Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk] [Easy/Medium]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No, no koledzy.

Ukradliście bronie BombWorka bez jego zgody i nawet o tym nie wspomnieliście.

Zgłaszam oczywiście to administracji, na MPC złodziejstwo nie jest tolerowane z tego co mi wiadomo.

Nawet nie wspomnieliście kto te bronie wykonał... Baaa, wy napisaliście, że te bronie są wasze.

Dobre z was żartownisie.

Te bronie nie są wasze i już Pieczare (BombWorka) poinformowałem.

2w4gxes.jpg

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, no koledzy.

Ukradliście bronie BombWorka bez jego zgody i nawet o tym nie wspomnieliście.

Zgłaszam oczywiście to administracji, na MPC złodziejstwo nie jest tolerowane z tego co mi wiadomo.

Nawet nie wspomnieliście kto te bronie wykonał... Baaa, wy napisaliście, że te bronie są wasze.

Dobre z was żartownisie.

Te bronie nie są wasze i już Pieczare (BombWorka) poinformowałem.

Te bronie są z klienta mestii a jego rozpakowanie to pikuś sam bomb jest sobie winny, że słabo zabezpieczył klient, a administracja nie mówi, że to ich bronie.

@Aw

Kiedy na serwerze będą dodane pety?

Opublikowano

Zgadzam się z up, to nie ich wina, że nie potrafią nic zabezpieczyć...: ) Serwer ma równy miesiąc, więc dobry czas na czepianie się.

Opublikowano

Te bronie są z klienta mestii a jego rozpakowanie to pikuś sam bomb jest sobie winny, że słabo zabezpieczył klient, a administracja nie mówi, że to ich bronie.

@Aw

Kiedy na serwerze będą dodane pety?

Spoko, wejście do twojego domu to też pikuś.

I to ty wyłapiesz wyrok za to, że cie okradnę, bo to twoja wina, że się nie zabezpieczyłeś.

To, że coś nie jest "zabezpieczone" nie znaczy, że można to kraść.

Zostawiasz rower pod sklepem to mam prawo ci go ukraść, bo go nie pilnujesz?

To nadal jest własnością BombWork'a, bo to on stworzył te modele.

Ma prawo zakazać używania ich temu serwerowi i na 100% to zrobi :)

Przyjadę ci chatę wyczyść, bo twierdze po tym co napisałeś, że się nie obrazisz.

Ani razu nikt nie powiedział że to nasze brobie są to brone bomb z epvp i z mpc nie zaraz kradzione :) sam je udostępniał :)

Pozdrawiam

Nie udostępniał tych broni.

Udostępnił dwa sety:

1470029_774351865924463_1939861483_n.png

Te które używacie ukradliście po prostu.

Jeżeli tak nie jest to czekam na linki do wstawek tych modeli.

Jesteście gówno warci i jeszcze mniej potraficie.

Ukradliście modele Pieczary, Ukradliście interface Fallance i kilka innych pierdół.

Mam nadzieje, że BombWork szybko się wami zajmie.

Pozdrawiam wszystkich ciapatych złodziei z cygańskimi korzeniami, którzy popierają złodziejstwo i sami kradną.

Frajerstwo się szerzy na tym MPC, a Haya mnie zawiódł w tym momencie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

niby spoko ale żaden client nie działa (złe linki) więc ide szukać innego serwa ;x

Podałam w poście clienta, normalnie działa...:) No, ale powodzenia.

Opublikowano

I to ty wyłapiesz wyrok za to, że cie okradnę, bo to twoja wina, że się nie zabezpieczyłeś.

Przyjadę ci chatę wyczyść, bo twierdze po tym co napisałeś, że się nie obrazisz.

Udostępnił dwa sety:

Ukradliście modele Pieczary, Ukradliście interface Fallance i kilka innych pierdół.

Pozdrawiam wszystkich ciapatych złodziei z cygańskimi korzeniami, którzy popierają złodziejstwo i sami kradną.

imagesjpg_epeexqe.jpg

Wypierdalaj, lekko mówiąc, masz tu niewiele do powiedzenia bo nic nie wiesz.

Po 1.

Interface jest udostępniony na epvp tylko w kolorze Zielonym z domieszką brązowego.

Po 2.

Bronie są bombworka, a udostępnił je użytkownik o nicku Kronzu. Jeśli je kupił ma do nich prawo. 15160-you-have-no-power-here_w_zps5f6690

po 3.

Cała reszta jest moja od 0 robiona, lub przerabiana z różnych źródeł.

Pozdrawiam. Teraz czekam na twój inteligentny filozoficzny wywód o tym jak nic nie wiesz a jak dużo mówisz.

