Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pakiet Premium +50% exp , PRO VIP 50% exp pd 50% czyli 150% + 150% od nas = 300 :) ?

Nie sobie ma:)

Nie rozumiem Twojej odpowiedzi. Skończ 3 klasę podstawówki, a potem na pytania odpowiadaj :>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@up cos nie pasuje nie graj porste ;) ... a tak poza tym to co zrobic gdy wyskakuje mi blad nie wysylaj przy uruchamianiu klienta ? ;/

bo za kazdym razem musze rozpakowywac klienta ;/ mam xp

Opublikowano

@up cos nie pasuje nie graj porste ;) ... a tak poza tym to co zrobic gdy wyskakuje mi blad nie wysylaj przy uruchamianiu klienta ? ;/

Nie ty jeden masz ten błąd też mam xp i wogle mi nie zadziałało miałem nawet brak jakis plików pogrzebałem dorzuciłem brakujące i nic nie pomogło

Opublikowano

Nie polecam serwera !
- Zbugowane bossy
- Brak dropu z bossow

- Wiecej bugow niz bylo na Aline
- Zbugowane fryzury / stroje
- Bug SM o ktorym nikt oprocz kilku osob nie wie ;)
- Zbugowana baronowna
- Zbugowany wstep na baronowke
- C++
- Co okolo 10 - 15min wywala podczas expa

- Masa ludzi ma vip / pro vip z bugu sm

- Pelno ludzi na chetach ;)

Jezeli znajde wiecej to napewno dopisze ale to po 2h gry ;)

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Wyrazam swoja opinie o serwerze i odpowiadam na pytanie w sprawie ilosci graczy wiec chyba moge? i skad ty mozesz wiedziec czy ja tam dalej gram?

Opublikowano

Teraz to chyba nikt nie pogra, bo zalogować się nie da i wywalilo serwer caly. A on-line nadal 366 osób; >

07963958866120287956.png

by Zkumeku

Opublikowano

Widze ze to jest to samo co Segoria.pl czyli aline.mt2 ! Fajne serwery, tylko szkoda ze to samo, i jesli exp na 148-151lv leci po 0.01 % z moba to ja dziekuje za gre, Pozdrawiam, i pytanko czy jak mam na segori konta z postaciami, wojo body 152 "President" i wojo body 181lv "Buszekk" czy moge je przenisc na ten serwer?

Wbijac na aline ! moze nie ma adminow xD ale nie ma tylu bugow co tu :) Zapraszam :D

Opublikowano

Weżniecie się w końcu za naprawdę tego clienta żeby nie wywalało przy relogach czy tp do miasta. Oraz masie innych ...

edit: CO CHWILE MI TEGO JEBANEGO CLIENTA WYWALA

NJxbd4x.png

Opublikowano

Serwer zrobiony typowo pod Is, szkoda czasu... bez SM jest sie zwyklym "0". Zanim zaczniecie gre wejdz na strone laneris.pl zaloguj sie do kokpitu gracza, a potem w Item shop ;). Masz hajsy to to masz wszystko... podam jedna z ofert w item shopie :

Pakiet Premium (2000 SM)

Pakiet Premium daje Ci przedmioty i atrybuty takie jak: 3x Pierscien Doswiadczenia (1G), Szkatulki Zla x10, Smocza Luska x150, Smoczy Szpon x150, Krety Klucz x100, Czarny Lod x75, Szkatulka Zlotych Perel 2x, Szkatulka Zielonych Perel x2, Pierscien Polksiezyca x2, Upiorny Lizak x2, Szkatulka 10 K Perel x1, Czerwony Krwawy Zolty Kwiat x50, przed nickiem [VIP], Silny przeciwko ludziom +20%, Silny przeciwko potworom +20%, Maks Pz +12500. Czas trwania premium to 14 Dni (Przedmioty nie znikna, tylko bony!)

Do tego co chwila wywala cie z clienta, ponad to z logowaniem tez nie jest pieknie bo na 7,5h mojej gry na tym serwie 80% logowania byla nie udana. Ps

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Sam w sobie serwer jest ok, tylko co chwile wywala, brak równowagi w klasach, no i ten is jak up napisał.. już na broniach 100 lv małe schody bo przy tulu graczach ciężko o bossa/metina z którego dropią złote perły (z mobów bardzo rzadko wylatują).

