Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Netharia.pl

Kazdar

START SERWERA O 17;00 JUTRO  

217 użytkowników zagłosowało

1. 1. START SERWERA O 17;00 JUTRO

• START SERWERA O 17;00 JUTRO
      178
    • START SERWERA O 17;00 JUTRO
      39

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bonusy już wchodzą maxymalnie !

Czasami trzeba ludziom wytłumaczyć gdzie jest ich miejsce.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem za tym, by zwój cofania magii był ograniczony do konkretnego poziomu, a nie jak jest obecnie.

Drugie pytanie, czy Leczenie u szamana jest poprawione tak, by nowe bronie leczyły o wiele więcej?

Opublikowano

ctr0.jpg

No tak chamskiej reklamy dawno nie widziałem. Jak nie możecie normalnie

ściągnąć graczy na serwer to zaczyna się "reklama i spam" na forum konkurencji? :)

Życzę wam szybkiego upadku skoro w taki sposób próbujecie zdobyć graczy.

Bez pozdrowień dla ekipy serwera, Bubbex.

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Napewno zagram

Widze sporo nowosci , serwer sie wyroznia miedzy tymi co startuja .

Ile bedzie kosztowala pd,monetka,rekawica na 7 dni?

6/7 jest?

Truta leci z ripa czy z jego szkaty?

Jak z ddosami?

Macie jakas dobra reklame?

Serwer z prezki oceniam na 5/5 lecz jak sie bedzie gralo to zobaczymy.

Opublikowano

Mam nadzieję , że będzie troche ludzi na starcie.

Prezka 10/10 serwer na becie jeszcze lepszy.

Widzimy sie w piatek serwer mega.

Opublikowano

ctr0.jpg

ściągnąć graczy na serwer to zaczyna się "reklama i spam" na forum konkurencji? :)

Moim zdaniem gracze sami reklamują serwer.

Administracja by się do tego nie posunęła

Opublikowano

Moim zdaniem gracze sami reklamują serwer.

Administracja by się do tego nie posunęła

Nic nie reklamowaliśmy, to albo Gracz albo wróg który chcę nam reputacje zniszczyć... lub sprowokować do ataków na serwer -,-

Opublikowano

ctr0.jpg

Boobek idź lepiej na tą srestie i pozdrów szajsera <3 Całuski!

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

ctr0.jpg

a czemu to piszesz tu w poście jak zapewne to spamił ktoś oczekujący na serwer a nie ktoś z adm. < PW > ?

ja osobiście na początku miałem dobre zdanie o serwerze ale jak pobrałem clienta to juz teraz wiem ze w 100% nie zagram ;) powodzenia , bedzie to samo co 2 serwer - L#####s ( tez byl na tych plikach ) szkoda czasu , na becie i tak wszystkiego nie zauważycie ;D

Opublikowano

a czemu to piszesz tu w poście jak zapewne to spamił ktoś oczekujący na serwer a nie ktoś z adm. < PW > ?

ja osobiście na początku miałem dobre zdanie o serwerze ale jak pobrałem clienta to juz teraz wiem ze w 100% nie zagram ;) powodzenia , bedzie to samo co 2 serwer - L#####s ( tez byl na tych plikach ) szkoda czasu , na becie i tak wszystkiego nie zauważycie ;D

To, że nie dostałeś lvl na becie to nie znaczy, że serwer jest słaby.

Opublikowano

W sumie to taka mała prośba proszę o nie upublicznianie loga zrobionego przeze mnie które dla was zrobiłem lecz serwer polecam system ulepszeń żebym nie skłamał macie do d*py ale Kazdar pewnie wie bo mu kiedyś o nim na gg pisałem lecz nie posłuchał no trudno :) zbroje wowy wygrały xD ogółem co do teamu nic nie mam a co do samego serwera uważam że jest fajny ale wszystko no może nie wszystko ale jakąś większą część psuje ten system ulepszeń Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

PS: Ambrozjak z strony teamu powiem wam że jeśli dajecie większe lvl'e na serwerze to nie kilku osobom lecz wszystkim bo nie jest to sprawiedliwe :)

Na serwer nie wbije bo nie ma w nim tego czegoś co ja bym oczekiwał no ale mimo tego wciąż polecam a co do jednego napisu w jednej sygnie to mam pytanie "nowa jakość" (gdzie ona?) :P to tyle

Opublikowano

To, że nie dostałeś lvl na becie to nie znaczy, że serwer jest słaby.

a czy ja powiedziałem ze serwer jest słaby ? wiem tylko co z nim bedzie bo jest na plikach tych co la....s a co sie dzieje z serwerem la....s ? ktos kto grał ten wie :D

Opublikowano

W sumie to taka mała prośba proszę o nie upublicznianie loga zrobionego przeze mnie które dla was zrobiłem lecz serwer polecam system ulepszeń żebym nie skłamał macie do d*py ale Kazdar pewnie wie bo mu kiedyś o nim na gg pisałem lecz nie posłuchał no trudno :) zbroje wowy wygrały xD ogółem co do teamu nic nie mam a co do samego serwera uważam że jest fajny ale wszystko no może nie wszystko ale jakąś większą część psuje ten system ulepszeń Pozdrawiam i miłego dnia życzę :)

PS: Ambrozjak z strony teamu powiem wam że jeśli dajecie większe lvl'e na serwerze to nie kilku osobom lecz wszystkim bo nie jest to sprawiedliwe :)

Na serwer nie wbije bo nie ma w nim tego czegoś co ja bym oczekiwał no ale mimo tego wciąż polecam a co do jednego napisu w jednej sygnie to mam pytanie "nowa jakość" (gdzie ona?) :P to tyle

Sory, to nie ja dawałem tylko osoba, która nie będzie miała GM w grze. Wyszło nieporozumienie i to naprawiliśmy :P

Nowa jakość - wszystko co nowe (serwer) ma w jakimś stopniu nową jakość :D

Opublikowano

Skoro tak to wyjaśnione ale powodzenia osobie która w ten sposób to reklamuje, zamiast promować serwer, niszczy go.

Wycofuje słowa skierowane do administracji, powodzenia.

@Nelux.

cytuję: Razem z ekipą wpadniemy, na betę też bym chciał z kolegą (my jutuberzy).

Więcej info na ts3 (teraz czekamy)!

ry9z.jpg

Aj... ty "jutuberze" xD

ypIGkeh.jpg?1

Opublikowano

Jak będą wbijać max bony to wejdę, a tak to to nie mam zamiaru męczyć się żeby zrobić perfect eq na serwerze easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...