Rozumiem że to twój znajomy i próbujesz odzyskać to co jego, ale to tylko i wyłącznie przez jego błędy te bronie wpadły w moje ręce. Ty mi podniosłeś ciśnienie, a chciałem być grzeczny :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Udostępnił dwa sety:

Jeżeli ktoś kupił pracę BombWorka, ma prawo zrobić z nimi co chcę, w końcu za nie zapłacił, więc nie widzę sensu ciągnięcie tej bezsensownej konwersacji. Ostatecznie jeżeli ktoś skradł wam to i udostępnił macie pecha... Jeden robi, drugi bierze i udostępnia, trzeci korzysta. Prawa natury trzeba się z tym pogodzić.

Opublikowano

imagesjpg_epeexqe.jpg

Wypierdalaj, lekko mówiąc, masz tu niewiele do powiedzenia bo nic nie wiesz.

Po 1.

Interface jest udostępniony na epvp tylko w kolorze Zielonym z domieszką brązowego.

Po 2.

Bronie są bombworka, a udostępnił je użytkownik o nicku Kronzu. Jeśli je kupił ma do nich prawo. 15160-you-have-no-power-here_w_zps5f6690

po 3.

Pozdrawiam. Teraz czekam na twój inteligentny filozoficzny wywód o tym jak nic nie wiesz a jak dużo mówisz.

Rozumiem że to twój znajomy i próbujesz odzyskać to co jego, ale to tylko i wyłącznie przez jego błędy te bronie wpadły w moje ręce. Ty mi podniosłeś ciśnienie, a chciałem być grzeczny :)

Interface jest udostępniony na epvp tylko w kolorze Zielonym z domieszką brązowego

No domyślam się, że jest tam udostępniony, bo ty tylko z gotowców korzystasz.

Taki mocny jesteś :)

Bronie są bombworka, a udostępnił je użytkownik o nicku Kronzu. Jeśli je kupił ma do nich prawo.

Z tego co mi wiadomo to tych broni nikt nie kupował i należały one do serwera BombWorka.

Nie on je udostępnił, więc żaden Kronzu nie ma do nich prawa i ty zresztą też.

meme-bitch-please.png

Jak ty ziomuś gówno potrafisz od zera to ty tylko tam masz zawartość NPC poustawianą, bo na tym się twoje umiejętności kończą.

Prędzej uwierzę w to, że to są przerabiane gotowce - Co zresztą sam napisałeś.

Nic tam u ciebie oryginalnego nie widzę, a jak widzę to pochodzi z źródła "zaje**ne" z którego korzystają takie dzieciaki z cygańskimi korzeniami jak ty.

Jeżeli ktoś kupił pracę BombWorka, ma prawo zrobić z nimi co chcę, w końcu za nie zapłacił, więc nie widzę sensu ciągnięcie tej bezsensownej konwersacji. Ostatecznie jeżeli ktoś skradł wam to i udostępnił macie pecha... Jeden robi, drugi bierze i udostępnia, trzeci korzysta. Prawa natury trzeba się z tym pogodzić.

Nikt nie kupił pracy BombWorka i nie miał prawa udostępniać tego.

Jedyne prawo natury to takie, że miejsce kobiety jest w kuchni, także pani już podziękujemy, bo pora żebyś wróciła do swoich obowiązków.

Co do samych broni i ich historii to mam spore pojęcie.

Mam prawo do ich używania na "papierze" (zgodę BombWork'a).

Rozmawiałem z Haya i mówił, że BombWork planuje to zgłosić - Ja to zachowanie jak najbardziej popieram.

Nieletniego cygana / złodzieja oduczą nawyków domowych tylko srebrne bransoletki i najlepiej zawiasy gratis.

Ukradłeś jego prace, bo korzystasz z nich bez jego zgody.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Mam większe umiejętności niż ty i nie muszę tego udowadniać <3 Kronzu mi dał te bronie i będe ich używal ile chce, Bombowrk gówienko zrobi. Pogódź się z tym kochany.

" Z zerami nie dyskutuje."

aFMA3pg.png

Opublikowano
Interface jest udostępniony na epvp tylko w kolorze Zielonym z domieszką brązowego

No domyślam się, że jest tam udostępniony, bo ty tylko z gotowców korzystasz.

Taki mocny jesteś :)

Bronie są bombworka, a udostępnił je użytkownik o nicku Kronzu. Jeśli je kupił ma do nich prawo.

Z tego co mi wiadomo to tych broni nikt nie kupował i należały one do serwera BombWorka.

Nie on je udostępnił, więc żaden Kronzu nie ma do nich prawa i ty zresztą też.

meme-bitch-please.png

Jak ty ziomuś gówno potrafisz od zera to ty tylko tam masz zawartość NPC poustawianą, bo na tym się twoje umiejętności kończą.

Prędzej uwierzę w to, że to są przerabiane gotowce - Co zresztą sam napisałeś.

