Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HappyMu Exp:2000 Drop:60

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałbym się zapytać czy dużo osób by było zainteresowanych grać na prywatnym serwerze MuOnline ??

jeśli tak to czy takie ustawienia wam by pasowały ?

więc zacznijmy

Godziny działania serwera : 12/7 lub 16/7 to jeszcze ustalimy

Strona:Podam już niebawem bo trwają właśnie pracę nad stroną :)

Wersja serwera 1.02C

Ustawienia Serwera:

~ Website : Coming soon...
~ Version: 1.02C
Max online: 70
~ Experience: 2000 lub (MAX)
~ Item drop: 60% lub (MAX)
~ Bless Bug : ON
~ Monster HP: 100%
~ Maximum Points: 32767
~ Reset: 400 lvl
~ Reset cost: 10k
~ Max level: 400
~ Level for reset : 400
~ Grand Reset from: 100 Resets
~ Zagraniczny: NIE
~ Dedykowany: NIE ale postaramy się zrobić dedyka
PUNKTY ZA LVL
DK:5
SM:5
DL:6
Elf:6
EVENTY
Blood Castle Event 2H
Devil Square Event 2h
Chaos Castle Event 2h
CHAOS MACHINE
~ Item +10 success: 85% ~
~ Item +11 success: 80% ~
~ Item +12 success: 75% ~
~ Item +13 success: 70% ~
SPOTY
Lorencia
Devias
Arena (wszsytkie klatki)
LaostTowe (1-7)
i reszta map
Sklepy
Odpowiednio ustawione pod serwer :)
DOWNLOAD
Klient:Coming soon
Patch:coming soon

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiesz 24/7 będzie ale trzeba się przemęczyć ze chwilowo będzie bez 24/7 przykro nam to jest jeden minus :)

a co do expa to zobaczymy jak bedzie sie grało innm na 2000 exp :D a potem moze bedzie zwiekszony

Opublikowano

Słuchajcie została zmieniona nazwa Serwera z HappyMu na lossmu

strone podamy o 18:30

Opublikowano

2000exp!! max exp to co drugi serwer dzisiaj... zostańcie przy 2000xp i 60drop i jak najszybciej 24/7 ;) powo

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

Proponuje żeby staty sie kasowały np 300/350 za resa przy expie 2000x będzie bardzo fajnie. gwarantuje wam, że liczba online będzie bardzo duża.

Opublikowano

najlepiej tak jak pisales :) 2000 expa i 60% drop :) mi osobiście najbardziej to pasuje :) no i oczywiscie jak psiales ze trzeba sie przemeczyc aby byl 24/7 open :P

Opublikowano

Witam was widzę dużo zainteresowanych osób wasze propozycje będą rozpatrzone

Proponuje żeby staty sie kasowały np 300/350 za resa przy expie 2000x będzie bardzo fajnie. gwarantuje wam, że liczba online będzie bardzo duża.

ta propozycja najbardziej nas zainteresowała i prawdopodobnie zostanie wprowadzona :)

a co do Expa i Dropu to nic nie będzie zmieniane zostajemy przy exp:2000 i drop:60%

My też ubolewamy że serwer nie będzie 24/7 ale po nowym roku postaramy się już o dedyka :)

Chyba że chcecie żebyśmy dopiero wystartowali po nowym roku już na dedyku

ale to już jak wy wolicie :)

czekam na wasze odpowiedzi i pozdrawiam

i dziękuje że jest aż tak dużo zainteresowanych :)

Opublikowano

o 19:30 podam wam www :)

Opublikowano

przepraszam was miałem spotkanie rodzinne łapcie WWW

www.lossmu.xn.pl

przepraszam was za to że tak późno ale rodzina sami wiecie :)

Opublikowano

o jest dobre pytanie właśnie nie wiem czy wystartować z serverm na kompie czy poczekać na dedyka :D

z jedenej strony dedyk by był lepszy niż na kompie bo wtedy by stał serwer 12/7 lub 16/7

ale pomyśle może wcześniej wystartuje

INFORMACJĘ będą podawane tu na bieżąco :)

Opublikowano

Caly czas ustawiamy :)

Opublikowano

Doszliśmy do wniosku że serwer będzie Online dopiero gdy wykupimy dedyka :) bo takto nie ma sensu odpalac serwera

Opublikowano

Co do stat to się zastanawiamy czy tego nie zmienić

bo to trochę nam to nie odpowiada :D

Opublikowano

Co do stat to się zastanawiamy czy tego nie zmienić

bo to trochę nam to nie odpowiada :D

Lepiej zostań przy tym co pisałem wcześniej, jak chcesz mieć zwiększającą się liczbę ONLINE a nie zmniejszającą się po tygodniu gry. Wiesz chyba co mam na myśli.

Opublikowano

Podupceni jesteście z tym kasowaniem staystyk . .. . (jak ci się nudzi to resaj na stronie po każdym resie staty)

Japierdole zagrajcie sobie na Bles mu i innych chujowstwach tam nie bd miec łatwo!

Podaj mi choc jeden Polski serw z dobrym exp (coś pod max) !

Tak żeby najebac GR ogarnac eq pomóc @ i cisnac na CS . Czy tak dużo bym chciał !?

Od 5 lat szukam takiego serva i ni chu . ..

Opublikowano

@Piter24

Wiesz ja też szukam i nie znalazłem dlatego postanowiłem postawić własny serwer :)

i mam nadzieje że coś z tego wyjdzie :)

Opublikowano

LamoK exp:2000 + drop 45% + wersja 1.02C + staty za rr 450/500 pkt to chyba marzenie ogrnomnej liczby osób grających w Mu :) Polecam ci te ustawienia i niecierpliwie czekam na start serva. Tylko zróbcie beta testy przez 3-7 dni żeby potem nie było xD

Opublikowano

Podupceni jesteście z tym kasowaniem staystyk . .. . (jak ci się nudzi to resaj na stronie po każdym resie staty)

Japierdole zagrajcie sobie na Bles mu i innych chujowstwach tam nie bd miec łatwo!

Podaj mi choc jeden Polski serw z dobrym exp (coś pod max) !

Tak żeby najebac GR ogarnac eq pomóc @ i cisnac na CS . Czy tak dużo bym chciał !?

Od 5 lat szukam takiego serva i ni chu . ..

Patrząc po Twojej wypowiedzi to "podupcony" możesz być tylko Ty...

Proszę bardzo, pierwszy lepszy serwer

http://soulmu.pl/

Popraw swoje szukanie lepiej...

@Admin

Admin przemyśl te staty kasowane, jeżeli chcesz mieć wysoką ilość ONLINE.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...