Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HappyMu Exp:2000 Drop:60

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naprawde teraz się poszukuje takich serwerów. Jak będą staty zostawać to to nie będzie miało sensu przy expie 2000 :) a przy resie statow i gr na 100rr bedzie mniej wiecej jakis balans postaci. Moim zdaniem bardzo duzo plusow. Przemyśl to ;> Nie stawiaj kolejnego gówna które zaraz upadnie.

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LamoK exp:2000 + drop 45% + wersja 1.02C + staty za rr 450/500 pkt to chyba marzenie ogrnomnej liczby osób grających w Mu :) Polecam ci te ustawienia i niecierpliwie czekam na start serva. Tylko zróbcie beta testy przez 3-7 dni żeby potem nie było xD

Ja bym na Twoim miejscu otworzył beta testy na swoim kompie a start na dedyku.

tak jak wyżej, zostańmy przy resecie statów, 150rr GR, za każdego GR 5k pkt do rozdania i takby można było wbijać maxy, co by troche zajęło, a nie miesiąc fo sety i staty.... drop jeszcze tak do 30% bym zmniejszył, żeby była jakaś rywalizacja i nie było zapierdolonych spotów w itemach... oby się udało :)

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Patrząc po Twojej wypowiedzi to "podupcony" możesz być tylko Ty...

Proszę bardzo, pierwszy lepszy serwer

http://soulmu.pl/

Popraw swoje szukanie lepiej...

@Admin

Admin przemyśl te staty kasowane, jeżeli chcesz mieć wysoką ilość ONLINE.

Lol^ a Ty koleś nie umiesz czytac bo jak SoulMU jest serverem z expem pod max to ja jestem Jesicca Sutta ^^

P.S wole byc podupcony niz nie umiec czytac :)

Opublikowano

Moje propozycje to :

- Utworzenie servera vip ( Server musi się z czegoś utrzymywać) Tylko bez żadnego Web Shopu jedynie vip i dobro wolna wpłata na rzecz servera. Server vip Exp: 2300/Drop: 55% przy założeniu że normalny sub 2000/45%

- Zrobienie 3 dniowych beta testów, wybrac 10 betatesterów. W nagrode dla nich 3 dniowy dostęp do servera VIP ( Jeśli tylko spełniom w pełni swoją funkcje) :). Myśle że to nie za dużo nie za mało. 3 dni testów to może mało ale przy 10 graczach którzy bd się starac o nagrode pujdzie znakomicie.

- Bez żadnego Bless Buga, niski drop=chęc zdobycia czegoś nowego i ulepszenie tego, a nie 2 dni i dobry secik :).

-Podkręcenie Goldenów. Myśle że jak gracze będą im dawać rade od 25-30 resa będzie git :)

-100rr=Gr=?

150rr GR, za każdego GR 5k pkt do rozdania i takby można było wbijać maxy, co by troche zajęło

To jest bardzo dobry pomysł lecz nie 150rr=Gr tylko standardowo stówka :)

Wyczerpałem pomysły na idealny server ^ ^ (Jak dla mnie)

Wypowiadajcie się co wy na to, może przejdzie xD

Opublikowano

Słuchajcie co do stat to postanowiliśmy tak 150rr żeby zrobić GR staty kasowane wielu osobom się to może nie podobać ale tak postanowiliśmy i już :)

co do Subserwerow to będzie 3 :)

PVP Exp:2000 drop:45 %

Non-PVP Exp:2000 Drop:45%

Vip Exp:2500 Drop:55%

Co do beta testów to zostaną one otwarte na kompie i będą trwały 3 dni ale za nim otworzymy testy to musimy kilka dni poczekać ponieważ ja muszę wyjechać na 3-4 dni

i nie będzie możliwości aby inny admin otworzył BETA TESTY U SIEBIE

więc musicie poczekać z BETA TESTAMI jeszcze bardzo mi przykro ale też mam inne sprawy pozdrawiam i mam nadzieje że rozumiecie :D

INFORMACJE BĘDĄ PODAWANE TUTAJ :)

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Więc tak jeśli chodzi o goldeny to od 35rr spokojnie będziecie dawać rade :P

a jeśli chodzi o testerów to wynagrodzenie dla nich będzie takie że na tydzień dostanie dostęp do Vip'a no chyba że wpadnie mi coś innego do głowy :D

jeśli chodzi o serwer to zmienia nazwę z HappyMu na LossofChaos

Opublikowano

Łapcie link do Strony Serwera tam też się będą pojawiały Informacje dotyczące Serwera :)

http://lossofchaos.xn.pl/

Opublikowano

Więc tak jeśli chodzi o goldeny to od 35rr spokojnie będziecie dawać rade :P

a jeśli chodzi o testerów to wynagrodzenie dla nich będzie takie że na tydzień dostanie dostęp do Vip'a no chyba że wpadnie mi coś innego do głowy :D

jeśli chodzi o serwer to zmienia nazwę z HappyMu na LossofChaos

No to git. Widze że moja propozycja przypadła wam do gustu :). Co do nowej nazwy całkiem fajna. Odrazu chcę się zgłościc na testera :)

Na www widnieje info że za Gr będzie item fo. A czy 5 k Ponitów też będzie ?

