Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nbsp;

Warto tutaj zagrać?

Mogę Ci okreslić ten serwer jednym słowem: gówno, dwoma: Totalne gówno, trzema: NIE WARTO GRAĆ!

d527743595.png

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

syf..

:)

Serwer fajnie zrobiony ale co tylko jak już się loguje do gry wypierdala mnie jakiś ??? ? ??????? ???????

lub C++

nie wiem jak robiliscie ten serwer ale na pewno byliście w stanie nietrzeźwym

Opublikowano

Mi wszystko działa, fajnie sie gra. Śmiesznie :D

ALE... nadal nie przychodzi do mnie kod aktywacyjny z forum. Czy administrator mógłby aktywować mi konto ?

Nick: Jacob

Dzięki z góry i serwer polecam !

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie czuję tego serwera . Za dużo broni i jeszcze inne bony w każdym no jak zobaczyłem ze bony na klasy są w broniach to się załamałem .

Co innego gdyby było tyle broni ale każde takie same bony . :3 ...

Ja na serwerze nie pogram .

Ale życzę powodzenia :)

Pomocnik
Opublikowano

W przeciągu kilku dni planujemy wraz z Blancikiem, stworzenie kilku dungeonów , za które będziemy dostawać cenne nagrody! :)

Opublikowano

W przeciągu kilku dni planujemy wraz z Blancikiem, stworzenie kilku dungeonów , za które będziemy dostawać cenne nagrody! :)

Pfff. Wyliż mu dupe bo podobno pisze takie zajebiste questy a dziura w runach z MPC została :|

PS. Jak tam xnyga stoi ?

Jednym słowem nie polecam.Syf kiła i mogiła.

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dostałem bana za to że za szybko nabiłem lv spędzając calą noc na arenie badz w m1. Admini to 15 latkowie.

:)

Opublikowano

Server nie polecam tak jak bylo jest i teraz albo zostaniesz polaczony z serverem albo client wypierd** prezka 8/10 server 0/10 :)

Opublikowano

3dni <niby officjal>po 4 dniu gracze stwierdzili na sb żeby dali to jako bete a potem wystartowali z oficjalem...!Serwera po prostu nie polecam...Zwykłe gówno...DMG jest za mały+shamn ma w chyj za duże DMG...,bony 6/7 1sztuka za 750 pz..Za dużo broni/zbroji....był OX serwer off na pare min lub h chyj wie,Kostiumy/fryzy nadal nie naprawione,niektórzy dostają niesłusznie bany:>

gdyby administracja była ogarnięta serwer byłby po prostu zaj3bisty;)

Serwera nie POLECEAM!

2075log.jpg

Pomocnik
Opublikowano

Na przyszłość zalecam czytać forum, a nie pisać ze serwer off nie wiadomo z jakiego powodu, co do innych, nie zmuszam grać, a negatywne komentarze za bany darujcie sobie.

Opublikowano

Na przyszłość zalecam czytać forum, a nie pisać ze serwer off nie wiadomo z jakiego powodu, co do innych, nie zmuszam grać, a negatywne komentarze za bany darujcie sobie.

a wojny naprawiles juz ?

Opublikowano

Serwera nie polecam dzieci na nim grają i dzieci są administratorami poprostu żenada Ten serwer to GÓWNO!

Wkur**ają tylko takie wypowiedzi nie znasz ludzi a od dzieci wyzywasz no i kto tu wychodzi na szczyla ;3

co do serwera to nie jest taki zły większość negatywnych komentarzy to pewnie przez bany za multi konta, serwer polecam trochę laguje "co jakiś czas" ale da się grać jak się ogarnie bronie oraz zbroje i wymyśli build który będzie odpowiadał do rodzaju walki to jest się nie do zabicia oczywiście jestem tego samego zdania co większość, że 750pz za 6/7 bon to lekka przesada i się nie dziwie że ludzie robią multi konta ;) pozdrawiam Tauriel ;P

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Brzmi ciekawie ale nie zagram, negatywne komentarze mnie odstraszają i pewnie zaczynając grę nie będzie można nawet ruszyć się z koła bo zaraz jakiś max lvl wyjdzie żeby Cię walnąć i nabić sobie te PZ..

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Tak..kupiłem dwa Vipy i dostałem bana za ubijanie drugiej postaci...a ja się pytam kto wcześniej napisał lub poinfarmował, że za to ban jest ?? Wiedzie co, żenda moim zdaniem...wydałem 60zł i dostałem bana aby tylko kase zdobyć...

Opublikowano

Tak..kupiłem dwa Vipy i dostałem bana za ubijanie drugiej postaci...a ja się pytam kto wcześniej napisał lub poinfarmował, że za to ban jest ?? Wiedzie co, żenda moim zdaniem...wydałem 60zł i dostałem bana aby tylko kase zdobyć...

3.4 WBIJANIE POZIOMÓW NA DWÓCH KONTACH JEST ZABRONIONE! I BĘDZIE KARANE BANEM STAŁYM!

Zdobywane doświadczenie oraz punkty zabić za zabijanie multikont jest równonznaczne z banem permamentnym.

skorzystalem z umiejetnosci czytania i znalazlem 2 punkty w regulaminie ktorych ty nie mogles po drugie na becie krazyly wiesci ze to karalne

placzcie dalej za bany poprawiacie humor :D

tez dostalem bana bo robilem to samo i nie placze bo wiem ze jestem winny w przeciwienstwie do was

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...