Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HappyMu Exp:2000 Drop:60

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak jestescie za tym ? :D my sie wyrobimy z ustawieniami do testów na spokojnie tylko musze znać wasze zdanie :)

i własnie wybiło 100 postów pod tym tematem dziekuje wam :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czyli rozumiem pasuje wam ta wersja :D

Opublikowano

Przepraszam was wiem że czekaliście na serwer ale własnie dostałem e-maila od dostawcy internetu że przez najblizsze 10-15 dni nie bedzie internetu bo jakiś maja problem ;/

jak bym miał trochę oszczednosci to bym postawił na vps'ie już dziś ale niestety nie ma środków chwilowo więc chwilowo nie serwer nie ruszy przykro mi a wiezcie mi że ja chciałem tez żeby wystartował już 0 10:30 przepraszam was jeszcze raz jak tylko włączą mi internet postaram sie oszczedzic przez ten czas i wykupie dedyka i testy beda na dedyku oraz start :)

Mam nadzieje ze zrozumiecie pliki oczywiscie bede mial na kompie i beda czekaly przepraszam was wiem jak na to czekaliscie

Opublikowano

1.04h hmm s3ep1 może wyjść też całkiem fajnie

Stara zapomniana wersja seasonu3 :) Jeżeli znajdziesz bezbugowe pliki to stawiaj.

Jeżeli chcesz stawiać na 1.02k to wiedz, że musisz bardzo dobrze ustawić drop itemów z wypadajek, ponieważ jest to dość uboga wersja, która nie posiada "prawie" żadnych eventów (Np. Nightmare jak na 1.02c), żeby graczom nie nudziła się gra.

Opublikowano

oczywiście ja na komputerze ustawiam pliki 1.04h ale nawet nie ma jak ich sprawdzić a tego posta pisze z telefonu :) oczywiście jak wróci mi net do normalnego uzytkowania to serwer ruszy nie martwcie się :) ja nie odpuszczę i serwer będzie stał :)

Opublikowano

proszę nie uswać tego tematu ponieważ będę cały czas pisał co się dzieje co zrobiłem co udało mi się zrobić :) wiec temat nie idzie RIP :0

Opublikowano

Witam dowiedziałem się bo dziś dzwoniłem do dostawcy internetu i dowiedziałem się że przez jakiś czas nawet nie wiem jaki czas nie bede mial neta wiec musimy sie uzbroic w cierpliwosc

Opublikowano

Ja ci radze szybko ogarnąć kase na vps'a bo choćbyś nie chciał zarobić na tym servie to i tak szybko wyjdziesz na prostą :)

Opublikowano

no bo taki MPC dziecko IS kupi itemy lub vipa ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano

Witam niestety nadal nie mama neta na kompie ,a co do ceny vipa to myśleliśmy o 35zł za miesiąc ale 30 zł też może być a co do VPs'a powoli kasa się zbiera ale też musimy znalesc takiego gdzie nas nie zawiodą i będzie ogólnie dobra maszyna :D bo kasy nie wydam na jakieś gówno to na tyle z mojej strony

Opublikowano

cały czas czekam nawet nie wiesz jak już bym chciał mieć neta , a teraz zostałem bez neta i nie wiem własnie na jak długo dzwonie do nich ale mówia że maja jakis problem ;/ więc nie wiem naprawde kiedy bede go miał

Opublikowano

Szkoda że jeszcze nie wystartował

Nawet nie wiesz jak bym chciał aby serwer już było Online no ale to nie moja wina ze maja problemy z interentem cała linia odemnie z osiedla nie ma neta wiec nie wiem ile to potrwa

Opublikowano

A ile placisz za obecnego ? Może zmień na netie 100mb/s = 60zł 3miechy za 1zl ruter za 1zl a montarz za free :) lub UPC lepsze od neti ale drozsze i trzeba placic za montarz i ruter :p Oba dostawcy maja bardzo szybki

Ale gdybym ja mial wybierac pomiedzy Netia a UPC to bralbym UPC zadnych problemow z laczem dobry kontak maksymalna predkosc neta :D

Opublikowano

ja płacę 60 zł miesięcznie i jest dosyć szybki ale zaczyna mnie to denerwowac i chyba bede zmieniał na inna ale poczekam zoabcze a jak nadal nie bedzie wiadomo to zmieniam jak mówisz :D

Opublikowano

UPC jest ciekawa ofertą ale poczekam zobaczę co się będzie działo z tym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...