I chciałbym się dowiedziec czy będzie rekrutacja na GM'ów czy już macie wybranych.

Opublikowano

Już padło ?

Nic nie padło :P

No to git. Widze że moja propozycja przypadła wam do gustu :). Co do nowej nazwy całkiem fajna. Odrazu chcę się zgłościc na testera :)

Na www widnieje info że za Gr będzie item fo. A czy 5 k Ponitów też będzie ?

I chciałbym się dowiedziec czy będzie rekrutacja na GM'ów czy już macie wybranych.

co do Gr ustaliliśmy że będzie się dostawać 1 item Fo co do tych punktów nie będziemy ich na razie wprowadzać :)

a Rekrutacja na stanowisko GM'a chwilowo jest Off

Opublikowano

co do Subserwerow to będzie 3 :)

PVP Exp:2000 drop:45 %

Non-PVP Exp:2000 Drop:45%

Vip Exp:2500 Drop:55%

usuńcie ten sub non-pvp, lepiej żeby sam PVP był, i tam może exp na vipie do 2250? ;>

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Bardzo się cieszymy że jesteście zainteresowani ale jeszcze trochę musicie poczekać na testy ponieważ dziś o godzinie 14:30 wyjeżdżam i wracam za 4-5 dni

dopiero jak wrócę odpalę beta testy

z głębi duszy jest nam przykro że wcześniej nie będzie tych testów ale są ważniejsze sprawy w życiu niż tylko gry mam nadzieję że wszyscy to rozumieją :)

Jeszcze raz przepraszam :(

Opublikowano

Witam was zaszła zmiana planów tzn zmiana wersji serwera zmieniamy z 1.02c na 1.02K ponieważ chcemy zrobic serwer na podstawie LukeMu z naszymi ustawieniami

wiem że wersja ma dużo bugów ale damy jakoś rade :D mam nadzieje że nie będziecie zdenerwowani :) ustawienia zostaja te same :) tylko zmiana wersji

Opublikowano

Serwer wygląda spoko, z chęcia pograłbym bez spotów na arenie, a z użyciem BC, DS do expienia, szkoda ze staty się kasują, ale to wasza decyzja. Fajnie by było grać bez webshopa, ale rozumiem, że serw musi się utrzymywać. Czekam na serwer, liczę na miłą atmosferę i dużo ludzi. Powodzenia!

Opublikowano

Witam was zaszła zmiana planów tzn zmiana wersji serwera zmieniamy z 1.02c na 1.02K ponieważ chcemy zrobic serwer na podstawie LukeMu z naszymi ustawieniami

wiem że wersja ma dużo bugów ale damy jakoś rade :D mam nadzieje że nie będziecie zdenerwowani :) ustawienia zostaja te same :) tylko zmiana wersji

wersja jak najbardziej spoko, wystarczy dorwać dobre pliki i Bugów nie będzie w ogóle. Różnica jest taka że nie będzie kanturu, 1-2 eventów.

PS. kiedy wracasz ?

@down

szkoda, 1.02k to bardzo fajna wersja. ale jak zostajecie przy 1.02c to mam nadzieje, że start będzie przyspieszony.

Opublikowano

Witam was WB nie będzie bo nie jestem za tym aby to wprowadzać na serwer

Wraca w piątek wieczorkiem :)

Jeśli chodzi o wersje serwera to nie będzie zmieniana na 1.02K zostajemy na 1.02c wiem że powiecie że jestesmy nie zdecydowani ale pliczki 1.02c już mam gotowe jeszcze je troche podrasuje i będzie można odpalić Beta testy :)

Przepraszam że tak zmieniamy zdanie ale chciałem zobaczyć czy mimo iż zmieniliśmy wersje serwera czy nadal będzie duża ilość osób zainteresowanych :)

i to mnie ucieszyło że nadal jest taka duża ilość

Więc zostajemy przy 1.02c

Jeszcze raz przepraszam :)

Opublikowano

Witam was WB nie będzie bo nie jestem za tym aby to wprowadzać na serwer

Wraca w piątek wieczorkiem :)

Jeśli chodzi o wersje serwera to nie będzie zmieniana na 1.02K zostajemy na 1.02c wiem że powiecie że jestesmy nie zdecydowani ale pliczki 1.02c już mam gotowe jeszcze je troche podrasuje i będzie można odpalić Beta testy :)

Przepraszam że tak zmieniamy zdanie ale chciałem zobaczyć czy mimo iż zmieniliśmy wersje serwera czy nadal będzie duża ilość osób zainteresowanych :)

i to mnie ucieszyło że nadal jest taka duża ilość

Więc zostajemy przy 1.02c

Jeszcze raz przepraszam :)

No to wszystko na propsie :) Wkońcu zapowiada się coś porządnego :D Polecam ci wstawić zapowiedź na inne fora publikacyjne mu online. Nie podam ich ponieważ tutaj nie można ale bez problemu znajdziesz :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...