Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Death.pl [DEDYK][4FUN-PVP][Official]

CJ-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Nie zmuszamy do pobierania, wystąpiły komplikacje z patcherem z czego wynikła taka sytuacja. Na chwilę obecną nie ma.

Opublikowano

Dlaczego serwer off?

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

Niewiadomo kiedy je przywrócą ?

on pisze bzdury zadne logowanie nie padlo tylko narazie server zostal wylaczony

Pomocnik
Opublikowano

Informacje o przerwach technicznych jest dostępne na forum. Aktualnie trwa przerwa, żadne "logowanie padło" Proszę czytać forum i newsy.

Opublikowano

Serwer mi się nie podoba. Ogromne hity u szamana nawet przy abs, dagger właściwie bez skilli, sura podobnie. Do dyspozycji tylko m1 i arena. Jedni latają na wolnym, drudzy ich wyzywają. 93 osoby zbanowane, bo expili na multikontach. Za bs nikt nie banuje, chociaż podono grozi to permem. Jakieś dzieciaki na sb piszczą "Gdzie można wysłać ss, bo chcę kogoś zbanować plissss" :)

Do zalet serwera należy na pewno duża ilość zbroi i broni do wyboru i chyba tylko tyle. Poza tym niestety nuda, taki Hammer dla ubogich :) Odpuszczam sobie.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Co się dzieje z serwerem ?

Przerwa techniczna miała być od 21:30 do 22:00 a tu nadal off.

Ps.Na serwerze dalej występują lagi czy już da się normalnie grać?

mojasygnan.png

Opublikowano

Warto pobierać clienta i zagrać ?

Wiem, że pierwszy ich start do fail.

A jak teraz?

Warto. Eq perf zrobisz w 5 minut.

Co się dzieje z serwerem ?

Przerwa techniczna miała być od 21:30 do 22:00 a tu nadal off.

Ps.Na serwerze dalej występują lagi czy już da się normalnie grać?

Teraz też są lagi ale mniejsze da rade gac.

Opublikowano

Jak dla mnie serwer to dno... robiłem eq z 10 razy ponieważ były tzw. "cofki" ...

Jedna lub dwie cofki to bym zrozumiał, ale nie cofka co pół godziny no bez jaj ludzie.

Ledwo co skończyłem robić 4 zestawy eq (klasowe) + eq wojenne, a tu kick , zaraz sie loguje patrze a tu brak eq i to tak z 10 razy.

Kolejna rzecz to te punkty PZ, można kupić 10 totemów a cena jednego to 800PZ, 10x800=8000PZ, za kazdego fraga otrzymujemy tylko 10PZ, wiec zeby kupic jeden Totem musisz zabić 80 graczy a nie mówie już ile graczy musisz zabić żeby kupić 10 takich totemow.... kolejna rzecz to 6/7b za cene 750PZ, w eq mamy 8 przedmiotów a liczmy że mamy co najmniej dwa zestawy EQ, czyli 6/7b= 750PZ, 750x2 (jeden item dwa razy 6/7) 1500 x 8 (przedmiotów na sobie) 12000PZ x 2 = 24000PZ, kolejna rzecz to Skill zabójcy który daje co lv 2% silny na ludzi a maksymalny poziom tej umiejetnosci wynosi 40, dostepne są też księgi po 800PZ czyli 800PZ x 40= 32000PZ. Okej więc jak dodam wszystko:

10 Totemów = 8000PZ

2 zestawy eq full 6/7b = 24000PZ

40 Ksiąg zabójcy = 32000PZ

= 62000PZ = 6.200 fragów

Więc powodzenia w zabijaniu 6200 osób, musiałbym chyba napierdolić z 15 multikont i je zabijać cały dzień ;d

Podsumowując odradzam gre na tym śmiesznym i całkiem nieprzemyślanym serwerze.

sajlentsig002.jpg

Szczerze?... Wisi mi czy dostane + czy -

Pomocnik
Opublikowano

Przerwa trwała trochę dłużej, lecz wszystko co stało pomyśle zakończone, przepraszamy za spóźnienie.

Edit:

Co do pytań o lagi, nie ma już, zostało to usunięte :)

Opublikowano

Serwera nie polecam.Co chwile cofki,offy.

