Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie pierdol mi głupot że bana dostałem. Wczoraj zagrałem ok. 23 do 3 w noc także wiem co miałem i siedziałem w m1 eq robiłem.

Zrobiłem eq i jakieś typy na wolnym latali to ja z nimi w taniec i jakoś nazbierałem pare pz.

A poza tym inteligencie jak mogłem expic na noob kontach skoro miałem 200lv ?

Dziś wbijam 1lv i zbroja na 1lv.

Pierdolisz 3 po 3 a już wczoraj dużo graczy pisało że stracili eq. Nie grając od 3:00 po 6h czyli o 9 wbijam i jest tak jak pisałem.

Serwer zapowiadal sie git pvp a wyszła kaszana bo admini wgl nie ogarniają.

Połowa graczy już uciekła a następna połowa już się do tego szykuje takie moje zdanie.

Dostałeś bana za multi :)

Nie polecam serwera. Dostałem bana za to że za szybko nabiłem lv spędzając calą noc na arenie badz w m1. Admini to 15 latkowie.

Tak, ale expiłeś mając zalogowane dwie postacie :)

3dni <niby officjal>po 4 dniu gracze stwierdzili na sb żeby dali to jako bete a potem wystartowali z oficjalem...!Serwera po prostu nie polecam...Zwykłe gówno...DMG jest za mały+shamn ma w chyj za duże DMG...,bony 6/7 1sztuka za 750 pz..Za dużo broni/zbroji....był OX serwer off na pare min lub h chyj wie,Kostiumy/fryzy nadal nie naprawione,niektórzy dostają niesłusznie bany:>

gdyby administracja była ogarnięta serwer byłby po prostu zaj3bisty;)

Serwera nie POLECEAM!

Jak niesłuszne? Expienie na obu kontach jest karalne permem.

Serwera nie polecam dzieci na nim grają i dzieci są administratorami poprostu żenada Ten serwer to GÓWNO!

Tak, dziękujemy panu za oszustwo na naszym serwerze...Dostałeś bana, to mógł byś przyjąć to ze spokojem, a nie pisać negatywne komentarze na temat serwera.

Tak..kupiłem dwa Vipy i dostałem bana za ubijanie drugiej postaci...a ja się pytam kto wcześniej napisał lub poinfarmował, że za to ban jest ?? Wiedzie co, żenda moim zdaniem...wydałem 60zł i dostałem bana aby tylko kase zdobyć...

Polecam czytać regulamin gry ,a a vip nie zwalnia cię z regulaminu gry.

Dlaczego gdy się loguje cały czas mam " Błąd połączenia z serwerem "?

Nawet autopatchera odpaliłem i nic T_T

Jest nowy client.....

Opublikowano

a co jest jak ciagle mnie wywala i jest error C ++ co tam zrobic wcale nie daje sie grac

Nie moge stwarzyc postaci -,- pisze " musisz wybrac wyglad swojej postaci -,- WTF? :O

masz przy zdjeciu 2 mozliwosci strojow zobacz pod miniaturka zdjecia

Pomocnik
Opublikowano

A ja jak wchodze na kilka sekund zlagowywuje mnie i muszę wyłączyć metka :P

jest jakas rada na to :P ?

To chyba nie nasza wina, tylko komputera, a co konkretnie się dzieje to pomogę.

Opublikowano

Mam błąd na tym serwerze mianowicie granie bo wywala ciągle ten błąd a mam pozainstalowane all mam w7 32bitowy system X

bcdedit /set IncreaseUserVA 2800 ----- Windows Vista,7,8 odpalałem jako Administrator i pisało ze powiedziono ale dalej nie pomogło :

a o to SS

http://iv.pl/viewer.php?file=31578479593656890005.jpg
Opublikowano

A ja jak wchodze na kilka sekund zlagowywuje mnie i muszę wyłączyć metka :P

jest jakas rada na to :P ?

Też tak mam, bug jest taki że jak wciskam W albo S to sie laguje client i musze restartować,grać sie nie da.

Jak wciskam A albo D jest ok mogę na boki chodzić ale do przodu i w tył nie moge

Opublikowano

Cj jezeli jestes administratorem to chuja wiesz. Nawet nie potrafisz pomoc gracza.. Jesli ktos ma problem z wylaczaniem sie metina itd. niech wejdzie na forum w poradniki. Jest do pobrania latka ktora wam pomoze ;)

Opublikowano

a czy sp3 lub sp2 potrzebne do zainstalowania na systemie w7 ? do tego metina by grać ?O

Odpisze , ktoś :) ?

Ja mam sp1 i all git działa :]

Opublikowano

Jakiś przychlast Gumis chuj wie kto to jest razem ze swoim przyjacielem (wiadomo o co chodzi) zreszta jednym zaczeli hackowac forum jak i serwer

Forum usunąłem bo mi blancik idiota konto na nim usunął, no cóż...

Niech sobie forum sami stawiaja a na przyszłość maja nauczke, że ze mną sie nie zaczyna jeżeli chodzi o takie sprawy.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Takie sprawy zalatwiaj poza komputerem a nie teraz bedzie toczyc wojne przez internet ja prd...Gorzej niż dzieci.Teraz za wasza głupote gracze beda obrywac.Rozumiem jak by Cie okradl ale konto usunal no czlowieku prosze Cie zreszta Ty nawet nie brales kompletnie udzialu w zyciu serwera i pewnie jeszcze chciales aby tobie jakas kasa wpadala.I jeszcze zsylasz jakiegos przychlasta na serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

znowu ten gumiś? w wakacje manessa teraz to? co on mysli ze jest jakis zajebisty czy co? w realu na lepa pzdr

Opublikowano

Takie sprawy zalatwiaj poza komputerem a nie teraz bedzie toczyc wojne przez internet ja prd...Gorzej niż dzieci.Teraz za wasza głupote gracze beda obrywac.Rozumiem jak by Cie okradl ale konto usunal no czlowieku prosze Cie zreszta Ty nawet nie brales kompletnie udzialu w zyciu serwera i pewnie jeszcze chciales aby tobie jakas kasa wpadala.I jeszcze zsylasz jakiegos przychlasta na serwer

Całe forum stworzyłem od zera jakbyś nie wiedział, kasy za to nie brałem, jedynie za grafike. Także, należało im się. Miałem wprowadzać na forum rzeczy, których nikt jeszcze nie widział, związanych z serwerem oczywiscie. Ale cóż, skoro blancik poszedł tokiem myslenia napalonego 15latka, to tak wyszło..

Dzieciak nauczy się, że są równi i równiejsi.

Dodatkowo, pamietacie te lagi? Mój znajomy oferował im POMOC za darmo, to się bali o durny quest z neta. A tak by mieli sprawny serwer, no ale woleli zostawic jeden quest i zwyzwac technika, to maja nauczke

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Ale na jakiego chu ja zsyłasz jakiegoś pajaca na serwer trzeba było usunąć forum i chu j to nie bo trzeba jeszcze coś odjebać.

To dopiero poczatek.

l8jIhdD.png

FORGEJM PAŁER

Opublikowano

Jesteś człowieku śmieszny jak i ten Gumiś który chce jakoś zabłysnąć w internecie bo w życiu mu to nie wychodzi zresztą Blanciq wcale nie lepszy.Teraz będziesz kazał temu pajacowi włączać serwer i wyłączać?Zresztą sobie samemu pogratuluj wchodzisz w interes z ludźmi których w ogóle nie znasz.A to 71 w nicku to rozumiem twoje IQ.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...