Opublikowano

Szczerze NIE POLECAM !! Co chwile wywala z klienta , co chwile loga z serwa , jakis zjebany bug na SM i polowa serwa pro koxy..... Jednym slowem PAZDZIERZ !!

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Nie polecam serwera to jest dno nie serwer specjalnie 30 postów zdobyłem aby wońcu napisać coś w tym dziale o niektórych działających serwach aby napisać prawdę.
odrazu piszę stop krytykom.
Serwer MOIM ZDANIEM nie powinien wogólę wystartować administracja zapewniała że będzie mało bugów a co tutaj widziałem to szkoda gadać.
Dziś kilka godzin temu wywaliłem ekwipunek cały zdążyłem nabić tylko 112 poziom dlaczego tak a nie inaczej.?
Bo ten serwer to tragedia jakim cudem w pvp ktoś kto ma słabe abs może wygrać z kimś full abs ? 0 miecze vs 60.? Win 0 miecze i dupne bony.
Co Chwila podczas teleportowania wywala do pulpitu gra się wyłącza wyskakuje rune time error a na każdym innym cliencie na którym grałem takich rzeczy nie miałem . Ten serwer nie ma nawet auto patchera o.O ?
Bossy na mapie 95 za dużo dmg mają. z pro eq exp 2-3 hitów i pada postać bossy nie mają dropów oprucz ripa.
Po prostu ten serw to jakaś ściema nie odbugowany w każdym bugu jaki jest możliwy. Dzisiejsze sytuacje typu konia głupiego nie można było przyzwać to już aż tak serwer upadł? Najlepiej mówię wam weźcie ten szmelc zamknijcie bo to nie wypał ludzi odszedło dość sporo i zobaczycie odejdzie jeszcze więcej ja już to zrobiłem piękny przycisk DELETE i PPM + Opróznij kosz tak opróźniony a w nim wasz nie dorobiony Client. No i to tyle z mojej strony.

Ps. To wolał bym wrócić na PL-a niż wrócić do was i mieć dożywotnią dostawe ulepek od samych administratorów.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie polecam serwera to jest dno nie serwer specjalnie 30 postów zdobyłem aby wońcu napisać coś w tym dziale o niektórych działających serwach aby napisać prawdę.

odrazu piszę stop krytykom.

Serwer MOIM ZDANIEM nie powinien wogólę wystartować administracja zapewniała że będzie mało bugów a co tutaj widziałem to szkoda gadać.

Dziś kilka godzin temu wywaliłem ekwipunek cały zdążyłem nabić tylko 112 poziom dlaczego tak a nie inaczej.?

Bo ten serwer to tragedia jakim cudem w pvp ktoś kto ma słabe abs może wygrać z kimś full abs ? 0 miecze vs 60.? Win 0 miecze i dupne bony.

Co Chwila podczas teleportowania wywala do pulpitu gra się wyłącza wyskakuje rune time error a na każdym innym cliencie na którym grałem takich rzeczy nie miałem . Ten serwer nie ma nawet auto patchera o.O ?

Bossy na mapie 95 za dużo dmg mają. z pro eq exp 2-3 hitów i pada postać bossy nie mają dropów oprucz ripa.

Po prostu ten serw to jakaś ściema nie odbugowany w każdym bugu jaki jest możliwy. Dzisiejsze sytuacje typu konia głupiego nie można było przyzwać to już aż tak serwer upadł? Najlepiej mówię wam weźcie ten szmelc zamknijcie bo to nie wypał ludzi odszedło dość sporo i zobaczycie odejdzie jeszcze więcej ja już to zrobiłem piękny przycisk DELETE i PPM + Opróznij kosz tak opróźniony a w nim wasz nie dorobiony Client. No i to tyle z mojej strony.

Ps. To wolał bym wrócić na PL-a niż wrócić do was i mieć dożywotnią dostawe ulepek od samych administratorów.

Admin to dziecko, czego wymagasz... :>

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tego że jak się coś robi to raz a porządnie. Rozumiem że podczas gry na serwerze bugi zawszę się stworzą albo ujawnią nie każdy serwer jest idealny no ale panie i panowie włączyć serwer z bugami przecież to widać że ten serwer nie powinien dojść do startu w tym terminie co jest. ?!.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ponieważ serwer padł ? Myślałeś, że taki serwer będzie stać 24020 lat ? Taki serwer, że aż żal dostałem od typa pare tysięcy sm i nawet nie zrobili cofki mieli wszystko w dupie to masz serwer 90% bugów.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...