Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W 6/7 bonie wchodzi dodatkowo 20k HP (wcześniej było to 5k)

6/7 bon jest za 750pz jedna sztuka (10Pz to 1 kill, dodatkowo dostajemy bonusy w PZ, za wyznaczoną ilość zabójstw).

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start o 14:30 - info z TSa...

Podobno wcześniej nie dadzą rady.

szkoda tylko ze na stronie nie zamiescili info. Zresztą takie obsuwy to norma z tego co widze.

Opublikowano

Serwer na prawdę polecam ..:D .Grałem na pierwszych jego dniach.Były lagi,ale teraz na officialu raczej nie bd..Bo wczoraj na becie mało co były ;)..Hehe..Więc polecam :D !

Opublikowano

Co ty pier***isz ? Beta była dopiero od dwóch dni zapowiedziana. Wcześniej były officialne starty, a bynajmniej nigdzie nie pisało o becie w srode czwartek i piatek.

Jakie officialne starty? Poco pierdzielisz takie plotki?

Opublikowano

wbiłem zobaczyłem i nie pogram. Neo biegaja po miescie na wolnym leja co sie da w sumie caly czas leze i nie moge sie podniesc. range mozna zmienic u npc wiec robia co chca. serwer dla sflustrowanych pryszczakow, i oby tacy tam zostali na innych bedzie spokuj. Powodzonka

Opublikowano

wbiłem zobaczyłem i nie pogram. Neo biegaja po miescie na wolnym leja co sie da w sumie caly czas leze i nie moge sie podniesc. range mozna zmienic u npc wiec robia co chca. serwer dla sflustrowanych pryszczakow, i oby tacy tam zostali na innych bedzie spokuj. Powodzonka

Po tym jak piszesz stwierdzam, że ty jesteś sfrustrowanym pryszczakiem ;). Jest to serwer pvp więc jeśli spodziewałeś się czegoś innego to jesteś idiotą ;).

@Top serwer bardzo fajny jeśli ktoś ogarnia ;)

Opublikowano

I co dalej jest off ? -.-

Hahah, 500 typa ?

Niezle podkrecony licznik, pewnie o jakies 300/400

Na 1 starcie bylo max 150 osob xD

Zazdrość cie łapię tyle powiem :)

Kolega ma starego clienta i mu dziala..

Niemożliwe, żeby gra działała trzeba pobrać nowego clienta i spatchować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...