Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Nie polecam.

Niestety zawiedli na całej linii z niby startami, gdzie każdy się męczył, robił eq a potem jego cały trud w kilka sekund został usuwany i od nowa.

Startów nw ile było. Pierwszy w Środe potem czwartek, piątek i sobota. A chyba w sobote dali bete o ile sie nie myle. Ci co zaczeli grać pierwszy raz w niedziele to sie nie burzyli wg. A Ci co jak debile czekali na ten start od kilku dni niestety jak wiadomo byli wqrwieni, że co chwile coś przekładali.

Cały czas były testy carlos, - nie wiesz? to nie rób plotek.

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam.

Niestety zawiedli na całej linii z niby startami, gdzie każdy się męczył, robił eq a potem jego cały trud w kilka sekund został usuwany i od nowa.

Startów nw ile było. Pierwszy w Środe potem czwartek, piątek i sobota. A chyba w sobote dali bete o ile sie nie myle. Ci co zaczeli grać pierwszy raz w niedziele to sie nie burzyli wg. A Ci co jak debile czekali na ten start od kilku dni niestety jak wiadomo byli wqrwieni, że co chwile coś przekładali.

Gosciu smieszny jestes , meczyles sie z eq na becie i myslales ze teraz bedziesz mial to ? Nie bylo startow tylko bety co chwile.

Opublikowano

Serdecznie zapraszam wszystkich na TS Serwerowy !

TSPL<kropka>EU\

Wszystkich serdecznie zapraszamy na serwer oraz TS :)

Opublikowano

Sam z ciekawosci zagram pobieram juz clienta

PS. dam edita*

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

1 podstawowe pytanie (prosiłbym o odpowiedź kogoś kto się na prawdę orientuje) jest znów problem z C++ jak na pierwszym starcie ? (nie działają mi te wasze sposoby nie wiem dlaczego)

Pomocnik
Opublikowano

1 podstawowe pytanie (prosiłbym o odpowiedź kogoś kto się na prawdę orientuje) jest znów problem z C++ jak na pierwszym starcie ? (nie działają mi te wasze sposoby nie wiem dlaczego)

Zrobiliśmy co mogliśmy, jeżeli nie pomoże, jest poradnik w kliencie na ten error.

Opublikowano

Takiego serwera szukałem! Zobaczymy ile bugów będzie i czy serwer jest pay2win, jak wszystkie tego typu

Opublikowano

Nadal nie usunęli Błogosławieństwa Smoka x200 ze sklepu za PZ?

No to Panowie.. będziemy mieli wspaniałe wojny, gdzie nikt nie padnie, czyli de facto brak wojen i wolnego. ;)

123

Opublikowano

Cały czas były testy carlos, - nie wiesz? to nie rób plotek.

Co ty pier***isz ? Beta była dopiero od dwóch dni zapowiedziana. Wcześniej były officialne starty, a bynajmniej nigdzie nie pisało o becie w srode czwartek i piatek.
1377863814-U611928.png

Opublikowano

Hmm to ja mam rozumieć że te wszystkie starty to tylko były beta testy ? Przecież nikt nie mówił że to są beta testy -.-. Myślę że już nie ma żadnego buga, nie ma lagów i żadnych błędów itp ... Zobaczymy co wyjdzie z tego o 14:00 jak serwer będzie się rozwijał i będzie na nim co najmniej gało z 500 graczy w górę no to może na niego powrócę :).

ddz8gi.png

Opublikowano

Serwer interesujący, odpoczne troche od hardów.

Mam starego klienta i limit, będzie ten patcher?

Opublikowano

Bs dozwolony? :) I czy bony wchodzą full oraz jakie wartości jak kolega wyżej :)

Nie :) jak cie GM przyłapie na bs'ie to masz bana z resztą to dla mnie śmieszne bo i tak mam bardzo dobrego bs'a i tak będę robił eq na bocie :) żadnej pracy się nie boję ... A co do bonusów to chyba bony wchodzą max a z abs'ami trzeba się pomęczyć

ddz8gi.png

Opublikowano

Bs dozwolony? :) I czy bony wchodzą full oraz jakie wartości jak kolega wyżej :)

Bony wchodzą full, a czy BS dozwolony to nie wiem, ale i tak będą korzystać.

Czekamy na start, który jest o 14 !

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Opublikowano

BS jest zabroniony i karany permem.

Tak wgl to zapraszam na TS serwerowy ;D

Serdecznie zapraszam wszystkich na TS Serwerowy !

TSPL<kropka>EU

Wszystkich serdecznie zapraszamy na serwer oraz TS :)

Opublikowano

Dla tych co nie wiedzą, ABS na bronie/magie został zwiększony z 15% na 20% (dla starych graczy, co płakali, że padają na skilla).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Dla tych co nie wiedzą, ABS na bronie/magie został zwiększony z 15% na 20% (dla starych graczy, co płakali, że padają na skilla).

Dokładnie + HP zostało zwiększone z 10k do 15k, a KD witalności dodaje teraz 30k hp

Z całym eq można osiągnąć 250k hp.

1373443667-U470250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...