Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk] [Easy/Medium]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lekkie zmiany w Teami'e:

[GA]Armagiedon - stracił posadę

[sGM]Nico - stracił pasadę

Aktualny stan administracji:

Casawir

aFMA3pg.png

Opublikowano

GM Nico, chciał wrobić głównego Technika o rozdawanie eq tzn ( Casawir ) Lecz mu się nie udało bo został wyrzucony z Team za oszczerstwa. A HA Armagiedon został wytrzucony / zrezygnował bo robi własny serwer i chciał przekabacić ludzi na swój serw. A teraz jest wszystko okej. Serwer działa normalnie.

Opublikowano

post-144400-0-73524900-1390467422_thumb.jpg
post-144400-0-76270500-1390467381_thumb.jpg

Co to ma być ? Bijemy sobie Azraela nagle wpycha mnie gdzies w ścianę ok moge wyjsc po chwili wywalił mnie gdzies dalej i ani sie ruszyć ucieć nic...

Co z tymi ludzi co wbili te 150 lvl na bugach :O a reszta musi się meczyć normalnie wbijać :OO

gilu.jpg

Opublikowano

Mi sie serwer bardzo podoba, a jestem dosc wymagajaca osoba pod tym wzgledem. Buga zadnego jeszcze nie napotkalam, sporo eventow i fajne pomysly na niektore rzeczy. Niczego nie brakuje, oby tak dalej.

PS. Czy ktos wie, gdzie moge znalezc spis biologa? Nie mam pojecia skad dropic poszczegolne itemy do Pana biologa.

Opublikowano

wszystko jak na globalu, lecz tak krew rozbojnika na mapce 95 po prawej z tych ludzi tam, serca mankykory u góry jak sie idzie na zatoke, esencje bogow z bossów np kangaxx.

Opublikowano

xx to największy szajs a Isamu to idiota. Almeria pada,nie ma 400 graczy a GM jak i HA sprzedaja SM za 1/2 ceny zobaczcie na wcześniejszych stronach są ssy.Tylko idioci tu grają szkoda czasu baj;*

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Ravia to największy szajs a Isamu to idiota. Almeria pada,nie ma 400 graczy a GM jak i HA sprzedaja SM za 1/2 ceny zobaczcie na wcześniejszych stronach są ssy.Tylko idioci tu grają szkoda czasu baj;*

Weź nie gadaj bo ich już nie ma ;c

Opublikowano

xx Najlepszy serwer Metin2 w Polsce / Armia JP

Soł macz!

Coś ostatnio pełno tych dzieci Isamu xD i tak bana wyłapiesz.

Co do serwera polecam, jest co robić i gra sporo ludzi. :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Jak kolega wyżej napisał w sobotę będą poprawki i jakieś nowości mają wejść, na serwerze pojawiło się dwóch nowych TGM którzy są bardzo aktywni i praktycznie każdemu odpisują. Został też ogłoszony weekendowy event (raty/OX/ZUO piątek/sobota/niedziela) Więc zapowiada się ciekawie. Miejmy nadzieję, że teraz będzie ok.

Ps. forum i strona nie działa, nie wiem czy to z waszej winy, czy z winy waszych Promotorów (ForGame.pl) w każdym razie widzę, że TS oraz senthia również padła... Ale Almeria jak narazie działa tylko trochę lagi co jakiś czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...