Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HappyMu Exp:2000 Drop:60

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak po dodaje zaraz :)

Strona Serwera jest online

www.lossofchaos.xn.pl

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeśli chdzi o BB to jest na razie ONLINE jak będzie duża ilość osób za tym bym to wyłączyć to wyłączymy :)

Opublikowano

czekamy na wypowiedz innych na ten temat

BB Online czy BB Offline :D

Opublikowano

Normalne, że OFF. Poza tym po co miałoby być włączone ? Chyba nie zamierzasz mieć jaweli w sklepie ?

Opublikowano

No to będzie Off a co do jeweli nie będzie ich w shopie bo gra nie miała by sensu żeby do czegoś dojść będzie trzeba trochę czasu spędzić na serwerze :)

Opublikowano

No mam nadzieję, że serwer będzie stał długo :)

Słuchaj ja zrobię wszystko aby stał jak najdłużej :) bo długo szukałem dobrego stabilnego serwera i nie było takiego więc postanowiłem sam postawić bo polska scena z muonline już dawno przestała istnieć nikt już nie myśli o dobrym spedzaniu czasu z MuOnline i przyjemnego tylko aby jak najwiecej zarobić ale mój serwer nie jest nastawiony na zarobek tylko na długoterminową grę i miłe spędzenie czasu

Opublikowano

jak wrócę do domu to ogarnę jakiegoś klienta do testów a wracam w piątek bo osoba odpowiedzialna za klienta wyjechała chyba że wy macie jakiegoś działającego klienta żeby tylko użyć go do testów :)

Opublikowano

Brak skanu..

To jest 1.02c jak mówi Kobcon możesz na niego nałożyć maina i chyba będzie git :) Jak by testy ruszyły teraz to start mógł by być na ten weekend :)

LamoK a był byś za tym aby działała komenda /reset ? Fajnie by było móc robić Rr w grze :)

Opublikowano

Proponuję zrobić 2,500xp a drop 70 i nie resetować statów po rr bo gracze tego nie lubią...

Opublikowano

Proponuję zrobić 2,500xp a drop 70 i nie resetować statów po rr bo gracze tego nie lubią...

Tak jak teraz jest ustawione będzie git. Res stats po rr też całkiem ciekawy przy expie 2k. Nie wbijesz fulli w 3-4 dni :P Tylko trzeba będzie się trochę napracować nad swoją postacią co daje stałą ilość graczy ponieważ wielu się nudzi gdy wbije fulle i ogarnie seta :) Wiem sam po sobie.

Opublikowano

Spoko :) Zgłaszam się na testera jak można

i mam pytanko ile wazy client oby jak najmniej bo mam slabego neta :) i zeby byla wersja bez soundow

Opublikowano

Admin nic już nie będzie zmieniać. Czekamy teraz na maina i wbijamy na testy. Ustawienia na testach niech pozostaną takie same jak na start.

Opublikowano

No dobra czekamy na start jakby co moj nick Gatuso :)

Opublikowano

No no :) a po testach co daalej xD? Jakis nowy klient czy ten sam?

Nazwa Guild: Husaria

Kolejna propozycja:

-reset rr w grze (komenda)

-rozdanie pkt w grze (komenda)

-arena ze spotami

-itemki fo dla pierwszych 20osob^^

Opublikowano

No no :) a po testach co daalej xD? Jakis nowy klient czy ten sam?

Nazwa Guild: Husaria

Kolejna propozycja:

-reset rr w grze (komenda)

-rozdanie pkt w grze (komenda)

-arena ze spotami

-itemki fo dla pierwszych 20osob^^

- rr w grze TAK

-rozdanie pkt w grze TAK

-arena ze spotami będzie

itemki fo dla pierwszych 20osób^^ Pojebało !?! ^^

Na testach mozna zrobić jakąś gildie dla komunikacji na oficjalnym starcie zakładam Gildie CORPORES :)

Opublikowano

UP mam pytnko czy po testach trzeba bedzie sciagac nowego clienta ?

Opublikowano

UP mam pytnko czy po testach trzeba bedzie sciagac nowego clienta ?

Hehe jeżeli to pytanie jest kierowane do mnie xD to nie wiem ponieważ server zakłada LamoK nie ja :D Ja tylko się wypowiadam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...