Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja niestety nie mogę ocenić serwera pozytywnie :(

Przez 30 min mojej gry crash'ów miałem ok. 20...

Licznik nie jest podkręcony? A jest, jest... na serwerze gra max 100 osób

Nie najlepsza atmosfera..., koleś zwyzywał mnie na msg, chociaż nic do niego nie pisałem, następny strasznie przeszkadzał w expie -.-

Jeżeli chodzi o ocenę serwera 5/10, ale dużo trzeba poprawić ;)

Ja raczej na serwerze nie będę kontynuować gry (na tych crash'ach nie da się grać -.-), życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu :)

Pozdrawiam

100osób to jest na samej mapie od 160 ;* :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100osób to jest na samej mapie od 160 ;* :)

Wedlug Ciebie jako administratora :). Gra normalnie 200 osob max. sam SurMistrz mowil mi ze licznik pieciokrotnie podkrecony :>

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Wedlug Ciebie jako administratora :). Gra normalnie 200 osob max. sam SurMistrz mowil mi ze licznik pieciokrotnie podkrecony :>

Bez urazy pieciokrotnie to masz mózg podkrecony jak tak myslisz jakie dowody chcesz? :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Bez urazy pieciokrotnie to masz mózg podkrecony jak tak myslisz jakie dowody chcesz? :)

myślę, że wystarczy abyś wpisał komende odpowiednią na każdym CH i by się sprawdziło czy gra tyle osób ;)

Wstaw ss'y oczywiście po wpisaniu komendy ;-)

Opublikowano

Oplaca sie tu grac ? bo nie wiem

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Dołączam się do pytania opłaca się tutaj grać ?

Tak cały czas graczy przybywa

O tej godzinie:

Zarejestrowanych kont: 17592

Zarejestrowanych postaci: 21927

Zalogowanych: 303

Zalogowani w ciągu 24H: 4128

Przedmiotów: 1519641

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Caly czas mam oczekiwanie na polaczenie... O co chodzi? ;>

Niemożliwe , serwer cały czas działa .

Sprawdź może czy firewall nie blokuje ci połączeń do naszego serwera IP serwera:

178.217.185.104

+ Sprawdź antywirusa ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nic nie blokuje, antywirus wylaczony.

Wyczytalem zeby podmienic pliki z Aline2, podmienilem tylko plik startowy to wywalilo podczas ladowania. Gdy podmienilem wszystkie pliki to juz wgl kaplica :D

2962ogp.gif
Opublikowano

Nic nie blokuje, antywirus wylaczony.

Wyczytalem zeby podmienic pliki z Aline2, podmienilem tylko plik startowy to wywalilo podczas ladowania. Gdy podmienilem wszystkie pliki to juz wgl kaplica :D

Sciągnij całego clienta może ?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

@UP.

NNO działa.

Wypowiem się jeszcze raz o serwerze. Pograłem sobie dwa dni i mogę już dużo opowiedzieć o serwie. Na początku były wielkie problemy. Gracz ''wywal'' wywalał każde ch i nie dało się grać, a admini nic sobie z tego nie robili. Jakoś to minęło i gra się teraz bardzo fajnie. Jest dużo eventów, a admini są ciągle online i zawsze pomogą. Jedyny problem to c++, ale podobno ma być naprawione jeszcze w tym tygodniu. Wczoraj odbył się ox na którym nie było żadnych problemów z c++ i grało się dość fajnie. Myślę, że zostanę na serwerze na dłużej, bo gra się bardzo fajnie. Jedynie to exp jest ciężki już na 135+. Polecam gorąco serwer i zapraszam do gry :)

Opublikowano

Czy mi sie wydaje Czy ten serwer jest "Easy" ? Ale gdzie ten Easy? Bo na pewno nie w Expie w którym się Expi KATASTROFA 134+ ! Dzis bylem na tym serwerze o godzinie 11:00, Jakiś GM dał 1000% Expa? A inni co Siedzą, męczą się 2/3 godziny nad Levelem nie dostaną takiej promocji. Nie polecam Serwera, Dla waszej jasnośći ogarnijcie te C++ bo to już katastrofa.

Opublikowano

Czy mi sie wydaje Czy ten serwer jest "Easy" ? Ale gdzie ten Easy? Bo na pewno nie w Expie w którym się Expi KATASTROFA 134+ ! Dzis bylem na tym serwerze o godzinie 11:00, Jakiś GM dał 1000% Expa? A inni co Siedzą, męczą się 2/3 godziny nad Levelem nie dostaną takiej promocji. Nie polecam Serwera, Dla waszej jasnośći ogarnijcie te C++ bo to już katastrofa.

to nie Gm dal 1000% expa tylko ktos sie wlamal i tak ustawil:D

Opublikowano

Jesteśmy w trakcie naprawiania.

kiedy zostanie naprawiony blad visual c ++ ?

Jesteśmy w trakcie naprawiania.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano
Witajcie, jako iż jesteśmy serwerem stale rozwijającym się aby umilić wam gre dodaliśmy/usuneliśmy.

Duengony dodane:

Teleportacja jest w m1 U Starca (Taki dziadek w m1 )

1. Zaklęte Kamienie (WW):

Od wielu lat w tej wieży był spokój lecz pewnego dnia spadły tam Kamienie Metinlecz żaden z wojowników którzy próbowali pokonać wszystkie Kamienie nie wracali z tej wieży cało, czy na pewno chcesz tam wejść? Pamiętaj nie biorę za to odpowiedzialności!

Aby wejść potrzebujemy:

- x10 Demoniczne Prochy

- Grupę minimum 2 Osoba

2.Komnata pająków :

To bardzo nie bezpieczne miejsce, z którego nie wraca dużo wojowników znim tam się wybierzesz zainwestów w dobry ekwipunek i pro buffa, co mam tu gadać więcej żegnam i życzę powodzenia Aby wejśc potrzebujesz

Aby wejść potrzebujemy:

- Minimum 125 Poziom postaci

- Minimum 10 Sztuk Pajęczego Klucza

- Minimum 3 Osoby w grupie

Odbugowane zostało:

- Lagi w m1

- Handel Autopotą

- Poprawione zostały Kostiumy

- Poprawiony został balans lekki (NIE CAŁY)

- Zmiejszony DMG bossów

- Całkowite wywalanie Chaneli

W trakcie napraw:

- C++

- Oraz inne zgłoszone nam.

- Zwiększenie DMG Sury

- Zwiększenie DMG Szamana

Dodane/Usunięte:

- Dodana została Cenzura (Ukaże się w patcherze)

- Dodany został patcher (Ukaże się niebawem)

- Usunięty został podląg eq (Na patcherze)

- Błedy w syserz zostały wyeleminowane

- Lepsza jakość gry

Ku przyszłości Laneris.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam nadzieję że te zmiany wyjdą na dobre bo fajnie się tu gra ;d

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

Co się zmieniło w dzisiejszym Update:

-Poprawiono drop
-WOJNY GILDI NAPRAWIONE
-Baronowa naprawiona w 50%
-Dodany patcher (Nie jest jeszcze oficjalny już działa)

W trakcie:

- Zwiększenie DMG broni
- Zwiększenie DMG SURY/SZAMANA
- C++

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co się zmieniło w dzisiejszym Update:

-Poprawiono drop

-WOJNY GILDI NAPRAWIONE

-Baronowa naprawiona w 50%

-Dodany patcher (Nie jest jeszcze oficjalny już działa)

W trakcie:

- Zwiększenie DMG broni

- Zwiększenie DMG SURY/SZAMANA

- C++

Cześć! czy są zanagrywanie LP sm?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...