Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dopiero poczatek.

W MPC jest podpunkt, że nie można grozić niszczeniem i atakowaniem serwerów. Poszło zgłoszenie, żegnaj konto, idioto.

123

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś człowieku śmieszny jak i ten Gumiś który chce jakoś zabłysnąć w internecie bo w życiu mu to nie wychodzi zresztą Blanciq wcale nie lepszy.

BlanciQ ma 15lat, a Karolina dostała moderatora na forum bo mu pare rzeczy na skype pokazała i dzieciakowi kutas z gaci wyskoczył.

Nikt zabłysnąć nie chce, no chyba, że team tego serwera zgrywaniem cwaniaków.

@up

ja tam nikomu nie grożę, wiem co sie stanie, ja za tym nie stoje, dałem GuMisiowi przelewem 2k żeby wypierdolił ten serwer w kosmos.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

BlanciQ ma 15lat, a Karolina dostała moderatora na forum bo mu pare rzeczy na skype pokazała i dzieciakowi kutas z gaci wyskoczył.

Poza tym, nikt GuMisia nie wynajął.

Mówić sobie możesz, pokaż jakieś dowody, to ktoś zacznie Ci wierzyć. ;)

123

Opublikowano

Cała prawda na temat serwera ^^

Screen wykonany chwile temu ;d

Sprawdźcie sami

pavw.jpg

sajlentsig002.jpg

Szczerze?... Wisi mi czy dostane + czy -

Opublikowano

Cała prawda na temat serwera ^^

Screen wykonany chwile temu ;d

Sprawdźcie sami

pavw.jpg

Serio wierzycie w każde takie coś? Niech dadzą na to dowody..

Trudno było shackować forum, skoro haranś sam je zrobił, na pewno bardzo trudno..

A ten tekst.. Poziom inteligencji wypowiedzi oraz złożenie zdania, przecinki - tragedia.

I wy wierzycie naprawdę, że coś takiego jest prawdą? Pozdrawiam..

123

Opublikowano

@up

ja tam nikomu nie grożę, wiem co sie stanie, ja za tym nie stoje, dałem GuMisiowi przelewem 2k żeby wypierdolił ten serwer w kosmos.

Mnie gówno obchodzi ile on ma lat ważne że na serwerze dało się grać.Na dobra sprawę ja mogę napisać ze Ty kutasa na skype pokazałeś temu Gumisiowi żeby niszczył serwer..

I powiedz jakim trzeba być debilem żeby dać komuś 2 tys za wyjebanie serwera prywatnego metin2 Tak jak napisałem wcześniej rozumiem jak by Cie okradł ale kurwfa usunął Ci konto na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serio wierzycie w każde takie coś? Niech dadzą na to dowody..

Trudno było shackować forum, skoro haranś sam je zrobił, na pewno bardzo trudno..

A ten tekst.. Poziom inteligencji wypowiedzi oraz złożenie zdania, przecinki - tragedia.

I wy wierzycie naprawdę, że coś takiego jest prawdą? Pozdrawiam..

Tak, wierzymy, bo harnas jest rudy xD Haahaha jeblem

Harnas ty rozbujniku xD

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tak, wierzymy, bo harnas jest rudy xD Haahaha jeblem

Harnas ty rozbujniku xD

"hehe", rozmowa na poziomie. Naucz się pierw konwersować, a potem bierz się za fora publiczne i komentowanie czyjejś wypowiedzi.

Jak widać również nie masz dowodu, a więc zatrzymaj swoje zdanie dla siebie, póki takowego nie będzie.

I chociaż tym razem postaraj się zachować pewien poziom wypowiedzi, z góry dziękuję. :)

123

Opublikowano

No serwer fajny ale na krótko.

Btw. jak ktoś ma jakieś dane tego gumisia jakies miejsce zamieszkania czy cos prosze dac znac na pw napewno jakos sie odwdziecze. A i zeby nie bylo chce z nim pogadac bo serwer chcialbym z nim otworzyc. Narazie czesc

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja pierdole ale mam bekę z wszystkich nikt nikomu nie zapłacił ale dobra nic nie będę tu pisał bo za chwilę bana dostanę A V E S T I A

ps. Gumiś kazał przekazać : Gumis aka nixo: 13723193 GG ;)

Opublikowano

Mam mały problem pisze jak chce się zalogować "Serwer nie jest jeszcze otwarty"

O co z tym chodzi?

Opublikowano

Ja pierdole ale mam bekę z wszystkich nikt nikomu nie zapłacił ale dobra nic nie będę tu pisał bo za chwilę bana dostanę A V E S T I A

ps. Gumiś kazał przekazać : Gumis aka nixo: 13723193 GG ;)

Co sie dzieje z serwerem? Aha i po chuj mi jego gg ze tak sie zapytam jak to fikcyjna postac

GaimdKk.jpg

Pomocnik
Opublikowano

dokladnie harnas flourine jak i ich przy du*as fubu zaatakowali serwer, oczywiscie poszla kasa no i jak wiaodmo 15latki na tysiac zloty poleca milo bylo i zegnam all ;)

prezka close please

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...