z daleka od wezzyiego aka wieśka widlaka.

Co do serwera jak można dostać się na bete ?

beta jest zamknięta, możliwe że powiększymy grono osób. Po więcej informacji zapraszam na forum/ts
Opublikowano

No kazdar , a ta mapka na 50lv to jest mega , takie cos w metinie zobaczyc to ohoho :D

Ogolnie serwer jest najlepszy jest wiecej nowosci niz prezka wykazuje .

Kazdar jest swietnym technikiem naprawde robi niezla i szybka robote a reszta gm jest spokojna i pomocna .

Opublikowano

Jak na ten czas, serwer zapowiada się znakomicie.

Żeby rzeczywistość okazała się taka jak jest na prezentacji...

Proszę, nie zmarnujcie tego!

Opublikowano

Przedostatnie zbroje(te czarne) są okropne. Jeśli ma być to easy/medium to bony zdecydowanie do zmiany, usunąć mniejsze wartości. Kdeki +4 w shopie-po co jak i tak nikt nie będzie ich wkładał, bo +5 będą dropić, nie lepiej dodać do dropu ulepszacz na kamienie z +4 do +5. Brakuje mi także systemu osiągnięć.

Jeśli chodzi o ocenę serwera z prezentacji to wygląda on super(oprócz rzeczy wymienionych wyżej). Na pewno wbije na otwarcie.

Po broni 75 ulepsza się kolejną?

Opublikowano

Start serwera 25 .

Na poczatku mojej wypowiedzi chcialem nadmienic, ze wezzy i dedek mnie szantazowali wypuszczeniem tego materialu jezeli nie dostana GM, to pokazuje jakimi oszustami sa. Z powodu braku szacunku do Graczy wywalilem ich. Prawda jest taka, ze tak jak na tym filimu mowie nie bylem wlascicielem tych serwerow, robilem zabezpieczenia. Nie chcialem uzywac starego nicku, zeby nie bylo spin itp. chce normalnie wystartowac, bez bugow, wrogow. Serwer nie ma nic wspolnego z tamtymi. Ten serwer robie w 100% sam.Jezeli ktos nie wierzy to jego sprawa... aczkolwiek zapraszam na ts. Jak widac w zamieszczonym wyzej materiale to Wezzy nie ma kultury i dedek. Nagrywali bez mojej wiedzy, jest mi przykro, ze ktos moze przez to nie wbic na serwer.

Gracze już od początku wiedzieli , na becie jest mnóstwo osób. I nikogo to nie rusza.

Na koniec chciałbym przypomnieć , że jutro odbędzie się konserwacja serwera.

Odpowiedz od WeeZego:

" Podobno miałeś nas zniszczyć tzn mnie i Dedka jakoś tego nie widze , serwer to jedno wielkie gówno i lepiej się w niego nie mieszajcie "

@aw

Co do servera to może zawitam bo nawet ciekawie wygląda:)

łuczniki podbiegaja pod konia?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Bardzo ładna prezętacja

No jednak Was boli to, że nie dostaliście GM na serwerze. ;)

Ogólnie proszę nie zwracać uwagi na tych " gości ". ;).

Jest super team, beta trwa, wszystko ładnie pięknie.

Serdecznie zapraszam.

Wirusów 5000 tysięcy dobre ; ]

Opublikowano

Jak na ten czas, serwer zapowiada się znakomicie.

Żeby rzeczywistość okazała się taka jak jest na prezentacji...

Proszę, nie zmarnujcie tego!

Zajebałeś mi avka kolego ;)

Kazdar jak będziesz to odezwij się tu na PW, bo ts nie działa.. a czekam od wczoraj na konto.

Opublikowano

Zajebałeś mi avka kolego ;)

Kazdar jak będziesz to odezwij się tu na PW, bo ts nie działa.. a czekam od wczoraj na konto.

TS już został naprawiony, zapraszamy :)

Opublikowano

Zbroja dla ninji ta ostatnia złudnie przypomina zbroje od 54 i to jest jedyna uwaga z mojej strony . Po za tym wszystko ładnie pięknie . :)

Opublikowano

No, no widzę że trochę się tu dzieje :D

Na starcie z pewnością sporo ludzi będzie a jeśli wystartujecie bez problemów i ddosów to będzie jeszcze więcej

Elegancko, że te dwa oszołomy wyleciały z teamu.

Teraz tylko pozostaje 3mać kciuki za serwer.

Start Piątek czy Sobota ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...