Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk] [Easy/Medium]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/index.php?#

Kto chce grać lub gra na tym serwie niech zobaczy to. HA handluje sm ,tu pisze ,że 30 % taniej ale mi sprzedał 500 Sm za nieco ponad 15 zł:) Ja skończyłem gre na tym serwie bo wiem iż pewien HA sprzedawał też ulepszacze,mam gdzieś zdj gdy koleś 2 dnia serwa pokazał mi po 200 all pereł. Myśle ,że was to zaciekawi,a gdy ktoś napisze ,że to podróbka to niech się przyjrzy dokładnie.To nie jest fair ,żeby ktoś śię męczył a 2 ma za free ,nie wiadomo co jeszcze sprzedają Więc na tyle Pozdrawiam Quattro:) Ps.Miłej gry noobki:D Pozdro Dla Fire:D

post-263720-0-54836300-1388779110_thumb.jpg

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto chce grać lub gra na tym serwie niech zobaczy to. HA handluje sm ,tu pisze ,że 30 % taniej ale mi sprzedał 500 Sm za nieco ponad 15 zł :) Ja skończyłem gre na tym serwie bo wiem iż pewien HA sprzedawał też ulepszacze,mam gdzieś zdj gdy koleś 2 dnia serwa pokazał mi po 200 all pereł. Myśle ,że was to zaciekawi,a gdy ktoś napisze ,że to podróbka to niech się przyjrzy dokładnie.To nie jest fair ,żeby ktoś śię męczył a 2 ma za free ,nie wiadomo co jeszcze sprzedają Więc na tyle Pozdrawiam Quattro:) Ps.Miłej gry noobki:D Pozdro Dla Fire:D

Dobrze wiesz że nie sprzdaję EQ i nikt nigdy nie miał ulepek odemnie , A Sm'y sprzedaje bo wtedy nie odprowadzam podatku ;>

aFMA3pg.png

Opublikowano

Kto chce grać lub gra na tym serwie niech zobaczy to. HA handluje sm ,tu pisze ,że 30 % taniej ale mi sprzedał 500 Sm za nieco ponad 15 zł :) Ja skończyłem gre na tym serwie bo wiem iż pewien HA sprzedawał też ulepszacze,mam gdzieś zdj gdy koleś 2 dnia serwa pokazał mi po 200 all pereł. Myśle ,że was to zaciekawi,a gdy ktoś napisze ,że to podróbka to niech się przyjrzy dokładnie.To nie jest fair ,żeby ktoś śię męczył a 2 ma za free ,nie wiadomo co jeszcze sprzedają Więc na tyle Pozdrawiam Quattro:) Ps.Miłej gry noobki:D Pozdro Dla Fire:D

Zaplaciles mu za sm jak nie dzialaly platnosci wiec ss jest niewarygodny a jako administrator dobrze sie zachowal bo sam napierales by kupic sm na dzika gdy płatności ni działały.

@Aw czy an serwerze będą kostiumy?

Opublikowano

Widzicie? HA sam sie przyznał:D wy macie ok.300 sm za 30 zł a ja i inni ( najczęściej top) za 500 sm 15 zł :D a i nie wiadomo czy mówi prawde z eq :D Więc myśle ,że macie mózg i odejdziecie:) Eq wywaliłem postac usunięta :D Szkoda waszego czasu na gre miśki Powodzonka:*

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Widzicie? HA sam sie przyznał :Dwy macie ok.300 sm za 30 zł a ja i inni ( najczęściej top) za 500 sm 15 zł :D a i nie wiadomo czy mówi prawde z eq :D Więc myśle ,że macie mózg i odejdziecie:) Eq wywaliłem postac usunięta :D Szkoda waszego czasu na gre miśki Powodzonka:*

Najlepsze w tym wszystkim jest to że ty nie kupowałeś Sm u mnie , nikt nie kupił, dla udowodnienia mogę pokazać hisotirę przelewów na payPalu, money bookers orraz moim koncie bankowym.

Dobrze wiesz że nie sprzdaję EQ i nikt nigdy nie miał ulepek odemnie , A Sm'y sprzedaje bo wtedy nie odprowadzam podatku ;>

Szkoda że odszedłeś lubiłem cię :)

Dla sprostowania nie przedaję eq zresztą na powyższym ss'ie widac dokładnie o czym była rozmowa :x

aFMA3pg.png

Opublikowano

Robisz z igły widły człowieku.

Pewnie sam na miejscu Casawira robiłbyś to samo bo nie traciłbyś cennych złotówek.

Nikomu nic nie daje z eq czy ulepszaczy, tego jestem pewien bo znam go już jakiś czas i takiej głupoty na pewno by nie zrobił.

Dobry człowiek, stara się, a serwer jest bardzo fajnie zrobiony, polecam ;)

Opublikowano

Casawir nie sprzedawał eq i ulepszaczy jestem tego pewien na 100 % Pracuje z Casawirem na tym serwerze i wiem jaki on jest. Pozdrawiam Nico

Opublikowano

Off ? Czy mam jakiś błąd, bo nie idzie się zalogować? Na stronie żadnej informacji nie ma...

Serwer jest on, z tego co widzę to tylko ch1 nie działa, spróbuj na innym.

Jeśli to nie pomoże to:

Jeśli ktoś się nie może połączyć należy usunąć plik ila.dll z folderu głownego oraz plik root z folderu pack - info ze strony głównej.

@edit

Ch działają juz poprawnie

Opublikowano

Opłaca się pobierać?

Średnio ile ludzi online?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, administracja się stara co najważniejsze jest stabilny , graczy jest 300/400 +/-. Z dniem dzisiejszym załatwiane są reklamy i plany na nowy update. Zapraszamy na serwer !

Opublikowano

Dlaczego na kazdym servie jest ten zje*any bs... no ku*wa mac po ch*ja kazdy ma w perfekcynjym eq biegac... to nie cel gry zeby dobre eq robic? a tak to ch*j wszystko w 10 minut zrobisz..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, ale nie ma na razie żadnego działającego linku do clienta, ten z mega nie działa, a na sendspace obciążone jest.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie może połączyć się z serwerem należy usunąć plik ila.dll z folderu głównego oraz plik root z folderu pack.

Tutaj macie klienta :

Brak skanu..

Wszystko jest brane z strony głównej. Powodzenia w grze.

Opublikowano

ForGame tylko sponsoruje. Administracja jest całkiem inna. Serwer ma złączone z nim forum, oraz Teamspeak'a jedynie tyle.

i maszyne od nich ups

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...