Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Almeria [Dedyk] [Easy/Medium]

Isair

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 186
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto jeszcze tu grać? Chciałbym spróbować. Prezentacja wygląda ciekawie, tylko tych bonów ciut dużo.

Czego się boję najbardziej? Że prześpię koniec świata :D

76561198035187839.png

Opublikowano

Warto jeszcze tu grać? Chciałbym spróbować. Prezentacja wygląda ciekawie, tylko tych bonów ciut dużo.

jak najbardziej polecam.

Opublikowano

Tak warto łatwo się wybić jak i wbijać lvle, bronie 75 nawet ładnie lecą bo skrócone dt jest o kilka pięter, jak i drop pieczątek zwiększony.

Opublikowano

Coś jest nie tak z linkiem do pobrania clienta (próbowałem Mozillą i Chrome, obie w najnowszych wersjach)

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Coś jest nie tak z linkiem do pobrania clienta (próbowałem Mozillą i Chrome, obie w najnowszych wersjach)

Brak skanu..

Dzisiejszy OX <3

011116594_epxnnhs.jpg

aFMA3pg.png

Opublikowano

Siemka. Serwer mnie dość zainteresował i zacząłem już pobierać (za 1 h będę bo z multiupload mi się tak długo pobiera... :P). Mam kilka pytań zanim zacznę grę:

1. Jak jest ze skillami, bo albo ja jestem ślepy, albo tego w prezentacji nie ma :)

2. Gdzie dropią bronie 75, oraz ile wynoszą ceny truty lub stalki?

3. Jak jest z zarabianiem? :)

4. Jaką postacią się tu opyla grać body czy mental? :D (co ma większy DMG)

Pozdrawiam

@edit Serwer wywaliło czy co? Nie mogę się zarejestrować -.-

@edit2 Wszystko już ok :D Tutaj nie ma IS'u? :D

Opublikowano

Siemka. Serwer mnie dość zainteresował i zacząłem już pobierać (za 1 h będę bo z multiupload mi się tak długo pobiera... :P). Mam kilka pytań zanim zacznę grę:

1. Jak jest ze skillami, bo albo ja jestem ślepy, albo tego w prezentacji nie ma :) Na 5 lvl'u dostajesz Questa i otrzymujesz G1, a potem dropisz kamienie duchowe i wbijasz na P. (każdy wchodzi)

2. Gdzie dropią bronie 75, oraz ile wynoszą ceny truty lub stalki? Bronie na 75 dropia z szkaty azreala oraz nieb. śmierci.. Truta 300/500kk ( to dużo bo zostały obniżone stawki..tzn mieszek 250kk jest to teraz 25kk) Stalkę ktoś może da Ci za darmo.

3. Jak jest z zarabianiem? :)W porządku, kasa leci wraz z expieniem.

4. Jaką postacią się tu opyla grać body czy mental? :D (co ma większy DMG) Mental, ponieważ jest dużo bloku i hity bodego nie wchodzą... Słyszałam, że zostanie to obniżone, ale nie wiem.

Powodzenia w grze.

Pozdrawiam

@edit Serwer wywaliło czy co? Nie mogę się zarejestrować -.-

@edit2 Wszystko już ok :D Tutaj nie ma IS'u? :DJest Item Shop. NPC w m1 pod nazwą Ribald.

Opublikowano

Serwer jest strasznie dobry tylko brakuję ludzi . Można z każdym popisać iśc na smoka / ripka i expić kiedy siię chce . Serwer polecam i to strasznie :) !

kxAyLut.png

Opublikowano

Przyjemnie się czyta, takie miłe komentarze :) Zapraszam do gry dzisiaj zostanie wprowadzona aktualizacja. z nowym eq oraz malymi poprawkami

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jednak zmieniam zdanie co do tego serwera, nawet trochę żałuję, że przestałem tu grać.

Świetna robota Isair ( Casawir ), oby tak dalej.

Polecam serwer ze względu na stabilność no i jest trochę graczy.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano
Brak skanu..

Zastępcza aktualizacja dla nocnych graczy jutro będzie dostępna na patcherze, teraz otwierać przez almeria- zastępcze.exe

aFMA3pg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...