Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomo kiedy będzie launcher?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Macie zamiar naprawić te padające CH, przez które się nie da grać? Co chwilę padają Ch, a wy dajecie jakiegoś EXP'a, zamiast tego naprawić. W sumie jak ch padnie to expa też nie ma. Naprawcie to, bo przez to tylko tracicie dużo graczy.

Opublikowano

Serwer ogółem takiego jak szukałem pod względem expa, dropu, itemów itp, lecz tylko to. Minusów jest o wiele więcej:

• Dużo bugów, ciągle wyrzuca C++
  • Administracja nie daje żadnych odpowiedzi, robią konkursy zamiast naprawić maszynę
  • Wyrzuca channele w dzień co 5 min, i na tyle samo czasu są wyłączone
  • Licznik na stronie podkręcany
  • Nie polecam ładować w IS bo tylko po to chyba ten serwer jeszcze stoi

Pograć można lecz nie polecam i odradzam bo łapią nerwy jak wyrzuca co chwilę :)

Opublikowano

Serwer off ? mam blad moze latka jest jakas

Jaka postac jest w pvp tu najlepsza szaman woj ninja czy sura?

Ktoś wywala channele, a admin naprawi a za 2h znów to jest.

Totalne dno, żeby ktoś kto się bierze za swój serwer nie umiał naprawić takiej rzeczy.

Opublikowano

Ktoś wywala channele, a admin naprawi a za 2h znów to jest.

Totalne dno, żeby ktoś kto się bierze za swój serwer nie umiał naprawić takiej rzeczy.

moze wkoncu naprawi a dagger tu dobry jest?

Opublikowano

Ja sie nie chce wtracac, ale to co pisze AmbrozjaMT2 ze gra 500+ osob to jakies kpiny gadalem z nim na TSie i mowil ze licznik na stronce jest pomnozony pieciokrotnie a po drugie idzie zauwazyc pustki w miastach :)

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Dnia dzisiejszego zostaną poprawione >>

Mapka od 160
Konkurs OX
Arena Wojen
Drop bryłek z Metinów
Wywalanie ch

+ naprawiamy niedługo
Blad virsual cc

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja sie nie chce wtracac, ale to co pisze AmbrozjaMT2 ze gra 500+ osob to jakies kpiny gadalem z nim na TSie i mowil ze licznik na stronce jest pomnozony pieciokrotnie a po drugie idzie zauwazyc pustki w miastach :)

Serio, podkręcony licznik? ehh... a już zapowiadało się tak pięknie... Dobra i tak pobiorę zobaczę co to jest i dam edit'a...

Opublikowano

Serio, podkręcony licznik? ehh... a już zapowiadało się tak pięknie... Dobra i tak pobiorę zobaczę co to jest i dam edit'a...

Nie jest podkręcony można to doswiadczyć na obojętnie jakiej mapie + każde CH :) !

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ja niestety nie mogę ocenić serwera pozytywnie :(

Przez 30 min mojej gry crash'ów miałem ok. 20...

Licznik nie jest podkręcony? A jest, jest... na serwerze gra max 100 osób

Nie najlepsza atmosfera..., koleś zwyzywał mnie na msg, chociaż nic do niego nie pisałem, następny strasznie przeszkadzał w expie -.-

Jeżeli chodzi o ocenę serwera 5/10, ale dużo trzeba poprawić ;)

Ja raczej na serwerze nie będę kontynuować gry (na tych crash'ach nie da się grać -.-), życzę powodzenia w dalszym rozwijaniu :)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...