Wczoraj mialem sure 200lv okolo 500pz juz eq wojenne i klasowe na każdą klase.

Dziś wbijam 1lv sama zbroja na 1lv,0yang,0pż.

Pomysł na serwer nawet,nawet ale administracja i jej stopień zaawansowania już nie bardzo.

Jeżeli nie chcecie tracić nerwów ani zdrowia nie polecam nawet grac tutaj.

mojasygnan.png

Opublikowano

Serwera nie polecam.Co chwile cofki,offy.

Wczoraj mialem sure 200lv okolo 500pz juz eq wojenne i klasowe na każdą klase.

Dziś wbijam 1lv sama zbroja na 1lv,0yang,0pż.

Pomysł na serwer nawet,nawet ale administracja i jej stopień zaawansowania już nie bardzo.

Jeżeli nie chcecie tracić nerwów ani zdrowia nie polecam nawet grac tutaj.

Były cofki bo były problemy od wczoraj czyli Oficjalnego już startu nie ma żadnych cofek i nie będzie.

Co do lvl postaci i to że masz 1 lvl itp nie możliwe jedyne co to mogłeś dostać bana lub wyzerowanie wszystkiego za expienie siebie na swojej postaci co jest zabronione.

Na serwerze nie ma już bugów a jeśli jakiś się pojawi jest od razu usuwany.

Pojawiają się nowe aktualizacje i wiele jeszcze mają w planach więc jak najbardziej polecam!

Każdy może zaliczyć wpadkę na początku zwłaszcza gdzy jest to pierwszy serwer tych osób tak ale chybe nie należy ich za to od razu skreślać teraz fajnie się gra i jak najbardziej polecam i zapraszam!

P.s Hity szamana nie są w cale takie dużo sam w eq wojennym dostaje około. 5-8k hity grając Wp inne klasy mają podobnie wiec nie rozumiem jak mogłes dostawać takie hity..

Opublikowano

Były cofki bo były problemy od wczoraj czyli Oficjalnego już startu nie ma żadnych cofek i nie będzie.

Co do lvl postaci i to że masz 1 lvl itp nie możliwe jedyne co to mogłeś dostać bana lub wyzerowanie wszystkiego za expienie siebie na swojej postaci co jest zabronione.

Na serwerze nie ma już bugów a jeśli jakiś się pojawi jest od razu usuwany.

Pojawiają się nowe aktualizacje i wiele jeszcze mają w planach więc jak najbardziej polecam!

Każdy może zaliczyć wpadkę na początku zwłaszcza gdzy jest to pierwszy serwer tych osób tak ale chybe nie należy ich za to od razu skreślać teraz fajnie się gra i jak najbardziej polecam i zapraszam!

P.s Hity szamana nie są w cale takie dużo sam w eq wojennym dostaje około. 5-8k hity grając Wp inne klasy mają podobnie wiec nie rozumiem jak mogłes dostawać takie hity..

Nie pierdol mi głupot że bana dostałem. Wczoraj zagrałem ok. 23 do 3 w noc także wiem co miałem i siedziałem w m1 eq robiłem.

Zrobiłem eq i jakieś typy na wolnym latali to ja z nimi w taniec i jakoś nazbierałem pare pz.

A poza tym inteligencie jak mogłem expic na noob kontach skoro miałem 200lv ?

Dziś wbijam 1lv i zbroja na 1lv.

Pierdolisz 3 po 3 a już wczoraj dużo graczy pisało że stracili eq. Nie grając od 3:00 po 6h czyli o 9 wbijam i jest tak jak pisałem.

Serwer zapowiadal sie git pvp a wyszła kaszana bo admini wgl nie ogarniają.

Połowa graczy już uciekła a następna połowa już się do tego szykuje takie moje zdanie.

mojasygnan.png

Opublikowano

@up.... 70% graczy odeszło z tego zawszonego serwera i popieram ich decyzję ;)

sajlentsig002.jpg

Szczerze?... Wisi mi czy dostane + czy -

Opublikowano

Nadal przy słuchaniu radia nie można pisać na PW i czacie?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...