Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja jeszcze tu pogram , lecz jesli za 2 dni bedzie dalej tyle bugow, bedzie wywalalo itp to zegnam

Nie polecam na ta chwile pakowac w is nawet pare zl

Opublikowano

Administracja sie stara a w tym momencie jest 960 osób online ! :O także zapraszam.

HAHAHAHAH, 960? Człowieku jak tam 200 nie ma..

Btw. czemu strona off? xD

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Jest :) nie wiem co ty wymyślasz

Tak, tak, wmawiaj sobie, tutaj nie ma nawet 300 online.

Top, bugi z aline jak były - tak są, chat nadal zajebany, pvp nie wyrównane (nie wiedzą nawet o tym :D)

Kiedy to naprawicie?

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Pliki Aline2 sa tak pobugowane ze wiekszosc ludzi nie daje rady ich odbugować, dlatego własnie serwery na tych plikach padaja tak szybko... Moga sie starac, ale to są pliki Aline, to ich przerośnie. Taka moja opinia.

Opublikowano

Tak, tak, wmawiaj sobie, tutaj nie ma nawet 300 online.

Top, bugi z aline jak były - tak są, chat nadal zajebany, pvp nie wyrównane (nie wiedzą nawet o tym :D)

Kiedy to naprawicie?

A czym popierasz to ze nie ma nawet 300 osob online ? że ty sobie tak wymyśliłeś to nie znaczy , że tak jest. Denerwują mnie tacy ludzie co coś ubzdurają sobie i brną cały czas w to.

@ up: widze , że kolega sie zna na serwerach tak samo jak nasza reprezentacja piłki nożnej na graniu.

Opublikowano

Pliki Aline2 sa tak pobugowane ze wiekszosc ludzi nie daje rady ich odbugować, dlatego własnie serwery na tych plikach padaja tak szybko... Moga sie starac, ale to są pliki Aline, to ich przerośnie. Taka moja opinia.

Dziwisz się jak jacyś amatorzy zakładaj serwery na tym? "zmienię root, wrzucę pliki na dedyka i niech hajs idzie" ja pierdole, daj ssa gdzie widziałeś te 1K ONLINE :))))

Serwer syf, nie polecam.

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Chujowy serwer , ciagle wywala & pelno bugow z aline :(

Zapraszam na mój kanał youtube - www.youtube.com/MrDjKaspa

Masz jakieś pytania? GG : 44051502

Chciałbyś polubić mnie na facebooku? https://www.facebook.com/MrDjKaspa

Grałem na serwerach takich jak : Ravia.eu , Balmora.pl , Tradior.pl , ShivaMT2 , Almeria.pl , s2 feniks ( METIN2.PL )

81096437081965088413.png

Opublikowano

Wczoraj wieczorem ktoś włamał sie do bazy i tym co byli o 02:00 na serwie dal 250lv... potem zmienil na 150. Wywalał 10k Pereł, złote perły . Myślałem, że to mi zniknie z eq i bede mial lvl taki jak wczesniej a tu pelne depo pereleki, brylek, ulepek etc. ;-]

I Jeszcze przed chwilą "Admin" Wyzywał graczy

"Admin : Mam z was pompe i kase :)"

Opublikowano

Siedzimy z kiziorem nad serweerm i zabezpieczamy do 1h powinien być ONLINE !

I po co? I tak za chwile padniecie.. dobra, usuwam ten syf, powodzenia xD

Usuńcie najpierw bugi a potem startujcie;)

1391996830-U1049271.jpg

strach się bać

Opublikowano

Kolego ataki leća na nas :)

Siedzimy nad firewallem zaraz będzie ok.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

I poco tu siedzisz w tym temacie i wypisujesz bzdury, idź siedź z rodziną , święta są może nie wiesz xD , usuwaj i już tu nie wracaj ;) , wesołych ;d

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

bardziej popierdolonego klient w życiu nie widziałem , nie wiem kto wam go robił ale jest 100000000000 bugów w tym zajebanym kliencie i przez niego mi sie grać odechciewa.

Co nie zmienie postać albo nie tepne się do m1 CRASH ! CRASH ! CRASH ! , jeżeli mam włączonego klienta dłużej niż 30 minut sam sie wyłącza i chuj , serwer OFF LINE a na channelach pisze on line WTF? Mnóstwo literówek , pliki niemieckie , nie można napisać Ł,Ć itd..

Co chwile wywala channele albo ch1 , ch2 off albo ch 3, 4 i tak w kólko..

NA STRONIE DALIŚCIE INFO JAK NAPRAWIC CRASH HAHA

" Ustawcie config.exe i nie będzie crashował " to jest wasz poradnik na prawde brawo..

SERWER CIEKAWY ALE PRZEZ TEGO KLIENTA ODEJDZIE WAM Z 300 OSÓB ...

Opublikowano

Kolego ataki leća na nas :)

Siedzimy nad firewallem zaraz będzie ok.

Trzeba było najpierw posiedzieć nad zabezpieczeniami, a nie wyskakiwać z reklamą tego gówna na każdym serwerze:D

sygnatura3k.png

Opublikowano

Z tym, że to nie są bzdury administrator oszukuję w żywe oczy ludzi, podkręcając o dobre kilka stów licznik. Jeszcze wbija do prezentacji innych serwerów i wypisuję jaką to on ma reklamę i jaki serwer (to mnie właśnie wkurw...). Niech robi tak dalej to na pewno gracze będą mieć zajebi... komfort gry. ^.^

@ jak odejdzie z 300 osób to zostanie z 50 ^.^ Bo niestety taka jest prawda ( i można to sprawdzić, jak ktoś umie ), że na serwerze więcej niż 350 osób nie było. Kiedy serwer offline licznik cały czas twardo pokazuję nawet do 500+. Tani myk na dodanie unnammed player'ów których nie ma do tabeli online. - Żenada + reklamowanie tego serwera na innych. Jak myślicie, że wszyscy wam tak łatwo to puszczą płazem to pozdro 600. Sami sobie doły kopiecie.

Opublikowano

Z tym, że to nie są bzdury administrator oszukuję w żywe oczy ludzi, podkręcając o dobre kilka stów licznik. Jeszcze wbija do prezentacji innych serwerów i wypisuję jaką to on ma reklamę i jaki serwer (to mnie właśnie wkurw...). Niech robi tak dalej to na pewno gracze będą mieć zajebi... komfort gry. ^.^

@ jak odejdzie z 300 osób to zostanie z 50 ^.^ Bo niestety taka jest prawda ( i można to sprawdzić, jak ktoś umie ), że na serwerze więcej niż 350 osób nie było. Kiedy serwer offline licznik cały czas twardo pokazuję nawet do 500+. Tani myk na dodanie unnammed player'ów których nie ma do tabeli online. - Żenada + reklamowanie tego serwera na innych. Jak myślicie, że wszyscy wam tak łatwo to puszczą płazem to pozdro 600. Sami sobie doły kopiecie.

Tak tylko jak o 2 w nocy serwer off byl to pokazywało 0 wiem bo siedziałem do 4 :)

Opublikowano

"Błąd wewnętrzny serwera" i pogadane. Dziękuje, miło było.

Online :)

Online :)

hahahhah :)

Już nie będzie wywalać zablokowaliśmy porty :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...