Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HappyMu Exp:2000 Drop:60

iQual1ty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blacha jak coś przepraszamy więcej się to nie powtórzy :)

PS piszcie jak coś na PW :)

żeby się nie narazić panu Blaszce :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

• Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Działam u kolegi na kompie pracujemy nad plikami a link do strony podamy jutro bo go w domu nie ma wyjechal jutro wraca i nie mam jak zrobić www u mnie by stala ale nie mam neta

Opublikowano

Witam co do internetu to właśnie się dowidziałęm dziś że coś tam siezwaliło nie wiem co i zerwałem tą umowę teraz czekam na wieści od UPC dzwoniłem dziś ale mam czekać do jutra hehe także jutro będę wiedział a co do strony nie podam linku bo kumplowi spalił się komputer była burza piorun gdzieś przyjebał a komputer był na chodzie i mu się coś spaliło wiec nie mam nawet jak podac wam strony ...

Opublikowano

Siema co do neta już jestem użytkownikiem UPC :) i jest super a co do serwera to tak zdałem sobie sprawę że nie dam rady zajmować się serwerem bo szkoła ,treningi .dziewczyna oraz obowiązki w domu i raczej nie dam rady zajmować się serwerem a gówna nie wypuszcze w sieć jak się jakoś to unormuje to pomyślę o serwerze ale teraz to nawet nie myślę o tym bo to nie wyjdzie a wiadomo że gówien nie powinno się wypuszczać w sieć więc mam nadzieje że zrozumiecie niestety ...

pozdrawiam wszystkich i przepraszam za to że wam czas zajmowałem :)

Opublikowano

Dobrze ,że serwer nie byłby 24/7 to nie znaczy że nie wysatrtuje jak napisałem jak się troche unormuje i ogarnę swoje sprawy serwer ruszy wiec nie wiem po co piszecie że to nie ma sensu......

PS serwer nie bylby 24/7 tylko na testy a potem stałby 24/7 wiec nie wiem w czym macie problem

jak narazie nie bedzie tak jak pisalem wczesniej musze ogarnac swoje sprawy

• 2 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...