Nic tam u ciebie oryginalnego nie widzę, a jak widzę to pochodzi z źródła "zaje**ne" z którego korzystają takie dzieciaki z cygańskimi korzeniami jak ty.

Nikt nie kupił pracy BombWorka i nie miał prawa udostępniać tego.

Jedyne prawo natury to takie, że miejsce kobiety jest w kuchni, także pani już podziękujemy, bo pora żebyś wróciła do swoich obowiązków.

Co do samych broni i ich historii to mam spore pojęcie.

Mam prawo do ich używania na "papierze" (zgodę BombWork'a).

Rozmawiałem z Haya i mówił, że BombWork planuje to zgłosić - Ja to zachowanie jak najbardziej popieram.

Nieletniego cygana / złodzieja oduczą nawyków domowych tylko srebrne bransoletki i najlepiej zawiasy gratis.

Ukradłeś jego prace, bo korzystasz z nich bez jego zgody.

Bronie zostały sprzedane dla serwer EmpireOfMetin i udostępnione przez jednego od nich, więc mają pełne prawa do broni bo sam je sprzedał. Co do twoich informacji ile tu nowości to lepiej najpierw zobacz serwer albo zajmij się swoimi teksturami posklejanymi z różnych źródeł.

@Aw

CZy na serwerze występują kostiumy?

Opublikowano

Bronie zostały sprzedane dla serwer EmpireOfMetin i udostępnione przez jednego od nich, więc mają pełne prawa do broni bo sam je sprzedał. Co do twoich informacji ile tu nowości to lepiej najpierw zobacz serwer albo zajmij się swoimi teksturami posklejanymi z różnych źródeł.

@Aw

Fizycznie są, pozostaje kwestia skonfigurowania i udostępnienia graczom, to samo pety

aFMA3pg.png

Opublikowano

Wyniki sygnatur na Almerii :

Widać że administracja nie zna się na grafice i daje dla ''Opiekuna'' chyba byłego na serwie 1 miejsce gdzie sygnatura była taka sama jak zwykle tylko został dodany inny napis.

Powodzenia.

Nie polecam.

SS : http://scr.hu/1xq3/cyjs2

Ja się nie znam na grafice ale nie mam czasu Nawet nie oceniam tego :)

Ale z tego co widze to żadna z waszych prac nie powala :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

@Up

To zgłoście się do jakiegoś grafika i niech on oceni.

Bo mogłem prace zrobić w paincie i mógłbym mieć 1 miejsce ;]

Wystarczy zgłosić do mnie ja potrafię oceniać :), Nico też lecz widocznie on bardziej stawia na to co musi być zawarte w syngaturze ale mniejsza o to grafików- graczy to my nie mamy :D

aFMA3pg.png

Opublikowano

no właśnie też nie działa=.=

jak nie działa to usuwać plik ila.all z głownego folderu oraz plik root.rar z folderu pack

aFMA3pg.png

Opublikowano

Mam większe umiejętności niż ty i nie muszę tego udowadniać <3 Kronzu mi dał te bronie i będe ich używal ile chce, Bombowrk gówienko zrobi. Pogódź się z tym kochany.

" Z zerami nie dyskutuje."

Spoko, pokaz coś swojego autorskiego.

Prosiłbym żebyś mi coś większego pokazał, a nie edytowany quest z epvp.

Twój serwer to jeden wielki gotowiec i gówno tutaj sam zrobiłeś.

Tak jak napisałem czekam na twoją prace, której na 100% do końca życia nie dostane.

Uwierz, że my to potrafimy dużo więcej od ciebie i ja to mogę w porównaniu do ciebie udowodnić.

Serwera nie polecam.

Głównie z powodu sporej kradzieży cudzej pracy.

@Edit

@Aw

Widzę twoje ogromne pojęcie.

Te bronie nie były sprzedane Empire.

Były w cliencie Mesti i zostały podpie**olone, że tak to grzecznie ujmę.

Bronie Empire:

1208707_743910155635301_1042324128_n.jpg

1379672_743910588968591_220434348_n.jpg

1377374_743907778968872_1276398933_n.jpg\

Widzisz na tym SS gdzieś znaczek EOM?:

1234628_730453173647666_2142714145_n.jpg

No ja też nie.

Gówno wiesz, a najbardziej szczekasz.

Z tobą dyskutować nie będę, bo masz pojęcie poniżej zera o tej sytuacji.

Tak poza tym ja się żadnymi teksturami nie zajmuje matole, także strzała i zawijam na porannego browara.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

chodziło i linki do clienta=.= mego.co nie działa a to jest jedyny link.

Nie dziwie się jak 400 osób to max jak jebane linki do clienta nie działają

spróbuj przez jakiś menager pobierania mi pomogło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...