Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk] [Easy/Medium]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopcze byłem chwilowo top1 ale odszedłem z serwera bo nie był wart grania. Kity takie to sobie sam wciskaj, byś chciał od razu jechać po rodzicach gimbusie.

ja Ci nie pocisnąłem na rodziców no ale spoko... widocznie ty jesteś TOP1 albo w swoim świecie... jezeli Ci się serwer nie podoba mogłes napisać że Tobie sie nie podoba i nie grasz tam już a nie piszesz że padnie jak norystt.. co człowiek

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Cyca i liczne przekręty, do tego serwer posklejany z kilku innych i tak powstał serwer..

Odradzam tu gry, padnie i będzie płacz. Najlepszy jest IS.. bk.

Zmieniłem zdanie, polecam.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

ja Ci nie pocisnąłem na rodziców no ale spoko... widocznie ty jesteś TOP1 albo w swoim świecie... jezeli Ci się serwer nie podoba mogłes napisać że Tobie sie nie podoba i nie grasz tam już a nie piszesz że padnie jak norystt.. co człowiek

Popatrz co napisałem i pomyśl logicznie.

Nie napisałem, że ciśniesz po rodzicach ale byś na pewno chciał .

Byłeś na serwerze od razu od chwili startu ? Chyba nie ;_;

Taka prawda Cycu i Isair zwalili wtedy sprawę i teraz też zwalą a myślisz że jak są z forgame coś im to da ? Ich serwery tylko się ośmieszają.

Nie polecam serwera ze względu na Cyca i liczne przekręty, do tego serwer posklejany z kilku innych i tak powstał serwer..

Odradzam tu gry, padnie i będzie płacz. Najlepszy jest IS.. bk.

Dobrze mówisz :].

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Cyca i liczne przekręty, do tego serwer posklejany z kilku innych i tak powstał serwer.. . x D - nie musisz tego pisać bo dobrze wiesz że tak nie jest nic nie sklejałem

Odradzam tu gry, padnie i będzie płacz. Najlepszy jest IS..

Popatrz co napisałem i pomyśl logicznie.

Nie napisałem, że ciśniesz po rodzicach ale byś na pewno chciał .

Byłeś na serwerze od razu od chwili startu ? Chyba nie ;_;

Taka prawda Cycu i Isair zwalili wtedy sprawę i teraz też zwalą a myślisz że jak są z forgame coś im to da ? Ich serwery tylko się ośmieszają. - Miałem tylko jeden serwer noryst był porażką i nie mówie że nie :)

Dobrze mówisz :].

wszyscy piszą o cycu a on teraz nawet nie wchodzi, robi coś innego :)

aFMA3pg.png

Opublikowano

Z expem? Na 60 wbijasz na mapke od 110 i expisz do 115 ;P także...

Hmm serwer jest sklejany gdyż widać to przy prostych szczegółach tj: Tło przy ładowaniu się po logowaniu (Norystt), teksty strażnika wsi (Eberron)...

Jak naprawią bugi, zmienią ten śmieszny system IS wyjdzie naprawdę świetny serwer. Ogólnie to polecam, świetnie się gra i będzie grało.

Opublikowano

Zapraszam Serdecznie :) Pozdrawiam Wujek Nico

Zaraz wam wrzucę linka do clienta pozostała 1 h do wrzucenia na hosting.

Brak skanu..
Opublikowano

Coś wam ten client nie działa pobrałem clienta spatchowałem go nawet pobrałem łatkę ale gdy wchodzę do gry robie postać i ładuje mi się pasek ładowania gry to przy samym końcu mi gre wywala i tyle mam z gry. Za każdym razem tak jest

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

Jest w ogóle strona serwera? O co z tym serwerem w ogóle chodzi? "Strona dostępna narazie dla administracji" więc skoro serw nie wystartował, po co jest w prezentacjach?

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Jest w ogóle strona serwera? O co z tym serwerem w ogóle chodzi? "Strona dostępna narazie dla administracji" więc skoro serw nie wystartował, po co jest w prezentacjach?

Strona to:

http://almeriamt2.pl/

A serwer już wystartował kilka dni temu. Serwer jak najbardziej polecam dla tych co lubią expić a się pomęczyć z eq, administracja zawsze pomaga i odpisuje graczom.

Opublikowano

Coś wam ten client nie działa pobrałem clienta spatchowałem go nawet pobrałem łatkę ale gdy wchodzę do gry robie postać i ładuje mi się pasek ładowania gry to przy samym końcu mi gre wywala i tyle mam z gry. Za każdym razem tak jest

Masz zbugowaną postać wejdz tu

http://almeriamt2.pl/

i w panelu odbuguj sobie postać.

Opublikowano

Czemu download ze strony mi nie działa?

Znalazlem clienta na ich stronie :

Brak skanu..
22344265592089132691.jpg
Opublikowano

W jakim czasie można zrobić perf eQ na max lvl?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

W jakim czasie można zrobić perf eQ na max lvl?

Osobiście jeszczee nikt nie ma na max lvl ale około 2tygodnie wraz z max lvlem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...